Şimdi Ara

OĞLUM İÇİN OYUN PC SİNE İŞLEMCİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 9 yaşındaki oğlum için bir oyun pc si kuruyorum.
    Hesaplı birşey düşünüyorum.
    Boşta bir ati 5770 ekran kart var onu kullanıcam.
    İşlemci olarak amd athlon II x2 250 düşünüyorum.
    En çok crysis 2 oynamayı seviyor.
    Bu işlemci sorun çıkarabilirmi?
    low-medium ayarlarda oynasa yeter.

• Çıkarmaz.
  • çocuğun psikolojisi bozulmasın hocam.

Gece rüyasına yaratıklar girmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nası oynatmaz yaa?? 5670 ekran kartıyla full artı full ayarlarda cod mw3 bitirdim... denemeden bilmeden böyle atar tutar yorumlar yapmayalım, ayrıca önerdiğin işlemci direk i5 serisi seviyesine denk gelebilecek potansiyelde olup hiçte hesaplı değildir! lütfen verilen istenen nedir ona bakarak yardım edici yapıcı yorumlarda bulunalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MostProf

quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

Arkadaşlar 9 yaşındaki oğlum için bir oyun pc si kuruyorum.

O ayarlarda sorun çıkarmaz ama o Sistem cod serisinin son verisiyon oyunlarını oyunatmaz amd phenom II x6 serisinden alırsan 2015 te çıkacak oyunları bile mediumda oyunatır rahatlıkla

cod serisinin hepsini topla getir crysis2 etmez. hey allahım bi de millete akıl veriyolar

• Hiç değilse x3 serisi yap.Aradaki fiat farkıyla ,alacağın performans kıyas olmaz.
  • bu arada, evet ekran kartı masrafına hiç kalkışmayın, yeterli, bence önerdiğiniz işlemci de gayet uygundur zaten bu düşük çaplı bütçelerde ilk tercih amd olmalıdır ki amd'nin de en sevdiğim ve tuttuğum yanı şudur; bu seviye bir işlemciye uygun olarak alınan anakartları ileride donanım yükseltmesi gerektiğinde şuan amd'nin çıkardığı yeni nesil işlemcilerle bile anakart masrafına kalkışmadan değiştirebiliyo olmanızdır... onun dışında 2*2 4gb bir ramde bu sistemin çileği olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc im pubg den kaç fps alır
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan3536

quote:

quote:

O ayarlarda sorun çıkarmaz ama o Sistem cod serisinin son verisiyon oyunlarını oyunatmaz amd phenom II x6 serisinden alırsan 2015 te çıkacak oyunları bile mediumda oyunatır rahatlıkla

cod serisinin hepsini topla getir crysis2 etmez. hey allahım bi de millete akıl veriyolar

ayyynenn yaa! o kadar böyle canımı sıkıyor ki şöyle ufak tefek şeyler...

• amd uyumlu anakartınız yoksa sıfırdan cpu ve anakart alacaksanız

intel G630 dan şaşmayın aynı paraya daha fazla performans daha az enerji tüketimi alırsınız
  • sen bence o aklı kendine sakla kardeşim biraz google vesaire denen arama motorlarını kullanarak cod mw3 sorun, problem, bug ve benzeri terimleri girerek bi arama tuşuna bas bakalım belki bi yama bi güncelleme gelmiştir oyuna da o takılmalar o yüzden oluyo olmasın ha bu arada 'Yüksek Kalite Grafik Yaması' gibi bir yama olması lazım onuda bul indirde bari biraz göz yanıltması olsun da oyunda sözde grafik görürsün... COD MW3 , COD sersinin adını kirleten, rezil eden bir yapımdan başka bir şey değildir lütfen herhangi bir donanım parçası için 'ŞU!' oyunu ölçü almayalım!
  • quote:

quote:

quote:

quote:

cod'un kullandıgı oyun motornu crysis mühendisleri 5 yıl ugraşsa anca çözer... bide şuanki pc de crysis 2 yüklü ve kullandıgım işlemci intel pentium 4 HT yani 7 yıl önce çıkmış işlemci crysis 2 yi son ayarlarda oyunuyorum ama cod serisini son oyunu olan modern warfae 3 ü low'ayarlarda bile oyunamıyorum millete akıl vermiyorum bildigimi yazıyorum almak istiyen alır.

yaw bi yürü git deli etme adamı. pentium 4 ile son ayarlarda oynuyormuş

• Dual core e6600 ve hd 5570 ile modernwarfere 3 1280x1024 çözünürlükte 35-45 fps arası oynuyorum herşey açık , amd x2 250 ile hd 5770 güle oynaya oynar tartışmak anlamsız ........
  • Arkadaşlar lütfen tartışma çıkmasın.
    Yorumlardan anladığım kadarıyla athlın x2 250 ve 5770 ile sorun yaşamam.
    Bu da oğluma yeter zaten.
  • MSI H61M-P21 Lga1155
    INTEL Pentium D.Core G620 yada G630

bu ikili ile çok daha fazla performans alırsınız.
  • MSI H61M-P21 Lga1155

Bu parçalar gayet güzel ve yeterli.Athlonx2-5770 çözünürlüğe bağlı high bile oynatabilir.İntel ve AMD fiyat karşılaştırın.Hangisi ucuz olursa alın.Hangisini alsanız ekran kartı limitine takılacak fazla para vermeye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

MSI H61M-P21 Lga1155

bu ikili ile çok daha fazla performans alırsınız.

Elimde am3+ anakart var bunu değerlendşrmeyi düşünüyorum. Öneri için teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

cod'un kullandıgı oyun motornu crysis mühendisleri 5 yıl ugraşsa anca çözer... bide şuanki pc de crysis 2 yüklü ve kullandıgım işlemci intel pentium 4 HT yani 7 yıl önce çıkmış işlemci crysis 2 yi son ayarlarda oyunuyorum ama cod serisini son oyunu olan modern warfae 3 ü low'ayarlarda bile oyunamıyorum millete akıl vermiyorum bildigimi yazıyorum almak istiyen alır.

Pentium 4 ile full ayarlar ha? O zaman niye yüzlerce lira veriliyor işlemcilere ekran kartlarına? Enayi mi onlar? Sen mario falan oynamışsındır aklında Crysis diye kalmıştır.

• crysis 2 yi geçen sene bu zamanlar pentium 4 hd 5570 1.5 gb ram ile low-medium oynadım kasma vs. yaşamadım.cod 7 ye işlemci yetmedi kaldırmadı geriye kalan
    cod mw serisi olsun cod waw olsun hepsini ultrada oynamış ve bitirmiştim.

abimin sorusuna gelince x2 250 ve hd 5770 fazlasıyla yeter.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mr990

sen bence o aklı kendine sakla kardeşim biraz google vesaire denen arama motorlarını kullanarak cod mw3 sorun, problem, bug ve benzeri terimleri girerek bi arama tuşuna bas bakalım belki bi yama bi güncelleme gelmiştir oyuna da o takılmalar o yüzden oluyo olmasın ha bu arada 'Yüksek Kalite Grafik Yaması' gibi bir yama olması lazım onuda bul indirde bari biraz göz yanıltması olsun da oyunda sözde grafik görürsün... COD MW3 , COD sersinin adını kirleten, rezil eden bir yapımdan başka bir şey değildir lütfen herhangi bir donanım parçası için 'ŞU!' oyunu ölçü almayalım!

ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anladıgı kadardır(mevlana) diyorum ve yetkili birinden burdaki yorumlarımı silmesini istiyorum.

Evet haklısın hakkaten anlamıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallkraft -- 10 Eylül 2012; 0:27:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• H71m sata3, usb3, pci ex 3.0'ı kullanma imkanı sağlayan yeni nesil bir g620-g630 işlemci almanız daha iyi olur. x2 255 şu an için alınası bir işlemci değil.
    Hem eski nesil hem performansı g630'a göre çok geride.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.