Şimdi Ara

Öğrenci işi Sınırsız İnterneti olan en iyi faturalı tarife nedir sizce operatör farketmeksizin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, vodafone kontörlü hat kullanmaktayım fakat değiştirmek istiyorum. Şöyle öğrenci işi en önemli özelliği SINIRSIZ İNTERNETİ olması (1gb-2gbdan sonra hız düşse de farketmez) ayda 300 dk falan da yeter bana, mesaj 1000 bile keser heralde :)

Sizce öğrenci işi en iyi tarife hangi operatörde ve tarife nedir yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgr11

Arkadaşlar, vodafone kontörlü hat kullanmaktayım fakat değiştirmek istiyorum. Şöyle öğrenci işi en önemli özelliği SINIRSIZ İNTERNETİ olması (1gb-2gbdan sonra hız düşse de farketmez) ayda 300 dk falan da yeter bana, mesaj 1000 bile keser heralde :)

Sizce öğrenci işi en iyi tarife hangi operatörde ve tarife nedir yardımcı olursanız sevinirim.

Banada lazım şöyle sınırsız bi internet paketi ama araştırıyorum uygun bir şey bulamıyorum ne Turkcell ne Vodofone ne de Avea'da bulamadım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERTINHO

quote:

Orijinalden alıntı: ozgr11

Arkadaşlar, vodafone kontörlü hat kullanmaktayım fakat değiştirmek istiyorum. Şöyle öğrenci işi en önemli özelliği SINIRSIZ İNTERNETİ olması (1gb-2gbdan sonra hız düşse de farketmez) ayda 300 dk falan da yeter bana, mesaj 1000 bile keser heralde :)

Banada lazım şöyle sınırsız bi internet paketi ama araştırıyorum uygun bir şey bulamıyorum ne Turkcell ne Vodofone ne de Avea'da bulamadım :(

durum kötü :)
  • Benim kullandigim yeni nesil 500 vardı Avea'da o da bitti maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seç tarifelerinde var işinizi görebilr 30 tl verebilseniz
  • ben bugun vodafone hattımı faturasiz aveya tasidim ordaki gorevli isterseniz taraftar hattı da verebiliriz dedi bak kardesim dedim ben internetten okudum numarasini tasiyanlar kral tarife veya mobil ogrenci tarifeyi secerse seç paketlerinden yararlanabiliyormus dedim gorevli arkadas yok abi taraftar hattı da gecerli dedi tamam dedim :)
    bakalım ne olacak 4-5 gunde numara taşınacakmış umarım seç tarifelerine gecerken bir sorun yasamam. bir de sunu sordum 200 dk 9 lira vs fakat bu 1 gb internet 10 lira veya 500sms+500mb internet 10 lira bunlardan birini konusma paketine ilave satın aldigimda internet mesela 500mb bu bitince net kesiliyor mu yoksa hız dusup net devam mi ediyor dedim yok dediler net kesilir ama yine nete girerseniz 500mbten sonra kontorunuzden paranizdan duser dedi limit 500 mb vodafondaki gibi hız dusup devam etmiyor dedi bu biraz moralimi bozdu ama gectik artık :) ilk abone oldugumda sadece 200 dk icin 9 lira ve 500sms+500mb internet icin 10 lira yani toplam 19 lira yukleyecegim hesapta para kalmayacagi icin bakalim 500mb internet dolunca paradan dusecek mi yoksa hız dusup devam mi edecek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impressM -- 16 Ağustos 2012; 15:08:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.