Bilirsinizki ogame de bir sorun, bir haksızlık yada buna benzer bir şey olduğunda delil için hemen bir screenshot alıp bunu ilgili OP a göndeririz. Hilede ve sahtekarlıkta Türk milleti olarak üstümüze yoktur. ve sonunda bu screenshotların da suyunu çıkardık. en basit program olan paint te bile sahte screen shotlar hazırlanabilir. bu durum artık bilindiği için bazen haklı da olsak OP lara kendimizi haklı çıkaramıyoruz. güzel bir şey keşfettim. bilmiyorum belki bunu okuyan herkesin bundan haberi vardır ama ben yeni öğrendim ve sizinle de paylaşmak istedim
bu linki tıklayın ve Easy Video Capture programını indirin ve sisteminize kurun. bu program ne mi işe yarar¿ orjinali msn deki kameralı görüntüyü kaydetmeye yarar. yan sanayi olarak screenshotun daha gelişmiş hali. ekran görüntüsünü video olarak kaydediyor. mesela biri size küfür veya hakaret mi etti, haksızlığa mı uğradınız çalıştırın programı başlayın kayıda. girin ogame ye ve OP a göstermek istediğiniz görüntüyü açın. sonra gönderin o görüntüyü. video görüntüsünü görüp te size inanmayan OP un ben
nasıl kullancaz bu aleti bi anlatır mısınız? ben çalıştıramadım kayıt yapıyom gri ekran dan başka bişey gözük müyo
haberler sayfasında artık gelen mesajı GAMMAZLA diye bir buton ile op lara yollayabiliyorsunuz..
bir çok kişiyi ss derdinden kurtaran bi özellik.
quote:
Orjinalden alıntı: nevra
haberler sayfasında artık gelen mesajı GAMMAZLA diye bir buton ile op lara yollayabiliyorsunuz..
bir çok kişiyi ss derdinden kurtaran bi özellik.
benim için ii olmadı buu gammazlama 3-4 kişi adeta sömürgem oldu..şimdi giderler şikayet ederler