Şimdi Ara

Öğrenci için en uygun banka kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir süredir bakıyorum vadesiz bir hesap açıp banka kartı almak için enpara cepteteb gibi bankacılıklar da avantajlı ancak döviz ve vade ile işim olmadıgı için ve kampanyaları da uygun olmadıgından vazgeçtim.

    Kampanyaları ve bonusları uygun olan, işletim ücreti olmayan ve müşterisini en az seviyde kazıklayan bir banka arıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Enparada ayda 3 kere farklı atmden para çekme kampanyası var sadece. Bonus onu yok ama ücret de yok 😀 gebelde banka kartlarında kampanya olmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Bu aralar enparayı epey kötülediler cepteteb daha iyi bir seçenek olur mu? Yurtdışı özellikleri sanırım daha iyi enparaya göre.
  • Enpara müşteri hizmetleri ve ilişkileri daha iyi kampanyaları bu sıralar iyi değil ama yinede tavsiye ederim eft havale aidat ücretleri yok. Cepteteb yurtdışı için daha iyi olabilir kamapnyaları için pek bilgim yok. Nuvoda alabilirsiniz yapıkredinin kampanyaları oluyor. Karar sizin ya da hepsini alın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inferno10 kullanıcısına yanıt
    Cepteteb kullanmadım. Al ikisi de bulunsun. İkisi de bedava sonuçta 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cepteteb'de vadesiz hesap yok her gün para çektiğin postan işlem yaptığın hesaba da faiz geliyor günlük olarak avantajı o ve yurtdışı vs. konusunda daha iyi geri kalan her şeyi enpara ile aynı sayılır. Enpara'ya son zamanlarda çok kızıyorlar dolar konusunda. Vadeli hesap faizle falan işim pek yok ama yine de cepteteb daha iyi gibi geldi. Nuvo'ya da bakacağım teşekkür ederim yardımınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.