Şimdi Ara

OGATECH OG-X152 DVD PLAYER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
9.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki hangi model için ve sen denedin mi?
  • ogx152 için. mail bu sabah elime ulaştı ve daha eve giderek deneme şansım olmadı. denediğimde sonuçları burdan yazarım.
  • Peki bu güncelleme dosyası neyin güncellemesi bilgi verdiler mi? Alt yazı güncellemesi mı? Denedikten sonra cevap yazarsanız çok sevinirim. Bir de güncelleme dosyası cd ye nasıl kaydedilecek daha önce denemiştim ben cd yi çıkartmamıştı kilitlenip kalmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mberk17 -- 2 Nisan 2007; 16:39:38 >
  • MR_EKOL kardeş bahsettiğin proğramı deneme imkanın oldumu birde alt yazı sorununun çözümü için mi gönderildiğini öğrenmek istiyorum zira o proğram başka sitelerdede adı geçiyor nedir ne değildir merak ettim bol seyirli günler
  • Arkadaşlar adı geçen dosya diğer dvd oynatıcılar içinde aynı isimle geçiyor. Yanlışlıkla başka marka dvd yazılımı yüklemeye kalkarsanız cihazı göçertirsiniz. Bir de ilanlarda cd-rw - dvd-rw çalıştırdığı söyleniyor ben denedim tekrar kayıt edilen cdyi (CDRW) okumadı acaba cd de mi problem vardı. Çalıştıran deneyen oldu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mberk17 -- 4 Nisan 2007; 10:31:10 >
  • arkadaşlar ogatech.com.tr sitesinde download bölümüne hem x-149 hemde x-152 divx player için altyazı proğramları konmuş zipli dosyayı açın orada beni oku bölümünde ne işlem yapacağınız açıkça yazıyor ben dosyayı yeni indirdim yarın uygulama sonucunu yazarım bol neşeli seyirler
  • evet ogatech kullanıcıları proğramı tarif edildiği gibi yükledim model x-152 sonuç başarılı en azından eskisinden iyi yazılar beyaz çıkıyor okunuyor bence alet şimdi tam süper oldu keyifli seyirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarslanpay1

evet ogatech kullanıcıları proğramı tarif edildiği gibi yükledim model x-152 sonuç başarılı en azından eskisinden iyi yazılar beyaz çıkıyor okunuyor bence alet şimdi tam süper oldu keyifli seyirler

Hocam rica etsem ekran görüntüsünün resmini buraya koyabilir misin? Teşekkürler
  • Benim cihazımda ogatech x-152, ama scart girişi yok. Ben yeni yazılımı kullanamayacakmıyım. Bilginiz varmı?
  • arkadaşlar sadece yazılar beyaz çıkıyor ama sarı olmasından daha iyi zira net okunuyor fakat yazıda büyüme yok eğer cihazın arkasında scart çıkışı yoksa firmayı arayın çünkü teknik servis yardımcı oluyor. son söyledikleri yazı büyütüldüğü taktirde ekran ayarı bozulabiliyormuş ben onların yalancısıyım ama şu an durum gayet iyi,
  • merhaba arkadaşlar. dün bimeksten ogatech-149 aldım eve gittim koydum bir divx uzandım çekyata ve film başladı. ama bırakın çekyatta yatmayı oturarak bile göremedim altyazıları ve tv nin dibinden seyretmek zorunda kaldım ve tam bir hayalkırıklığına uğradım. yazılar sarı ve küçücük. şimdi ogatech sitesinden indirdim upgrade programını ve beni oku dosyasında aynen şunlar yazıyor :

Aşağıda belirtildiği gibi sırasıyla işlemleri uygulayınız

1: Download ettiğiniz dosyayı üzerinde hiçbir değişiklik yapmadan boş bir

cd ye yazdırınız ve cihazın içerisine yerleştiriniz.

2: Tv ekranında ( flaş,bank30.rom,flaş yazacaktır)

3: Kumandadan veya cihaz üzerinden play tuşuna basınız

4: Tv ekranında (Erase,Writing ) yazacak ve cihaz kapanacaktır.

5: Cihaz üzerinden açma kapatma tuşuna basarak cihazı çalıştırınız ve

içindeki cd yi çıkartınız güncelleme işleminiz başarıyla yüklenmiştir.

benim sorum şu : download ettiğimiz dosya zipli. hiç bir değişiklik yapmadan kopyalamak demek zipli dosyayı mı cdye yazmak demek? yoksa açacak mıyız zipli dosyayı? yardım ederseniz sevinirim

• Zipli dosyayı önce açıp içindeki dosyayı cd ye kaydetmeniz lazım.. Cihazın zip formatını açmasını beklemeyin
  • benim ki de soru mu yani

neyse arkadaşlar bu akşam eve gidince deneyip ekran görüntüsünü koyacam foruma. ama yazı fontu da büyüse iyi olacakmış.
  • arkadaşlar cihazı upgrade ettikten sonra altyazı sorunu çözüldü. ekran görüntüsü koyacaktım ama bağlantı kablomu evde unutmuşum. altyazı boyut aynı renk beyaz. okunaklı.
  • Arkadaşlar tekrar kayıt edilen cd (CDRW) denediniz mi benim cihaz çalıştırmıyor sanki?_?
  • Arkadaşlar çok büyük bir yanlışlık yaptım firma ile görüştüm bana güncelleme dosyası yolladılar. Ben ogx152 cihazımı scartsız olduğunu zannediyordum güncellemeyi kurmadan önce de cihazın arkasına bakmadan güncelleme yaptım ve sonuç :::( Benim cihaz scartlı modelmiş. Arkada kabak gibi scart girişi mevcut. Cihaz göçtü. Böyle bir hatayı nasıl yaptım anlamıyorum. Alel ecele cihazı güncellemek isterken??. Bu konuda bilgisi olan varmı fabrika ayarlarına dönmek te kurtarmıyor cihazı. Yazılımı tekrar düzeltme şansım varmı ??

Bu arada OGx-152 cihazın SCARTSIZ modelinin altyazı güncelleme dosyası elimde mevcut. firma tarafından gönderilmiştir. İsteyene mail adresine gönderebilirim. Yalnız yanlışlıkla scartlı modelde denemeyin benim gibi. Zaten scartlı modelinin güncellemesi internette sitesinde mevcut var.

Cihazın yazılımını kurtarabilme konusunda önerisi olan varsa veya bilgisi olan yardım bekliyorum...

• Scartı olmayan 152 xlerin 2 adet modeli var, dolayısıyla 2 adet yazlım var. Kafanıza göre yazılım yüklemeyin. Ve burdaki insanlarada bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayın ve yönlendirmeyiniz.. Firmanın teknik servisi ile görüşün. Size çok yardımcı oluyorlar. Tekrar söylüyorum kafanıza göre yazılım yüklemeyin, konuyu açan arkadaş gibi cihazı çökertirsiniz.
  • Arkadaşlar benim cihaz skart girişli ve doğru firmware yükledim. "DONE" yazdıktan sonra vihazı yeniden başlattım TV de bişi gözükmüyordu. Tekrar kapatıp açtığımda ise cihaz ölmüştü.Ne tuşlar çalışıyor ne de cihaz,TV ekranında bir belirti var. Acele yardım ederseniz sevinirim.
  • Ahmet bey benim cihaz da göçmüştü. Servise götürdüm garanti kapsamında yaptırdım. Cihazın kartı yanmış yeni kart takıldı. 15 gün bekledim. Cihaz şu an çok güzel çalışıyor. Ayrıca güncel yazılımıyla beraber çalışıyor. Altyazılar beyaz çıkıyor.
  • bende de og x 152 skartlı divx oynatıcı var.Altyazılar yazılım güncellemesinden sonra sarıdan beyaza döndü.Ancak fotoğrafta da görüldüğü gibi parlak sahnelerde hemen hemen hiç okunmuyor.Sizlerde de böyle mi?Bu konuya bir çare bulan var mı?
    Teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.