Şimdi Ara

Öğrenci Evi (ss+video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrenci Evi (ss+video) .. Güleriz Ağlanacak Halimize .. Öğrencilerin kimseye muhtaç olmadan kalacağı lüks yurtlar yapın.

Öğrenci Evi (ss+video)

İbretlik Video ..

Orijinalden alıntı: cruise06

Öğrenciliğin arkasına sığınıp bu kadar da pis yaşanmaz,bunların mideleri kaldırıyor demek ki pisliği.

birçok öğrenci evi gördüm arkadaşlarımın , memur evi zannedersiniz. Kendi evim de bu şekilde temiz olacak bu yıl.

The First Avenger
  • Yazık lan
    "İlgi duymuyordum. Hiçbir şeye ilgi duymuyordum. Nasıl kaçabileceğime dair hiç fikrim yoktu. Diğerleri yaşamdan tat alıyorlardı hiç olmazsa. Benim anlamadığım bir şeyi anlamışlardı sanki. Bende bir eksiklik vardı belki de. Mümkündü. Sık sık aşağılık duygusuna kapılırdım. Onlardan uzak olmak istiyordum. Gidecek yerim yoktu ama. İntihar? Tanrım, çaba gerektiriyordu. Beş yıl uyumak istiyordum ama izin vermezlerdi."
  • Aklınız var ise bulunduğunuz şehirden üniversiteyi tutturmaya bakın haliniz böyle olmasın.
  • Mağara Nedir?
    Mağara, yüzeyle bağlantısı olan en az bir insanın sürünerek girebilmesine olanak verecek genişlik ve yüksekliğe sahip olan yeraltı boşluklarıdır. Bazı mağaralar lavların soğuması sırasında içlerinde bulunan boşluklardan da meydana gelebilir; fakat bu mağaralarda zehirli gaz çıkışları olması ihtimali nedeniyle girilmesi tehlikelidir. Buz içinde oluşan mağaralar da vardır.

Kireçtaşı, dolomit, mermer, jips, tuz, kalsit çimentolu konglomera ve kumtaşı gibi erimeye uygun karbonatlı ve sülfatlı kayaların, yeraltı suları tarafından eritilerek aşındırılmasıyla meydana gelen mağaralara karstik mağaralar denir. Bu tür mağaralar oluşum açısından en zengin mağaralardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Vampir] -- 12 Eylül 2012; 4:42:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde kura çektim.. SS'li
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: webadisi

öğrencilikte zor be arkadaş

ne demessin
    Ölürüm Deutschland

Dji Mavic Air 2
  • Kimse kusura bakmasında bu bunların itliği ayrıca görüntülerin de gerçek olduğunu sanmıyorum dalga dümen .

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.
  • mecbur kalırsan yaşarsın be üstad
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.