Şimdi Ara

Öğrenci Hayatı + Yemek Yapamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben bu makarna yapmasını neden beceremiyorum? Biri yardim etsin niye YAPISIYO LAN BU MAKARNA DELİRİCEM

• gogıl diye bir şey icat edilmiş hocam belki orada vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

gogıl diye bir şey icat edilmiş hocam belki orada vardır

ordan bakarak denedim zaten
  • makarnayı tencerede kaynamış suya koy, 10-15dk yavaşça karíştir ve 10 dk da tencere kapali olacak şekilde beklet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazir makarna alirsan 1 TL YE 1 öğün idare eder seni hemde pişirmesi daha kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kisilikli adam -- 27 Ocak 2014; 0:20:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flug

quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

gogıl diye bir şey icat edilmiş hocam belki orada vardır

ordan bakarak denedim zaten

Beyler bu gııgle yanlış bilgi veriyormuş bir daha kullanmayalım.
  • bu tarz mevzuları uzman tv de hadi onuda geçtim googleda bile araştırmadan buraya geliyosan
    normaldir abi yapamaman.. yapma zaten boşver.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğrenci evi için yemek önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikertacus

Nasıl yapışıyo dostum?

Önce suyu ısıtacaksın makarnaları kırıp atacaksın piştikten sonra alıp süz üstüne biraz soguk su sonra tencereyi yağla istersen salçada kat 1-2 dk karıştır o tencerede mis gibi makarna bi kaç tarifim daha var onlarıda editlerim yarın.

süzdükten sonra ustune soguk su tuttum musluktan sonra tencereye yağ doktum makarnayı attım yapişti. kimiside diyor suzmeden once tenceredeyken makarnaya soguk su dok bıraz. herkes ayrı bı telden calıyor.
  • quote:

quote:

Nasıl yapışıyo dostum?

Önce suyu ısıtacaksın makarnaları kırıp atacaksın piştikten sonra alıp süz üstüne biraz soguk su sonra tencereyi yağla istersen salçada kat 1-2 dk karıştır o tencerede mis gibi makarna bi kaç tarifim daha var onlarıda editlerim yarın.

süzdükten sonra ustune soguk su tuttum musluktan sonra tencereye yağ doktum makarnayı attım yapişti. kimiside diyor suzmeden once tenceredeyken makarnaya soguk su dok bıraz. herkes ayrı bı telden calıyor.

Yağı erittikten sonra attın demi?
  • su kaynadıktan sonra yağ dök makarnaları ekle su tekrar kaynayınca bir avuç içi tuz ekle biraz karıştır aradan bi makarna al bak olmuş mu olmuşsa suyu süz istersen salçayı sulandır sos yap istersen içine 2 yumurta kır iyice karıştır içinde yada at tonbalığı karıştır
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl yapışıyo dostum?

sıvıyağ dökmustum biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: EdwardElric

su kaynadıktan sonra yağ dök makarnaları ekle su tekrar kaynayınca bir avuç içi tuz ekle biraz karıştır aradan bi makarna al bak olmuş mu olmuşsa suyu süz istersen salçayı sulandır sos yap istersen içine 2 yumurta kır iyice karıştır içinde yada at tonbalığı karıştır

su kaynadıktan sonra katılan yağ miktari önemli galiba yapismamasi için. cunku bıraz yag damlatmıstım pişerken. 13-14 dk pişti tadına bakarak süzdüm sonrasi olmadi zaten neden oldugunu anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DeviLs

Hazir makarna alirsan 1 TL YE 1 öğün idare eder seni hemde pişirmesi daha kolay

makarneks mi neydi o mu?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl yapışıyo dostum?

sıvıyağ dökmustum biraz

Hocam yag biraz ısınsın o zaman sonra karıştırın iyice makarnayı.

Bu arada konu yanlış yerde editleyin yoksa 15 days

• Bir makarnayi yapamiyot yav

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapismamasi icin piserken icine cok az sivi yag at hicbisey olmaz bana kiz arkadasim gostermisti mantikli yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sade makarna tarifim;
    Tencereye damacanadan %30'una kadar su doldur.
    Kapağını kapatıp ocağın altını yak ve kaynamasını bekle.
    Kaynadıktan sonra makarnayı içine at, kaynarken kapağı açık olsun.
    Makarnaların birbirine yapışmaması için 2-3 damla sıvı yağ dök, birazcık da tuz katıp karıştırmaya başla.
    Aradan geçen 5 dakikadan sonra yavaş yavaş yumuşamaya başladığını hissettiğin zaman çatal ile bir tane makarna alıp ağzında test et, çok sert ise biraz daha bekle, hafif sertlik varsa tam olmuş demektir, ne yumuşak ne sert olacak.

İşlem tamamlandıktan sonra ocağın altını kapat ve makarnaları süzgeçe dök, bu sırada makarnalar süzgeçte beklerken tencerenin içerisine katı Sana yağı atabilirsin, bunu mutlaka öneriyorum çünkü makarnaya ayrı bir tat vermekte. Tencerede yağ erimeye başladığı an süzgeçteki makarnayı tencereye atıp hemen karıştır ki tencerenin kenarına yapışmasın. İşlem tamamlandıktan sonra tabağa servis edip bu işte master olma yolunda ilerleyebilirsin.

• flug kullanıcısına yanıt
    kardeş 1.5 kola kapağı kadar atsan kafi yapışmaması için yağlı seviyorsan kafana göre at
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

Yapismamasi icin piserken icine cok az sivi yag at hicbisey olmaz bana kiz arkadasim gostermisti mantikli yani

öyle yapmıstım dostum ama bi kız arkadası cagirip yaparken bakicam bidahakine o zaman anlarım herşeyi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.