Şimdi Ara

Ogame de D.H. ittifakı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewt forumu takip eden herkes biliyordur heraldewww.ogame.com.tr hatta üst konu da var.. Donanım haber kardeşliğin ogam de de dewam etmesi için 4.evrende bir ittfak kurduk tüm donanım haber sankinlerini bekleriz normalde giriş sınır 150 puandır.Hdi donanım haber kardeşliği dewam etsin eğer .Yeni başlayanlar için bir müjdemiz var onları 1 haftalık denemeye tabi tutuyoruz eğer gelişme gösterirlerise artık onlar da bizden biri olabilir...!
    Tüm donanım haber sakinlerine duyrulur.....

• bana msn den ulaşmak isterseniz :
    webmaster6181@mynet.com
  • bu arada benim diğer hesabı kulanamadığımda yeni hesap aldım eski donanım haber hesabım:webmaster6181
  • kardeş bize katıl ister yeniceri ittifagı 8.evren
  • 120 üyemiz var gel sende katıl
  • dostum hem benim ittifağım var burda ona çağrı yapıyorum hemde 4. evrendeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: webmaster8161

dostum hem benim ittifağım var burda ona çağrı yapıyorum hemde 4. evrendeyim

tamam kardeş kızma eğer oyuncu toplayamazsan bizim evrene geldiorum yawwwssss

tırstım yaws

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler d.h de 5 evrende olanlar yok mu ya bi ittifak kuralım??
  • ogame 10.evrende ittifak kuruldu.
    abi hem isteyen gelsin ismi = Manyaq.
    hemde ittifağın metnine renk verebilirmiyiz veya resim koyablirmiyiz ve de nasıl?
    ittifak logosu deil ha ittifağın metnine resim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ragwell -- 23 Haziran 2005, 19:09:01 >
  • off her seye yenıden başlamak ne kadar zorr şimdiii
  • quote:

Orjinalden alıntı: matrix07

quote:

Orjinalden alıntı: webmaster8161

dostum hem benim ittifağım var burda ona çağrı yapıyorum hemde 4. evrendeyim

tamam kardeş kızma eğer oyuncu toplayamazsan bizim evrene geldiorum yawwwssss

tırstım yaws

olr mu dostum ne kızması herkesi 4. evrene bekliyorum eğer işim düşerse kesin sizdeyim dostum

• bende 5. evrendeyım maın ıstersen kuralım...
  • var mı d.h. de 5. evrenden kimse başka
  • Bu günden itibaren osmanli ittifakıyla anlaşmalı olarak ismimizi KaYi olarak değiştirmiş bulunmaktayiz yeni ve güçlenen ittifakımıza tim d.h sakinlerini bekliyoruz...
  • bu bolüme hiç rahbet yoq heralde neyse bizyine adımız değiştik bekleriz Genc Osmanli tag:GencOsm.
  • 1 . evrende old. için sizi direk couzensa davet ediyor güç bizimle olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.