Şimdi Ara

Öğrenci Evleri (Güncel 30.07.2008) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
10.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her biri macera dolu gencligin en zor ama en guzel gunleri
    Yeri gelir tartişamalarla gecer yeri gelir gulerek gecer ama tartişmasiz en guzel anilar burada yaşanir

Hani çarşaf ve yastık kılıfı istediğimde burası ananın evimi dediğin bir öğrenci vardı o benim

Allah belanı versin top herif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 15 Aralık 2008; 3:15:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: patlican001

Akosev kusura bakma.O zaman sana bir şey demeye hakkım yok.

Senin kimseye birşey demeye hakkın yok ya adam gibi uyarırsın yada cvp yazmassın bu kadar basit.
    Why don't you see me go this way?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

quote:

Orjinalden alıntı: patlican001

Akosev kusura bakma.O zaman sana bir şey demeye hakkım yok.

Senin kimseye birşey demeye hakkın yok ya adam gibi uyarırsın yada cvp yazmassın bu kadar basit.

Aynısını ben de demiştim
    neyse aradan zaman geçti tartışma kapandı tekrar başlamasın

Bu arada Akosev benim eski nick

Yuh sigaralara bak
    Edep erkan yol bizdedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: patlican001

Ayıp lan ayıp ! Bide utanmadan övünerek sergiliyorsun ! Güya öğrencisiniz ve eğitim için o şehirde bulunuyorsunuz ama köprüaltı çocuklarından bi farkınız yok !

helal bro konuş ama dikkat et konuşurken küçük dilini yutma

bu arada resimler benim odadan daha temizler ya öğrencilerin kaderimi bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 4 Kasım 2009; 22:04:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Raistlin2212

Ogrenci evi demek, bir eve ait tum tabuların yıkılabilirliği demektir. posterler ve duvar saati tavanda durur, portakal kasasında plaklar, en metalcilerin evinde bile dallı güllü koltuk örtüleri, balkonda depozitosu bir kirayı karşılayacak kadar boş efes şişeleri, üst daireden kaçak çekilmiş kablolu tv, mutfakta biri diğerine hiç benzemeyen bir yıgın tabak ve promosyon harry potterli ya da bira markası amblemli bardaklar, yerdeki siyah minderlerle tezat evin demirbaşı koca kollu avizeler, her odada minimum yirmibeş yaşında olan farklı farklı perdeler, dikey ve yatay tıkıştırılmış kitaplarla ve onlardan kalan yere konulmuş yarısı yakılmış mumlar, bir iki kızılderili kartpostalı, kinder ya da toto oyuncağı, ne alırsan bir milyoncudan dayanamayıp alınmış tornavida seti ya da kerpeten, tuvalette muhakkak bir iki dergi, tuvalet kapısında yaratıcılığa bağlı bir iki uyarı ya da bilgilendirme notu.
    Ögrenci evi zil sesinin gunun her saati duyulabileceği, istiab haddinin tahmin edilemediği ve bir gece uyumak için kalan insan sayısı rekorunun sürekli yeniden kırıldığı neşeli ve samimi bir ortamdır.
    Öğrenci evinde kimse kül döktü diye utanmaz. öğrenci evinin her köşesinde yatılabilir. her saat kalkılabilir. kahvaltı 16.00' da öğlen yemeği 22,00 de ve akşam yemeği de 03,45 de yenebilir.
    Normal evlerin tersine faturalar senede dört ya da altı kez ödenir. bu ödemeler arası bazı günler, mum ışığında Muhabbetle ve camiden su taşırken hem eğlenmek hem küfretmekle geçer.
    Öğrenci evinde hep fazladan giysi olur. gelen unutur giden unutur, kocaman bir misafirden kalan eşyalar listesi olur.
    Öğrenci evinde 24 saat kesintisiz muhabbet olur. vardiyalıdır, yorulan gider yatar yerini uyanan alır.
    Öğrenci evi, king demektir, tabu demektir,risk demektir, efes fıçı demektir, kirli çarşaflarda huzurlu uyku demektir. Sen bacısın ben kardeş yirmi kişi aynı odada uyuyabilmek demektir.Perdelerdeki sarı sigara dumanı lekelerine bakıp görmemektir. öğrenci evi bes sene elektrik süpürgesi ile tanışmasa dahi asla tozlanacak kadar yalnız kalmayan evdir.
    Öğrenci evi, öğrencilikten çıktıktan sonra kıymeti onbine katlanan bir gençlik ateşi şöminesidir.
    Artık bir okulda kaydın yoksa ama ssk' da sicil numaran varsa, ne kadar kasarsan kas ne o gümüşlüğünü tek kolonlu roadstar marka dandik müzik setiyle değiştirebilirsin ne de o yağlıboya tabloyu indirip, duvarına bantla dünyayı kurtaran adamı yapıştırabilirsin.
    Öğrenci evi dört ila on yıllık bir saltanat sarayıdır. bunu evden mezun olmayan anlamaz.

kalan çok az vaktime yanıyorum şimdi bak bi sene uzatsammı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Number47

quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

quote:

Orjinalden alıntı: Akosev

Mutfak şuanda bu şekilde
     Öğrenci Evleri (Güncel 30.07.2008)

Yatak odam ve çalışma masam

Salonum yani oturma odam

Oturma odası için kusura bakmayın çamaşır asacak yerim yok yıkananları çekyata seriyorum

Ev kiramı yoksa senin mi?Kiraysa kaç veriyosun?

Apartmanda kiralar 350den başlıyor 425e kadar gidiyor. Ben 325 oturuyorum. çingene pazarlığı yapmışım heralde...
    Yer:Eskişehir. Üniversiteyle aramda sadece park var parkın bitimi cadde caddenin karşısı üniversite mesafe yaklaşık 100mt

hacı yeni bağlardamısın

• süper
    kendimi toplayabilirsem en büyük hayalim
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.