Şimdi Ara

öğrenci için az elektrik tüketen tek odayı ısıtcak ısıtıcı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
77.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ufo almayı düşünüyorum ancak, elektrik tüketimi vs bilgim yok önerebileceğiniz ısıtıcılar varmıdır ? kış boyu kullanıcam.

• Burada ufo kullanan arkadaşımız bir tanesinde örnek vermiş.. klimamı ufomu diye bir arkadaşımız sormuş bir başlıkta.. orada en son mesajda yazmıştı orayı dikkatlice okuyun yani bu ufo tarzı sobalar falan hikaye. sadece tek sabit yeri ısıtır.. tasarruf ettirmez.. ısıtmaz.. kapandığında anında soğur bir etkisi olmaz yanlız aırfeller de var ama onlarda %20-30 ancak tasarruf ediyorsunuz onun artısı flamenti karbon kaplama ve çift flamentlidir.. termostat durumunda birisi yanıyor diğeri sönüyor.. bununlada ilgili konu mevcuttur..

Olmaz ise klima olmadı yağlı radyatör alabilirsiniz.
  • Günde yaklaşık kaç saat kullanırsın ve kullanacağın oda kaç metre.
  • 20 metre kare falan. ortalama 10 saat açarım diye düşünüyordum. Bu aleti termostatlı kullanırsan 24 saat günde 8 saat açık kalıyormuş ve 3 lirayı geçmiyor günlük yakıt tüketimi..
  • Se_co arkadaşın dediği gibi ufo tarzı bir ısıtıcı düşünüyorsan Airfeli bi incele bence. Darty de kampanyası vardı. Bi araştır istersen.

http://forum.donanimhaber.com/m_43637806/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43665170
  • Bu ufo sobayı ne kadar termosatatlı kullan ama hikaye.. ben üst katta terasta kullandım odam 25 metrekare sobam 2000 wattlık ardonat markaydı ama odayı bile ısıtamadı üstüne üslük boşuna ısıtıyordu.. bulunduğu bölge ısınıyordu sadece..

yalan demiyorum gerçeği söylüyorum bütçeniz uygunsa aırfel marka sobada olabilir bununla ilgili bir konumuz mevcuttur isterseniz onada bakın ama yok olmaz derseniz siz bilirsiniz hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sadece sıcak su için kombi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vereceğim linkide oku bence. Genelde ufo tarzı ısıtıcılar tavsiye edilmiyor yok ben bu tarz bir ısıtıcı düşünüyorum dersen airfeller biraz daha kullanışlı olup biraz daha tasarruflu deniyor. Genede karar senin.

http://forum.donanimhaber.com/m_34797985/tm.htm
  • Arkadaşım Ben 4 sene UFO C kullandım.
    Tedaş ile akraba oldum.
    Sana tek tavsiyem ufo tarzı cihazlardan markası ne olursa olsun uzakdur.
    Nobo diye bir ısıtıcı var hem ısıtması çok güzel hem tüketimi mesela bu sene
    doğalgaz gelmese ben bu nobalardan alacaktım. Birde aynı cihazın BEHA marka olanı var
    Behanın fanı yok yani biraz daha geç ısıtıyor. Bu cihazlarla ısınan oda ufodaki gibi kapatır kapatmaz buz gibi olmuyor.
    Ufonun tasarımı aslında açık hava ısıtması için herhalde tek iç mekan ısıtmada kullanan ülke biziz.
    Ufonun ısıtmasına diyecek yok gerçekten insanı kemiğine kadar ısıtıyor ama yandığı sürece sadece
    tabi karar senin yinede.

quote:

Orijinalden alıntı: efekan

20 metre kare falan. ortalama 10 saat açarım diye düşünüyordum. Bu aleti termostatlı kullanırsan 24 saat günde 8 saat açık kalıyormuş ve 3 lirayı geçmiyor günlük yakıt tüketimi..

• Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler.
    Siparişimi verdim dün akşam. elime ne zaman geçer sizce?
    birde başka bir üründ aha aldım elektrikli şofben ancak hala üretici firmadan bekleniyor yazıyor sizce ne zaman ulaşır elime. hepsiburada.comdan sipariş verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efekan -- 11 Ekim 2010; 23:05:23 >
  • Hayırlı olsun güle güle kullan diyelim ve hangi marka ufo sobayı aldınız ilk başta linkteki sobamıydı?
    umarım tuzlu bir fatura karşınıza çıkmaz.

Elektrikli sohbeni aldınıız firma değilde o şohbenin servisi montajını yapıyor onunla bir görüşebilirsiniz.
  • ufo 2300 watt kullanıyorum şu an evde fatura aklıma gelince şok geliyor ama allahı var kemiğime kadar ısıtıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.burdanelervar.com/isitma-sogutma-sistemleri/isiticilar-tr/ buradan ısıtıcılara bakabilirsiniz.indirim kodları mevcuttur ilgilenene yardımcı olurum.
  • Markası, modeli, kapasitesi, teknolojisi ne olursa olsun hepsi aynı kapıya çıkıyor. Verimleri %100'ü geçemez. Yani 1kw elektrik harcayarak 1kw ısı yayarlar. Başka birşey beklemeyin. Özellikle kıyı bölgelerde klima gibisi yok. Piyasadaki çoğu klima 1 KW elektrik ile 3KW ısı elde edersiniz. Hele yüksek verimliler ile 4-5KW ısı elde edersiniz.
    Kısa süreli kullanımlar hariç rezinstanslı ısıtıcılarla tedaşa çalışırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.