Şimdi Ara

Öğrenci İçin En İyi Hat Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben istanbulda oturuyorum o yüzden çekim sıkıntısı yaşayacağımı pek zannetmiyorum birazda meydan bir yer zaten bana fiyat uygunluğu lazım şöyle 20 liraya internetli konuşmalı bir paket bulabileceğim hat hangisidir acaba yani çekim gücü iyi olan değilde fiyatları uygun olan lazım bana yardım ederseniz sevinirim :))

• quote:

Orijinalden alıntı: umuttt52

Arkadaşlar ben istanbulda oturuyorum o yüzden çekim sıkıntısı yaşayacağımı pek zannetmiyorum birazda meydan bir yer zaten bana fiyat uygunluğu lazım şöyle 20 liraya internetli konuşmalı bir paket bulabileceğim hat hangisidir acaba yani çekim gücü iyi olan değilde fiyatları uygun olan lazım bana yardım ederseniz sevinirim :))

Bimcell

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PttCell faturalı tarifeler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar avea ile vodafone arasında düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrongWind -- 7 Şubat 2014; 17:21:48 >
  • quote:

arkadaşlar avea ile vodafone arasında düşünüyorum

Altyapıyı zaten Avea veriyor.
  • yani ne bilim pek güvenemiyorum genede
  • quote:

yani ne bilim pek güvenemiyorum genede

Ne anlamda güvenemiyorsunuz ki ? Eğer illa Avea olsun diyorsanız Woops paketlerine bakın derim.Vodafone'da ise Freezone Hepsi bir arada özgürlük paketi var.Faturasız, aylık her yöne 500 dk + 5.000 sms + 1 gb net 25 lira.Fakat bu ayın 15'inde bitiyor katılımlar.Eğer katılırsan sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çocuk Saati için En Uygun Hat
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

yani ne bilim pek güvenemiyorum genede

Ne anlamda güvenemiyorsunuz ki ? Eğer illa Avea olsun diyorsanız Woops paketlerine bakın derim.Vodafone'da ise Freezone Hepsi bir arada özgürlük paketi var.Faturasız, aylık her yöne 500 dk + 5.000 sms + 1 gb net 25 lira.Fakat bu ayın 15'inde bitiyor katılımlar.Eğer katılırsan sorun yok.

peki woopsun sitesi neden farklı yani aveanın sitesinde woops tarifeleri falan yok onun ayrı sitesi var yani woops ayrı bir hatmı oluyor ? avea ile vodafon arasındanda siz hangsini önerirsiniz çok konuşmam ama arama hakkı olsun 100 dk da yeter 500 mb - 1gb internet yeter

• Woops ayrı operatör değil.Avea'nın gençlere özel sunduğu tarife. O yüzden siteleri ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Woops ayrı operatör değil.Avea'nın gençlere özel sunduğu tarife. O yüzden siteleri ayrı.

yaş sınırı varmı tarifelerde benim yaşım 17 olduğu için babamın üstüne yaptırıcam birde siz hangisni tavsiye edersniz diye sormuştum ? :)
  • Hat babanın üstüne olacak doğru anladıysam.Hat açıldıktan sonra tc kimlik numaranı sms atarak kendini kullanıcı tanımlatman gerekiyor.
  • eyvallah hocam sağolun peki vodafone mu aveamı :))
  • internet i yoğun kullanıyorsan pttcell az isim olur diyorsan bimcell üçlü paket 19 tl ye avea 23 tl ye 5yüz dakika 5bin sms 1 gb net veriyor. Vodafone da 2 tl fazlaya 1 gb eksik internet veriyor. Ben bimcell derim. Konuşmalar sn bazlı hemen bitmiyor.

• quote:

Arkadaşlar ben istanbulda oturuyorum o yüzden çekim sıkıntısı yaşayacağımı pek zannetmiyorum birazda meydan bir yer zaten bana fiyat uygunluğu lazım şöyle 20 liraya internetli konuşmalı bir paket bulabileceğim hat hangisidir acaba yani çekim gücü iyi olan değilde fiyatları uygun olan lazım bana yardım ederseniz sevinirim :))

PTTCELL BİMCELL

• quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

internet i yoğun kullanıyorsan pttcell az isim olur diyorsan bimcell üçlü paket 19 tl ye avea 23 tl ye 5yüz dakika 5bin sms 1 gb net veriyor. Vodafone da 2 tl fazlaya 1 gb eksik internet veriyor. Ben bimcell derim. Konuşmalar sn bazlı hemen bitmiyor.

hicam prk sicak bakmiyorum ya pttcelle bimcelle aveayla vodafone arasinda hangisini tavsiye edersiniz ?

• avea derim

• öğrenci için en iyi hat bana göre bimcell dir.. öğrenci dostu diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

internet i yoğun kullanıyorsan pttcell az isim olur diyorsan bimcell üçlü paket 19 tl ye avea 23 tl ye 5yüz dakika 5bin sms 1 gb net veriyor. Vodafone da 2 tl fazlaya 1 gb eksik internet veriyor. Ben bimcell derim. Konuşmalar sn bazlı hemen bitmiyor.

Hocam pttcell de de konuşmalar saniye bazlı (6 sn falan değil) bilginiz olsun istedim

• felekut F kullanıcısına yanıt
    :) hocam dediğinizi biliyorum. Arkadaşın fazla dikkatini çekmediği için bilerek yazmadım sadece bimcel için yazdım.

• 23 tl lik avea woops paketine katılım devam ediyor mu ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.