kombine almak için kaç gibi gitmeyi düşünüyorsunuz ben sabah saat 4-5 gibi gitmeyi düşünüyorum.kombine kalma şansı nedir sizce? bir de kombineyi stadın oradan mı alıyoruz vaktim olmadığı için konuları takip edemedim.
öğrenci belgesi ve öğrenci kimliğinin fotokopisi yeterli olur heralde kombine alımı için.
quote:
Orijinalden alıntı: marine-gear
kombine almak için kaç gibi gitmeyi düşünüyorsunuz ben sabah saat 4-5 gibi gitmeyi düşünüyorum.kombine kalma şansı nedir sizce? bir de kombineyi stadın oradan mı alıyoruz vaktim olmadığı için konuları takip edemedim.
öğrenci belgesi ve öğrenci kimliğinin fotokopisi yeterli olur heralde kombine alımı için.
quote:
Hocam şu an statta 150'ye yakın kişi sıra bekliyormuş. Bir an önce çıkıp gitseniz iyi olur. Öğrenci belgeniz (resimli olması gerekiyor) ve nüfus cüzdanınız yanınızda olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Leeu
quote:
Hocam şu an statta 150'ye yakın kişi sıra bekliyormuş. Bir an önce çıkıp gitseniz iyi olur. Öğrenci belgeniz (resimli olması gerekiyor) ve nüfus cüzdanınız yanınızda olsun.
bende öyle yapmayı düşünüyorum yaklaşık 2:30 gibi evden çıkıcam taksi ile gidicem mecbur evim uzak 3 de ancak orada olurum umarım kombine alabilirim. gidersem sürekli bu konuya yazarım durumu.
Arkadaşlara söyliyeyim de gitmesinler bari sabah boşuna
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
Arkadaşlara söyliyeyim de gitmesinler bari sabah boşuna
Hakikaten benim arkadaşlarda erkenden yattılar sabah 6'da kalkıcaz diye. Mesaj atayımda uyanınca tekrar yatsınlar.