Şimdi Ara

Öğrenci için araba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durumdayız bende öğrenciyim 106,206,ford fiesta sonra fiat palio arasında gidip,geldim. Tavsiyem renault clio veya fiat palio derim.Alacağın araba muhakkak 10 yaş ve üzerinde olacağından masraf çıkarmaya %80 meyilli.

Ben bütçeme göre 9-10 bin tl arasıydı, 98 clio 1 aldım,1.4 motor,80 hp.Baskı balata,fren balatası sonra benzin filitresi bilmem ne derken toplamda 700 TL kadar masraf yaptık.Şu an hiçbir sorunu yok,gayette memnunum,az yakması ve parçası ucuz,en doğuya bile gitsen parça sıkıntısı çekmeyeceğin bir araba. Sana tavsiyelerim yaklaşık 1 aylık sabah,akşam araştırma tecrübesi ile sabit

1)206 kesinlikle uzak dur,kronik elektronik-elektrik arızası yaşama olasılığın çok fazla,yakıt tüketimi pek ideal değil.Sanayiye gidersen en çok 206 görürsün,en çok sanayiye giden araba

2)106 seri bir araç olduğu için baskı balatası çabuk gidiyor,genellikle ilan sitelerinden araştırırsan hepsinin baskı balatası değişmiştir,ön takımlar çabuk gitmeye meyilli + saç kalınlığı çok ince,basınçlı oto yıkama yaptırsan anlarsın ne demek istediğimi ama sınıfında yakıt ekonomisinde lider diyebilirim.

3)Seat parçası biraz pahalı ve servis yaygınlığı yok,uzak dur.

4)Fiat kalite olarak iyi değil,özellikle iç plastik ve dış kaportası.Fakat yakıt tüketimi olsun,parça ucuzluğu ve servis konusu olsun lider konumdaki markalardan biri.1.2 16 valf palio alabilirsin,diğer araçları albea vb. yol tutuşları iyi değil,tavsiye etmem,marea 1.6 motordan aşağısı yok.

5)Son olarak ford fiesta flair,ghia bu modelleri öneririm.1.25 zetec 70 hp motoruyla ekonomik ve üstün performansı var.Dezavantajı olarak kaportada çamurların olduğu kısımdan çürümeye çok meyilli,konfor desen pek yok,koltukları sert ama ekonomi konusunda mükemmel,servisi yaygın,parçaları çok ucuz da değil,pahalı da değil,en dolu modeli ghia.

Öğrenci olduğundan ekonomi senin için 1.sırada olmalı,bu durumda en az yakan araç senin için öncelik olmalı,maddi durum sıkıntın yoksa hava atmayı severim dersen alfa romeo serisi veya 206-306-307,honda civic

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

1)206 kesinlikle uzak dur,kronik elektronik-elektrik arızası yaşama olasılığın çok fazla,yakıt tüketimi pek ideal değil.Sanayiye gidersen en çok 206 görürsün,en çok sanayiye giden araba

2)106 seri bir araç olduğu için baskı balatası çabuk gidiyor,genellikle ilan sitelerinden araştırırsan hepsinin baskı balatası değişmiştir,ön takımlar çabuk gitmeye meyilli + saç kalınlığı çok ince,basınçlı oto yıkama yaptırsan anlarsın ne demek istediğimi ama sınıfında yakıt ekonomisinde lider diyebilirim.

4)Fiat kalite olarak iyi değil,özellikle iç plastik ve dış kaportası.Fakat yakıt tüketimi olsun,parça ucuzluğu ve servis konusu olsun lider konumdaki markalardan biri.1.2 16 valf palio alabilirsin,diğer araçları albea vb. yol tutuşları iyi değil,tavsiye etmem,marea 1.6 motordan aşağısı yok.

5)Son olarak ford fiesta flair,ghia bu modelleri öneririm.1.25 zetec 70 hp motoruyla ekonomik ve üstün performansı var.Dezavantajı olarak kaportada çamurların olduğu kısımdan çürümeye çok meyilli,konfor desen pek yok,koltukları sert ama ekonomi konusunda mükemmel,servisi yaygın,parçaları çok ucuz da değil,pahalı da değil,en dolu modeli ghia.

Öğrenci olduğundan ekonomi senin için 1.sırada olmalı,bu durumda en az yakan araç senin için öncelik olmalı,maddi durum sıkıntın yoksa hava atmayı severim dersen alfa romeo serisi veya 206-306-307,honda civic

hocam sonuna kadar katılıyorum pejolar falan olmaz bencede pejoların bende en çok elektrik sıkıntısı çıkardığını biliyorum.
    tavsiyem paliodur parçası uygundur. büyük marketlerden parçasını temin edebilirsin o kadar da yaygındır. :)

• Corolla öneririm.Lpg'de takılır mis gibi...
  • 206 palioyu boşver clio corsa fiesta olabilir
  • bravo/brava

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 model filan clio hb bence çok uygun olur hem masrafı az hem konforlu hemde genclere yakışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seKo3467 -- 20 Mayıs 2012; 22:28:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio güzel bir tercih olucaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Aynı durumdayız bende öğrenciyim 106,206,ford fiesta sonra fiat palio arasında gidip,geldim. Tavsiyem renault clio veya fiat palio derim.Alacağın araba muhakkak 10 yaş ve üzerinde olacağından masraf çıkarmaya %80 meyilli.

Ben bütçeme göre 9-10 bin tl arasıydı, 98 clio 1 aldım,1.4 motor,80 hp.Baskı balata,fren balatası sonra benzin filitresi bilmem ne derken toplamda 700 TL kadar masraf yaptık.Şu an hiçbir sorunu yok,gayette memnunum,az yakması ve parçası ucuz,en doğuya bile gitsen parça sıkıntısı çekmeyeceğin bir araba. Sana tavsiyelerim yaklaşık 1 aylık sabah,akşam araştırma tecrübesi ile sabit

clio aklımda vardı kardeşim genelde de önerdiler.söylediklerin de içimi rahatlattı sayılır o araba konusunda düşünücem teşekkürler :)

• aldınız mı araba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

aldınız mı araba ?

henüz almadım bu tarz olaylarda acele etmeyi sevmem :)
  • clio veya 2.el ford
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.