Şimdi Ara

ÖĞRENCİ TABLETİ HANGİSİ OLABİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, tablet almaya karar verdim yalnız hangi tableti seçsem bilemiyorum çok fazla tablet var piyasada. Vaio 11, Surface, Samsung galaxy note falan filan çok fazla yani

demem o ki, bi öğrenci için ideal, not tutmalık, grafik çizmelik, denklem çözmelik yani sayısal bölüm öğrencisi için bir tablet önerisi olan var mıdır?

• acer iconia w510. klavye ile beraber 1300 lira. 20 saat bataryası dayanıyor. office felan süper çalışıyor. f/p ürünü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

acer iconia w510. klavye ile beraber 1300 lira. 20 saat bataryası dayanıyor. office felan süper çalışıyor. f/p ürünü.
    Bu olabilir

Asus ME400CL-1B031W 2GB 64GB 10.1 3G Windows 8

http://www.tabletcarsi.com/Urun/Asus-ME400CL-1B031W-2GB-64GB-101-3G-Windows-8-Siyah-Tablet-pmu1488.html

ya da bu ?

http://www.tabletcarsi.com/Urun/Asus-ME400C-1B039W-2GB-64GB-101-Wifi-Windows-8-Siyah-Tablet-pmu1068.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Dogukaan.k

Merhabalar, tablet almaya karar verdim yalnız hangi tableti seçsem bilemiyorum çok fazla tablet var piyasada. Vaio 11, Surface, Samsung galaxy note falan filan çok fazla yani

demem o ki, bi öğrenci için ideal, not tutmalık, grafik çizmelik, denklem çözmelik yani sayısal bölüm öğrencisi için bir tablet önerisi olan var mıdır?

Aynen kardeşim bende arıyorum, ekranı ders çalışırken not tutarken göz yormayacak bir şey arıyorum. Şu an evde
    iPad var ve ekranı göz yormuyor bu tarz bir şey.
    Bu arada atom işlemci ile 1080p video izleyip oyunlar oynanabilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum bu öğrenci kardeşinize.
    Pil ömrü de çok önemli 10 saat'e kadar gidiyor iPad.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taharet Musluğu -- 2 Temmuz 2013; 2:27:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

acer iconia w510. klavye ile beraber 1300 lira. 20 saat bataryası dayanıyor. office felan süper çalışıyor. f/p ürünü.

1. Siz kullanıyor musunuz?
    2. Cidden 20 saat mi?
    3. Doğruysa gidip alıyorum.
    4. Bide iconia w7 1179 tl media marktta?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor

quote:

2. Cidden 20 saat mi?

Asus vivotab alacaksaniz teknosa gediye cekiyle 900 e gelir. Pil omru 8-9 saattir.arti dock akarak pil 18 saate kadar yukseltilebilir. Dock da gecen hafta mediamarktta 169 tl idi.ikisi size yaklaşık 1070 civarina gelir..ilgilenenler pm atsın
  • Tab 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiCaprio

Tab 2
    Hocam istersen birde şunlara bak, 2 ayrı fiyatlı f/p ürünleri söylemiş olayım sana

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Samsung-Galaxy-Note-GT-N8005-101-inc-16-GB-3G-Beyaz-Tablet-pmu264202.html

fiyat olarak daha uygun birşey olsun diyorsan, öğrenci işi

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Artes-D821-8-inc-16-GB-Beyaz-Tablet-Kilif-Ekran-Koruyucu-Kalem-Hediyeli-pmu224674.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahmut-Keskin

Hocam istersen birde şunlara bak, 2 ayrı fiyatlı f/p ürünleri söylemiş olayım sana

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Samsung-Galaxy-Note-GT-N8005-101-inc-16-GB-3G-Beyaz-Tablet-pmu264202.html

fiyat olarak daha uygun birşey olsun diyorsan, öğrenci işi

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Artes-D821-8-inc-16-GB-Beyaz-Tablet-Kilif-Ekran-Koruyucu-Kalem-Hediyeli-pmu224674.html

Alıntıları Göster
    Vaio 11 al ben aldım iyi gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor

quote:

2. Cidden 20 saat mi?

kendi kullanım döngümü söyleyim sana.
    wifi nfc cart curt herşey açık ekran son parlaklık seviyesinde aşağıda anlatacağım tüm işlemler sırasında
    sabah 7 gibi %100 şarjdan çekerim 8 e kadar kahvaltı yaparken bi yandan mailleri sosyal medya sitelerini felan bi dolaşırım sonra okula giderim.
    öğle vaktine kadar derslerde ms office onenote ile notları alırım çaktırmadan tahtanın yada hocanın vermediği slaytların fotolarını çekerim ki ekranı bölme olayı burada çok faydalı oluyor
    ders aralarında ve öğle arasında yine aynı şeyler ayrıca basit oyunlar oynarım iki boyutlu super hexagon felan. internette sörf yine var.
    öğleden sonra 5 e kadar yine aynı iş ders yazı fotoğraf çekimi yeri geliyor ses kaydı. çizimler vesaire
    eve gelince saat 6 dan gece 12 ye kadar ekranı kesinlikle kapanmıyor cihazın her zaman onunla ilgilenmesemde sosyal medya takibi açısından hep açık duruyor. ve yine internet üzerinden aktif olarakda kullanıyorum.

ekranı açıkcası sabah 8 den gece 12 ye kadar 16 saatlük süre içerisinde en az 15 saat açık kalıyor anlayacağın. ve bayada bi iş görüyorum. ve yatmadan önce cihazın hala %25 şarjı oluyor. çift hücreli billeri var diye bitmesini beklemeden takıyorum bende.
    gün içinde bitirmek pek mümkün değil yani oyunla felan bitmez android tabletler gibi cihazın çalıştırabileceği en ağır oyunu getirsen pil tüketimini %15 değiştiriyor. intel atomun farkı
    yani kabaca evet bataryası 20 saat ekranı tamamen açık kalsa bile dayanır. öyle ara sıra bakmayla ikinci günün sonunda hala bitiremeyedebilirsin.

birde geçen gördüğüm komik bişeyden bahsedeyim bataryadan konu açılmışken. android bir tablete 11bin mah batarya koyup satıyor çinli bir marka. bataryası tamı tamına "15 saat" dayanıyormuş... 6bin mah bataryası var toplamda w510 un. 20 saat....

1. soruyu atladım ama anlamışsındır herhalde klullanıyorum evet. seve seve hemde. cep telefonu ihtiyacımı ortadan kaldırdı bu tablet sayesinde bir nokia 3310 ile hayatımı idame edebilirim

w7 konusuna gelince i3 cihaz tabiki bariz hızlı olacak atomdan ama oyun oynamayacaksan bi işine yaramayacak. bide i3 cihaz sen kullandıkca o 7 saatlik ömrü azalıp duracak gerçek kullanımda belkide 5-6 ya düşecek. senin için 5-6 saat yetiyorsa ki bilemiyorum yetebilir benim gibi tam gün kullanmayacaksanız yada yine benim gibi günün tamamında açık kalmayacaksa tercih edebilirsiniz w7 yi. terazinin bi tarafında abzürt batarya ömrü diğer tarafında işlemci gücü var.

• quote:

Orijinalden alıntı: İplenmeyen Adam

sınıfta pirize yakın sıra tutması gerekir hocam o cihazla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İplenmeyen Adam

sınıfta pirize yakın sıra tutması gerekir hocam o cihazla

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben bu sene tıp fakültesini kazandım bir bilgisayara ihtiyacım var oyun oynayan birisi değilim bölümümde de bilgisayarla işim olmayacağı için performans yerine her yere rahatça taşıyabileceğim bir ultrabook veya win8 tablet almak istiyorum ama çok kararsız kaldım :( Acer w510 düşünüyordum fakat boyutu konusunda şüphelerim var bana biraz küçük geldi :( w700 düşündüm fakat o tabletin yanında tam olarak neler geliyor ? Yani tutma standı ve ayrı klavyeyle mi geliyor yoksa klavyeli kılıfla mı geliyor ? Hp envy x2 düşündüm fakat hp'nin ısınma problemleri olduğunu biliyorum bu üründe de var mıdır? Bunların dışında önerebileceğiniz bir tablet var mı ? Son olarak tabletler işini görmez bir ultrabook al der misiniz? (Asus vivobook , zenbook , Acer s3 , s5 vb.)
    Bütçem 1800 tl
    İhtiyaçlarım yukarıda da dediğim gibi hafif ve taşınabilir olmalı, ses kalitesi iyi olmalı, ekranı iyi olmalı, kolayca not tutup yazı yazabilmeliyim.
    Yardımınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: anil_atar

Arkadaşlar ben bu sene tıp fakültesini kazandım bir bilgisayara ihtiyacım var oyun oynayan birisi değilim bölümümde de bilgisayarla işim olmayacağı için performans yerine her yere rahatça taşıyabileceğim bir ultrabook veya win8 tablet almak istiyorum ama çok kararsız kaldım :( Acer w510 düşünüyordum fakat boyutu konusunda şüphelerim var bana biraz küçük geldi :( w700 düşündüm fakat o tabletin yanında tam olarak neler geliyor ? Yani tutma standı ve ayrı klavyeyle mi geliyor yoksa klavyeli kılıfla mı geliyor ? Hp envy x2 düşündüm fakat hp'nin ısınma problemleri olduğunu biliyorum bu üründe de var mıdır? Bunların dışında önerebileceğiniz bir tablet var mı ? Son olarak tabletler işini görmez bir ultrabook al der misiniz? (Asus vivobook , zenbook , Acer s3 , s5 vb.)
    Bütçem 1800 tl
    İhtiyaçlarım yukarıda da dediğim gibi hafif ve taşınabilir olmalı, ses kalitesi iyi olmalı, ekranı iyi olmalı, kolayca not tutup yazı yazabilmeliyim.
    Yardımınızı bekliyorum.

Şu an aynı durumdayız Ben tablet veya hibrit bir sistem almaya karar verdim ama performans mı yoksa pil ömrü mü ikilemindeyim şu anda. Tabi yeni atomları bilemiyorum eski netbooklardan kalma kötü bir izlenimi var ben de belki de ondandır. Ben de aslında oyun için kullanmayacağım genellikle senin dediğin tarzda basit kullanacağım ama atom işte bu bir süre sonra yetmeyebilir(malum cihazı aldıktan sonra uzun sene idare edeceğiz). Ama atom olunca da pil süresi iki katına çıkıyor resmen. Not almak için de sanırım o sınıf içerisinde bir ativ500t bir de asus tf810c var benim bildiklerim. Ama dediğim gibi bu atom bizi yarı yolda bırakır mı ileride onun derdindeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: AltairinZırhı

quote:

Orijinalden alıntı: anil_atar

Bütçem 1800 tl
    Yardımınızı bekliyorum.

Şu an aynı durumdayız Ben tablet veya hibrit bir sistem almaya karar verdim ama performans mı yoksa pil ömrü mü ikilemindeyim şu anda. Tabi yeni atomları bilemiyorum eski netbooklardan kalma kötü bir izlenimi var ben de belki de ondandır. Ben de aslında oyun için kullanmayacağım genellikle senin dediğin tarzda basit kullanacağım ama atom işte bu bir süre sonra yetmeyebilir(malum cihazı aldıktan sonra uzun sene idare edeceğiz). Ama atom olunca da pil süresi iki katına çıkıyor resmen. Not almak için de sanırım o sınıf içerisinde bir ativ500t bir de asus tf810c var benim bildiklerim. Ama dediğim gibi bu atom bizi yarı yolda bırakır mı ileride onun derdindeyim

Alıntıları Göster
    Ben 10.sınıf öğrencisiyim.meb bize vestel vp10 tablet dağıttı.ders için.ama tabletin ders için uygun olmadığını fark ettim.ders için para ayırıyorsanız kaynak kitaplara yatırım yapın derim bir öğrenci olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: savcili_27

Ben 10.sınıf öğrencisiyim.meb bize vestel vp10 tablet dağıttı.ders için.ama tabletin ders için uygun olmadığını fark ettim.ders için para ayırıyorsanız kaynak kitaplara yatırım yapın derim bir öğrenci olarak

android tablet ile ders e katkıda bulunamazsın.

• eofdred E kullanıcısına yanıt
    orasını bilemem ben sadece fikrimi söyledim senin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anti Kezban Warrior

orasını bilemem ben sadece fikrimi söyledim senin için
    haklisin zaten ders için o tabletler verimli değil. ama kaynak kitaba para verilmez hele senin durumun için kesinlikle verilmez. internette bedava zilyon tane kaynak kitap bulabilirsin bunu kullanacak bir windows tablete ihtiyacın var sadece.

• quote:

haklisin zaten ders için o tabletler verimli değil. ama kaynak kitaba para verilmez hele senin durumun için kesinlikle verilmez. internette bedava zilyon tane kaynak kitap bulabilirsin bunu kullanacak bir windows tablete ihtiyacın var sadece.
    devlet ne yapmaya çalışıyor yahu
    vestel le ders he?
    daha doğrusu androidle olmaz bu iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

devlet ne yapmaya çalışıyor yahu
    vestel le ders he?
    daha doğrusu androidle olmaz bu iş

Alıntıları Göster
    1300 liralık tablete f/p ürünü demissiniz. Yahu dusundum salim kafayla da, neyin f/psi ya?? O fiyata her oyunu acan laptop var, kıytırık tablete mi 1300 lira verecegim???
  • Aradan cok zaman gecmis ama almadiysan biraZ daha bekle ilerde 7" windows 8 tabletler çıkabilir yakında...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.