Şimdi Ara

Öğrenci için para biriktirme hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 yaşındayım ve arkadaşımla ortak bir vadesiz para biriktirme hesabı açmak istiyorum. Param orada yıllarca birikecek. bilgi verebilir misiniz? Hangi banka daha uygun? Kuveyt Türk düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SafaCelik

16 yaşındayım ve arkadaşımla ortak bir vadesiz para biriktirme hesabı açmak istiyorum. Param orada yıllarca birikecek. bilgi verebilir misiniz? Hangi banka daha uygun? Kuveyt Türk düşünüyorum

Kuveytürk en temizidir, hesap işletim ücreti almaz havale eft parası almaz kart aidatı almaz, tek sıkıntısı atm bulması çok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Orijinalden alıntı: SafaCelik

16 yaşındayım ve arkadaşımla ortak bir vadesiz para biriktirme hesabı açmak istiyorum. Param orada yıllarca birikecek. bilgi verebilir misiniz? Hangi banka daha uygun? Kuveyt Türk düşünüyorum

Kuveytürk en temizidir, hesap işletim ücreti almaz havale eft parası almaz kart aidatı almaz, tek sıkıntısı atm bulması çok zor

öğrencilerden zaten hesap işletim ücreti ve kart aidatı alınmıyor. havale bütün bankalarda ücretsiz. ama dediğiniz gibi eft de ücretsizse diğer bankalardan dedikleriniz arasında tek farkı o olabilir. yatırım amaçlı hesap açarken faiz oranı hangisinin en yüksekse ona yatırmak mantıklı olabilir bir öğrenci olarak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.