Şimdi Ara

Öğrencilik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öğrencilik zor şu anda biraz nakite sıkıştım isteyenler gibi çok para istemiyorum 20 tl ye ihtiyacım var gönülden verebilecek var mı bi anda değil mesela bi kişiden 1 tl 2 3 falan yeter yani fazlalık kuruşları falan olanla yavaş yavaş toplasak olur bişeyler almak için param kalmadı yardım edicek olursa ıban verebilirim ufaktan bi rakam olsa yeterli olucaktır mezun olup iyi bi iş bulan kardeşlerim öğrenciliğin ne olduğunu daha iyi anlar lütfen gerçekten çok parası olan ufak bi rakam verebilir ondan bişey eksilmez sevaba girer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeutronS -- 24 Ekim 2017; 23:20:51 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    biliyorum kimse vermez de bende ona göre lazım olan ihtiyacımı istedim 20 tl yi bir kişi versin demiyorum ki gönüllerinden ne koparsa dedim bakalım bir umut ihtiyacım var çünkü bu arada ininal yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naptın parayı borsada bitirdin mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam ortalıkta iban vermek istemiyorum ne olur ne olmaz atacak olan ufak şey bile olsa konuya yazsa yeterli olacaktır çünkü o kadar parada gözüm olsa ortaya dediğiniz gibi ıban bırakıp ısrar ederdim sadece gönüllülere vermek istiyorum gerçekten gören yardım edecek olan yazar diye tahmin ediyorum
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.