Bildirim
Öğrenci için para biriktirme hesabı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: SafaCelik
16 yaşındayım ve arkadaşımla ortak bir vadesiz para biriktirme hesabı açmak istiyorum. Param orada yıllarca birikecek. bilgi verebilir misiniz? Hangi banka daha uygun? Kuveyt Türk düşünüyorum
Kuveytürk en temizidir, hesap işletim ücreti almaz havale eft parası almaz kart aidatı almaz, tek sıkıntısı atm bulması çok zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
quote:
Orijinalden alıntı: SafaCelik
16 yaşındayım ve arkadaşımla ortak bir vadesiz para biriktirme hesabı açmak istiyorum. Param orada yıllarca birikecek. bilgi verebilir misiniz? Hangi banka daha uygun? Kuveyt Türk düşünüyorum
Kuveytürk en temizidir, hesap işletim ücreti almaz havale eft parası almaz kart aidatı almaz, tek sıkıntısı atm bulması çok zor
öğrencilerden zaten hesap işletim ücreti ve kart aidatı alınmıyor. havale bütün bankalarda ücretsiz. ama dediğiniz gibi eft de ücretsizse diğer bankalardan dedikleriniz arasında tek farkı o olabilir. yatırım amaçlı hesap açarken faiz oranı hangisinin en yüksekse ona yatırmak mantıklı olabilir bir öğrenci olarak_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler