Şimdi Ara

ÖĞRENCİ KOMBİNESİ ALMAYA GİDECEKLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kombine almak için kaç gibi gitmeyi düşünüyorsunuz ben sabah saat 4-5 gibi gitmeyi düşünüyorum.kombine kalma şansı nedir sizce? bir de kombineyi stadın oradan mı alıyoruz vaktim olmadığı için konuları takip edemedim.

öğrenci belgesi ve öğrenci kimliğinin fotokopisi yeterli olur heralde kombine alımı için.

• quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

kombine almak için kaç gibi gitmeyi düşünüyorsunuz ben sabah saat 4-5 gibi gitmeyi düşünüyorum.kombine kalma şansı nedir sizce? bir de kombineyi stadın oradan mı alıyoruz vaktim olmadığı için konuları takip edemedim.

öğrenci belgesi ve öğrenci kimliğinin fotokopisi yeterli olur heralde kombine alımı için.
  • quote:

kombine almak için kaç gibi gitmeyi düşünüyorsunuz ben sabah saat 4-5 gibi gitmeyi düşünüyorum.kombine kalma şansı nedir sizce? bir de kombineyi stadın oradan mı alıyoruz vaktim olmadığı için konuları takip edemedim.

Hocam şu an statta 150'ye yakın kişi sıra bekliyormuş. Bir an önce çıkıp gitseniz iyi olur. Öğrenci belgeniz (resimli olması gerekiyor) ve nüfus cüzdanınız yanınızda olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leeu

quote:

Hocam şu an statta 150'ye yakın kişi sıra bekliyormuş. Bir an önce çıkıp gitseniz iyi olur. Öğrenci belgeniz (resimli olması gerekiyor) ve nüfus cüzdanınız yanınızda olsun.

bende öyle yapmayı düşünüyorum yaklaşık 2:30 gibi evden çıkıcam taksi ile gidicem mecbur evim uzak 3 de ancak orada olurum umarım kombine alabilirim. gidersem sürekli bu konuya yazarım durumu.

• Arkadaşlara söyliyeyim de gitmesinler bari sabah boşuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Arkadaşlara söyliyeyim de gitmesinler bari sabah boşuna

Hakikaten benim arkadaşlarda erkenden yattılar sabah 6'da kalkıcaz diye. Mesaj atayımda uyanınca tekrar yatsınlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.