Şimdi Ara

Öğrenci Arabası Seçimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
33.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CSMMERSAN

eskiden bisler vardı ))

şimdilerde toyota yarisler bence uygun

12 bin YTL civarina olsa cogu kisiler alirdi herhalde
  • AHANDA ÖGRENCİ ARABASI

ÖYLE BÜYÜKLERDE GÖZÜN OLMASIN DOSTUM AL BUNLARIN İYİSİNDEN ARABAYI HOR KULLLANMADIGIN TAKTİRDE SANA ZARARI OLMAZ DÜŞÜNCESİNDEYİM

BENİM OKULDADA 10 YAKIN ÖGRENCİ BUNDAN KULLANIYOR BAZEN İTEKLİYORLAR AMA ÇOK GÜZEL MACERA YAŞIYORUZ DİYOR VELETLER

NEYSE NE ALACAKSAN HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN

Öğrenci Arabası Seçimi
  • Bende öğrenciyim 2 sene önce bende senin gibi 12.000 ytl lik arba araştırıyordum.. Ben en uygun aracın Renault Twingo Alize olduğuna karar vermiştim.. Hemde bu fiyattan çok daha düşük fiyata bulunabilir.. Donanımı çok iyi(Alize olucak kesinlikle ama) yakıt tüketimi düşük performansı düşük ağırlığı sayesinde yeterli ve komple açılır tavanıyla tam bir macera arabası.. Şiddetle tavsiye ederim...
  • ben de öğrenciyim otomotiv muhendisliğinde okuyorum.şu aralar network marketting işine giriyorum bi taraftan.
    questnet diye bi olay var mukemmel bi iş tam öğrenciye gore ve turkıye de bu işte çok potansiyel var. bakalım 1sene içinde ben de bi lpg'li, abs'li,klimalı bi PALIO almayı planlıyorum.bence bu fiyatlarda en iyisi de palio dur.tam öğrenci arabası ya.abi sen palio dan şaşma...
  • 1.4 hb clio tam derim ben tam öğrenci arabası. lpg de takarsan tadından yenmez.
  • civic si tavsiye ederim. Bu arabalar hem sorunsuz hemde çok az benzin yakıyolar.

http://www.sahibinden.com/parasinin_hakkini_verir_WQQaXQQ5004977WQQpXQQdisplayitem
  • Bende bir yakınıma 2000 model corsa 100. yıl özel üretim alıyoruz 1.4 16 valve 90 hp motor lpg de inanılmaz az yakar
  • KESİNLİKLE TWİNGO AL HEMDE 3-4 MİLYRIN CEBİNDE KALIR HATTA DUN DOD TA 6 MİLYARA VARDI AMA KLİMASIZDI SİYAH GUZEL Bİ ŞEYDİ
  • 2. El bir Yamaha R6 al bin paşa paşa hem karizmanda olur

Napacan arabayı
  • sonra olası bir kazada forumca gelip arkadaşın gömecek parçasını arayalım
    öğrenci adama superbike olmaz, çünkü ortamda illa gaz bir eleman vardır.
  • 99-2000 VW Hb Polo Öğrenci İçin Uygundur..
  • sahibinden'e gırıp bakabılırsın...tavsıyem 2000 model peugeot 106 quicksilver klımalı...fıyatları 10,000 ytl cıvarı 100 bını gecmemıslerı...

EDIT : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERGENEKON -- 7 Haziran 2008; 10:25:48 >
  • Civic.
  • bu da benim arabam.
    özellikleri:
    sürücü hava yastığı
    klima
    sunroof
    uzaktan kumandalı merkezi kilit
    elektrikli ön camlar
    elektrikli yan aynalar
    elektrikli direksiyon (kuş gibi)
    immobilizer
    ileri-geri hareketli arka koltuk
    2 kişilik yatak olabilen koltuk yapısı

bu özelliklerin hepsi standart.

motor özellikleri :
    1.2 lt 60 hp güç 93 nm tork
    yakıt tüketimi şehir içi 21o ykr
    şehir dışı 160 ykr
    yıllık vergisi 105 ytl
    ben gayet memnunum. 8-9 bin liraya bulabilirsin.

Öğrenci Arabası Seçimi

• quote:

Orjinalden alıntı: oeste

öğrenciye motor gider napcan arabayı

+1
  • Bu konuyu güncellersek şimdi ne önerebiliriz

Hali hazırda olduğundan yeni konu açmak istemedim

Hb düşünüyorum twingo , 106 quiksilver vs. ama
  • en iyi kararı bu araçların içine binerek, yakından inceleyerek verirsin. 29 ekimde twingo buluşması var. istersen gel incele. twingo hakkındaki her konuda yardımcı oluruz
  • Arkadaşlar etmeyin eylemeyin adama Marea Bravo Brava falan diyosunuz ben Marea hastasıyım hatta satın almak üzereyim ama öğrenci adama gitmez kesinlikle. Bu arabalar Fiat'ın binmesi en masraflı arabaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FelixCrail

en iyi kararı bu araçların içine binerek, yakından inceleyerek verirsin. 29 ekimde twingo buluşması var. istersen gel incele. twingo hakkındaki her konuda yardımcı oluruz

Tayfun abim var zaten orada. Ondan biliyorum , nikahta - konvoyda falan vardım. Ama parçalar için pahalı olur diyorlar bilemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLMaNNN -- 21 Ekim 2010; 0:42:54 >
  • parçayı alacağın yeri bulursan uyguna alırsın. bilmezsen sende diğerleri gibi pahalı dersin. tayfuna sorsana sen parçaları. başkasına niye soruyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 22 Ekim 2010; 21:43:08 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.