Şimdi Ara

Öğrenciye ilk araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaz ortası- sonu gibi ilk arabamı almak istiyorum. Direksiyon geliştirebileceğim, öğenci bütçesine uygun ufak segmentte bir araç düşünüyorum. 5 kapı olması benim açımdan önemli ayrıca park sorunu olmaması açısından araç tercihen hatchback olursa sevinirim.
    İstediklerimi özetlemek gerekirse:
    Ufak segment (az yaksın fare gibi trafikte dolanayım diye yoksa 1.6 motora verebilecek param yok)
    Hatchback
    Az yakan
    5 kapı
    Beni yolda bırakmayacak
    Tercihen uzun yola çıkılabilecek (Ankara- Sakarya arası gidebilirim yılda bir iki kere)
    Yedek parça sıkıntısı nispeten olmayan
    Satmak istersem elimden çıkarabileceğim bir araba arıyorum önerilere açığım.

Fiyat olarak da maksimum 15 bin verebilirim ki 10 bin altı olsa süper olur da çok hayal olur o da sanırım. Gerçi böyle giderse 10bin altına piyasası olmayan bir araç alıp hurdaya çıkana kadar kullanacağım gibi gözüküyor .

• Palio hocam
    ben de bu yaz Palio alıcam kısmetse
  • dostum o fiyatlara, 1.6 skoda felicia bulabilirsin 99 00 model.
    motoruna dikkat et hararet sorunu olmasın.
    14-15 gibi palio lar falan çok seçenek var.
    iki araca da biniyorum. skoda daha güzel geliyor. oturma yüksekliği alçak bayağı insana go-kart havası veriyor biraz
    iç genişlik olarakta felicia daha ferah.
    palio 05 model 1.2 var. skoda 97' model 1.6 var. soruların olursa cevaplayabilirim.
  • Fiat Palio aklıma geldi . Biraz spor görünüm olsun dersen Tipo bak derim. Opel Corsa , Fiesta da alternatif olarak alınabilinir.
  • Peugeot 206 1.4 xt modeli full modeli ydi sanırsam 15 bine alırsın temiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiat palio benim de aklımda vardı fakat motor durumu nasıldır ki o araçların? hiç çevremde kullanan da yok bilemiyorum o yüzden. Tam emin olmamakla birlikte fiestaların motorla alakalı sorun çıkarma ihtimali vardı sanırım tabii yanılıyor da olabilirim. Tipo öneren arkadaşı da anlamadım açıkçası bana göre tipolar hiç spor görünümlü değil ki (sevemiyorum o aracı nedense)
  • hocam renault clio 2000 model hb derim araba ufacık zaten karınca deliğine bile girer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ARABA ÖNERİSİ
    2 yıl önce açıldı
    İlk araç önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Honda Jazz dostum tam senlik az yakıyor ve yeni araba öğrenmek İsteyenler için ideal çünkü hem rahat park edilir hemde trafiği süreli yukardan seyredersin konumu mükemmel hiç sıkıntısıda yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • clio
  • Palio clio dışında fiat panda da 15 civarı satılıyor, 5 kapı ufak araba, ban nedense palioya göre daha güvenliymiş gibi geliyor...

• şimdi baban alıcam vs demiştir ama almayacak fazla heveslenme
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykush99

Fiat Palio aklıma geldi . Biraz spor görünüm olsun dersen Tipo bak derim. Opel Corsa , Fiesta da alternatif olarak alınabilinir.

palio iyidir ama görünüm içinse corsa üstün. 10 bine rahat bulsam yeter ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

quote:

Orijinalden alıntı: bykush99

Fiat Palio aklıma geldi . Biraz spor görünüm olsun dersen Tipo bak derim. Opel Corsa , Fiesta da alternatif olarak alınabilinir.

palio iyidir ama görünüm içinse corsa üstün. 10 bine rahat bulsam yeter ya

araba aldınn mı bilmiyorum bende aynı durumdayım ama ben kullanmayı biliyorum-
    1- hyundai accent 1.3
    2-skoda felicia 1.3
    3-citroen saxo 1.4
    4renault twingo 1.2
  • öğrencilerde iyi para var bu belli oluyor....
  • Aldnmi bari

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.