Şimdi Ara

ÖĞRENCI PASOSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar iyi forumlar, bu sefer farkli ama kucuk bir problemle karsinizdayim.. Sadede geleyim, ben 7.sinifta paso almıştım su an 10.sinifim.. Haliyle paso artik tam basıyor zaten aldığımdan beri hic güncellemedim fiyatını öğrenci basması icin.. Simdi ben paso fiyatını öğrenci olarak duzelttirnek istiyorum ama paşada eski fotograf ve eski okulun yazıyor su an haliyle lisedeyim paso icin iet müdürlüğe mi müracat edicem yoksa Akbil dolum bayiisine mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yarın öğrenci belgesi al okuldan, bir de vesikalık fotoğraf (2 tane sanırım) alıp iett'nin ilgili yerine gidip 10 liraya yeni paso çıkartabilirsin. Eski pasodaki parayı da yenisine yüklüyorlar diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Yarın öğrenci belgesi al okuldan, bir de vesikalık fotoğraf (2 tane sanırım) alıp iett'nin ilgili yerine gidip 10 liraya yeni paso çıkartabilirsin. Eski pasodaki parayı da yenisine yüklüyorlar diye biliyorum

Evet bugun öğrenci belgesi aldim yeni paso çıkartmak istemiyorum ya ben yeni paso çıkarmak yerine normal bi bayiden fiyatını güncellemel istiyorum desem yaparlar saniim

• ifyouexample İ kullanıcısına yanıt
    her önüne gelen akbilci çıkarmaz, merkezi ilçelerde iettnin akbil çıkarma yerlri var, numara alıcaksın sıraya girip durumu anlatacaksın yanlış hatırlamıyorsam yleydi
  • ifyouexample İ kullanıcısına yanıt
    Şansını dene, olmazsa yeni çıkartırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: hiromen3

her önüne gelen akbilci çıkarmaz, merkezi ilçelerde iettnin akbil çıkarma yerlri var, numara alıcaksın sıraya girip durumu anlatacaksın yanlış hatırlamıyorsam yleydi

Ben önümüzdeki hafta Kağıthane ya da Beşiktaş sahikdeki müdürlüğe öğrenci ve vesikalik fotografımla gidip yeni cikarayim en iyisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kantin işletmek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.