Şimdi Ara

Oğlumuz Yiğit'in 3. Kalp Ameliyatı Hakkında... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
11.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ALLAH ŞİFA LAR VERSİN BENDE 2004 TE YÜKSEK İHTİSASTA KALP KRİZİ GEÇİRDİM ANKARA DA CİTY HOSPİTAL DA KRONER BAYY PASS AMELİYAT OLDUM HASTANE YE BEŞ KURUŞ VERMEDİM BAĞ KURLU İDİM HATTA YANA YANA AMELİYAT YAPACAK HASTA ARIYORLARDI
    ALLAH BAĞIŞ YAPANLARIN DA HAYRINI KABUL ETSİN
    "Büyük olmak için hiç kimseye iltifat etmeyeceksin: Hiç kimseyi aldatmayacaksın. Ülke için gerçek amaç ne ise, onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır; herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır, fakat sen buna karşı direneceksin. Önüne sonsuz engeller de yığacaklardır. Kendini büyük değil, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu engelleri aşacaksın. Bundan sonra da sana büyük derlerse, bunu söyleyenlere güleceksin." M.Kemal ATATÜRK
  • Allah acil şifalar versin yapabileceğim tek şey malasef hayır duası.. elimden gelse fazlasını yapmak isterdim..
  • çok çok büyük geçmişler olsun. Allah evladınza şifalar versin. Yaşadıklarınızı herhalde ben iyi bilen yoktur. Benim evladımda konjenital kalp hastasıydı. İlk ameliyatını 2 aylıkken oldu. Biz de o zaman nerden nasıl ve kiminle başlayacağımızı bilemedik. Orayı araştır, burayı araştır bir şekilde ACIIIbadem hastanesinde Tayyar Sarıoğlunun yanında bulduk. 2007 senesinde bile sadece 2 dakikalık görüşme için 200 TL ye yakın bir ücret istemişlerdi. Şunu söylemeliyim kendisi gerçekten büyük bir cerrah ve bundan dolayı da kendini iyi pazarlıyor. Neyse... ameliyatı Çamlıca Medicana da yapıldı ve Allah ondan bin kere razı olsun Sayın Prof.Dr. Mehmet Salih Bilal yaptı. Ben bu kadar vicdanlı bir tıp adamı görmedim.

Bir de sığır damarından bahsedeyim. Buna tıpta kondüit deniliyor. Bilinen en iyi marka contegradır. Ama bir de Shellhigh marka vardır. fiyatı diğerine göre KAT KAT daha ucuzdur.

Oğlumun ikinci ameliyatında cerrahımız canlı damar kullandı. Ege Üniversitesi Organ bankasından temin edildi. Ve 2009 yılında damar için 1500 TL. para ödemek zorunda kaldım. Yani bağışla gelen bir damar nasıl satılabiliyor. Para bir zarf içinde gözümün önünde kasaya konuldu ve herhangibir makbuz yada fatura verilmedi.

İnannın konu evlad olunca insan hiçbir şey düşünmüyor. Ben evladımı kaybettim...NUR İÇİNDE YATSIN.

Allah kimseyi evladı ile sınamasın...

ÖMER BEY Oğlunuzla ilgi ihtiyaç duyduğunuzda Mehmet Hocaya da bir görünün derim.......saygılarımla.

• Dualarım sizinle Allah yar ve yardımcınız olsun. Acil şifalar.
    memhttps://icon.donanimhaber.com/systems/021e1a31-616a-49ed-81c3-a07c789aee4e.pngento mori
  • Allah acil şifalar versin, elimden geldiğince tandıklarıma iletip desteklerini isteyeceğim.
    nurmuhammed -Hp Compaq aldım &&& Plextor_ sapphire 5770 sattım && öztin - sistem ve 2tb hdd aldım &&& geforcemx - big typhoon fan aldım &&& chaos7-big typhon aldım %% yıldız- inwin kasa aldım %% öztin -acer 5520 g aldım %% ceyrekasır - dell 5510 aldım %% to be continous...
  • geçmiş olsun küçük büyük miktar demeden ne gelirse elimizden yapmaya çalıştık...
  • Allah Acil şifalar versin
    benimde 2.5 yaşında oğlum var... allah kimseye vermesin ama biz bütün babalar senin sabrını gücünü gösterebilir zamanı gelirse...
    Yiğit sağlığına kavuştuya abicim gerisi de gelir hayırlısıyla... tekrar büyük geçmiş olsun...
    error404 , susuzdedeli , naten , pasha_xxx , dkbilgisayar , __END__ , Aysat , incomparaple
  • Bu özel hastanelere ALLAH(c.c.) düşürmesin nasıl bir paradır bu böyle arkadaş normal şartlar da insan nasıl öder nasıl altından kalkar böyle bir meblağnın. asgari ücret 700 lira bir ameliyat 41000 lira 6 yıl çalışmak gerekir bu para için asgari ücret ile yemden içmeden kuruşuna dokunmadan hemde. Bu nasıl adalettir bu nasıl düzendir böyle. Özel sağlık türkiye de resmen soygunculuktur. Neyse küçük kardeşimize ALLAH (c.c.) acil şifalar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.s.s -- 1 Ocak 2012; 17:20:33 >
    İntel i7 2600k -- Noctua D14 cpu cooler --corsair neutron 240gb -- 2x8gb 1600Mhz Kingston Savage -- Asus Maximus V Formula -- Asus gtx 970 Strix 4Gb- corsair obsidian 800d -- Benq vw2424h 24" lcd -- -- Corsair 1000w Modüler -- lg sata dvd rw vs vs
  • Konuyu sitemin ana sayfasına ekledim. (umutzinciri) Çok aktif bir site değil ama 1 kişi görse kârdır.
    Allah tan acil şifalar diliyorum. İNŞALLAH KÜÇÜK YİĞİT ÇABUCAK SAĞLIĞINIA KAVUŞUR.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Msn/E-Mail: ihsan@umutzinciri.com
    Tel: 0543 937 38 74
  • Allah ödeme kolaylığı ve sabırlar versin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stafilokok -- 4 Ocak 2012; 23:50:49 >

Okumayı öğrendi okulda Kurdela töreni yapıldı. Bu güzel anı sizlerle paylaşmak istedim.
    (Sincan Mehmet Akif Ersoy İÖO)

http://imageshack.us/photo/my-images/577/yigitokul2.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/513/yigitokul4.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/651/yigitokul6.jpg/

Sevgilerimle...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• çok geçmiş olsun diyorum size allah kimseyi bu şekilde zor imtihanlara sokmasın.
    yardım edenleride tebrik ederim.
    rabbim tüm çocukları korusun inşallah.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.