Şimdi Ara

Öğrenci İstanbulKart rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıldır kullanıyorum. Geçenlerde otomatik para yükleme makinasına koyduğumda kartımın indirimliden tama geçirildiğini yazdı. iettyi aradığımda kartın üstünde gittiğim üniversitenin değil de lisenin adı yazıyor diye iptal edildiğini ama yine de çıkarmak için gittiğimde mevcut kartımı da götürerek çıkartmam gerektiğini söylediler. Cuma saat 4:20 gibi Yenibosna durağındaki istanbulkart noktasına gittim ve yaklaşık 200 kişi vardı. Beklesem bile bana sıra gelmeden kapanacağı için şansımı Aksaray'daki noktada denemek istedim ve saat 4:45 olmasına rağmen 50-60 kişi vardı. Bugün tekrar gittiğimde ise 1 Ekim-31 Aralık arası bireysel başvuru olmadığını yazan kağıdı görüp geri geldim. Sadece kart verilen noktaya gidip kartı almak varken şimdi önce online başvuru yapıp, sonra bankaya para yatırıp dekontla kartı almaya gitmem gerekiyor. Şu anda iett online başvuruya bakarsanız yığılmadan dolayı sistemin ne hale geldiğini görebilirsiniz. Nedir bu rezalet?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeM-Tr -- 3 Ekim 2011; 16:41:26 >

• sen akşam 4-5 olmasını bekle , nedir bu rezalet de git bakayım sabah 7-8 de

online sisteme gelirsek , hangi kamu kuruluşunda online randevu sistemi sağlıklı çalışıyorki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CEPTETEB [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.