Şimdi Ara

OGAME 40. evren süper hesap isteyenler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İLGİLENENLER : alpcetin@gmail.com adresine mail atsınlar yeter .

SIRALAMADA : 35 - 42. sıralarda
    ARAŞTIRMADA : İLK 10 DA

Günlük 14.000.000 MADEN VE 1.848.345 DEU üretimi olan bir hesap .
    Her gün 1 ölüm yıldızı basabilirsiniz .
    1 ayda filo ilk 10 ' a girer .
    Teknikler çok iyi durumda . Her gezegende yeterli savunma var . En son 4 ay önce birisi casus sondası atmıştı . Düşman yok. İttifak çok sağlam .
    Sadece bir gezegende ufak bir filo var .
    Sadece günlük üretimle evren 1. sinin şu anki puanını 90 günde yakalıyorsunuz .

3 AYLIK OGAME COMMANDER + MÜHENDİS + JEOLOG + TEKNOKRAT ÜYELİĞİ BULUNMAKTA .

40. evrende ISS ve 2X ( zaman 2 kat hızlı ilerler , kademeciler için harikadır yani benim hesap gibi ) bulunmaktadır .

9 GEZEGEN VAR .

6 GEZEGENDE Metal Madeni :33 .
    4 GEZEGENDE Kristal Madeni : 29
    NANİTLER HAZIR , 1 ADET AY VAR RADAR HAZIR

KADEMELER :
    1 2 3 4 5 6 7 8 9 toplamve ortalama

Metal Madeni 30 33 33 33 28 30 33 33 33 284 (31.56)
    Kristal Madeni 26 29 28 29 25 27 28 28 29 247 (27.44)
    Deuterium Sentezleyicisi 25 27 27 27 24 27 28 27 27 239 (26.56)
    Solar Enerji Santrali 25 23 24 23 21 27 24 25 25 217 (24.11)
    Robot Fabrikasi 12 10 10 10 10 14 11 10 11 98 (10.89)
    Nanit Fabrikasi 2 2 2 2 0 4 3 2 2 19 (2.11)
    Uzay Tersanesi 11 10 9 9 9 12 10 10 10 90 (10)

TEKNİKLER :

Casusluk Teknigi (Kademe 12 +2 Teknokrat )
    -
    Bilgisayar Teknigi (Kademe 12)
    -
    Silah Teknigi (Kademe 15)

Koruyucu Kalkan Teknigi (Kademe 14)
    -
    Uzay Gemilerinin Zirhlandirilmasi (Kademe 15)

Enerji Teknigi (Kademe 12)
    -
    Hiperuzay Teknigi (Kademe 9)
    -
    Yanmali Motor Takimi (Kademe 13)

Impuls( Içtepi ) Motortakimi (Kademe 11)
    -
    Hiperuzay Iticisi (Kademe 9)

Lazer Teknigi (Kademe 14)
    -
    Iyon Teknigi (Kademe 12)
    -
    Plazma Teknigi (Kademe 9)

Galaksiler arasi arastirma agi (Kademe 4)

Kesif Teknigi (Kademe 8)

Gravitasyon Arastirmasi

SAVUNMA :
    -
    Roketatar 5.200 1.250 1.250 1.250 810 4.150 1.250 1.250 1.250 17660
    Hafif Lazer Topu 3.000 1.250 1.250 1.250 305 1.235 1.264 1.250 1.250 12054
    Agir Lazer Topu 117 100 100 100 44 100 100 100 100 861
    Gaus Topu 101 92 47 50 15 76 72 55 58 566
    Iyon Topu 120 4 0 3 0 27 10 2 12 178
    Plazma Aticilar 132 50 45 41 12 80 46 46 44 496
    Küçük Kalkan Kubbesi 1 1 1 1 1 0 1 1 1 8
    Büyük Kalkan Kubbesi 1 1 1 1 1 1 1 1 1 9
    Yakaliyici Roketler 35 30 40 40 20 50 30 30 30 305
    Gezegenlerarasi Roketler 7 - 0 0 - 0 0 - - 7

FİLO :

Gemi Ismi Mevcut - -
    Küçük Nakliye Gemisi 328 azami
    Hafif Avci 1000 azami
    Agir Avci 2 azami
    Kruvazör 205 azami
    Komuta Gemisi 155 azami
    Geri Dönüsümcü 166 azami
    Casus Sondasi 93 azami
    Bombardiman Gemisi 100 azami
    Solar Uydu 242
    Muhrip 1 azami
    Firkateyn 118 azami

• Vermek or Satmak?

İdolün senden her zaman 16 kat büyüktür. Özenme, illaki özenecem diyorsan git Mevlana' ya, Yunus Emre' ye, Fatih Sultan Mehmet' e, Hz. Muhammed' e (S.A.V) özen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aranelxtr

Vermek or Satmak?

Türkçe'yi rezil etmek?
    2012'nin ilk konusunu görmek için tıkla! :)

• Türkçe ile ilgili herhangi bir hata yaptığımı düşünmüyorum.

Ne Türkçe kelimede "w, vs." yabancı harfler kullandım ne başka birşey...

O kadar düşünüyorsan Türkçeni kendin konuşmana dikkat et.

quote:

Banlamak istemiyorum.Neden herkesi aşağılıyorsun? ,
    Ben 20 levelim. ,
    Adamı yönetici yapmazsam Server'ı çalacakmış.Şuan bilgisayarımdaymış. ,
    Ya kaybolun gözümden rica ederim ya.Virüs olduğunu kanıtlarlarsa hesabımı sınırsız banlatacağım.Üzerime iftira atmayı kesin.Herkesi admin yapmak zorunda değilim. ,
    Beyler durum anlaşıldı, Mudiko nickini Yılmaz yapıp iftira atmış.İsteyen kaldırsın tabi onlara birşey diyeceğim yok.

Gördüğünüz gibi adamın son 10 mesajı beni uyardığı tipteki ingilizce kelimelerle kaynıyor.
    Ban - Yasaklama,
    Level - Seviye,
    Server - Sunucu,
    Admin - Yönetici
    Nick - Rumuz

vs.

Yalnız birşey daha dikkatimi çekti birkaç saat önce attığı mesajda admin kelimesi yerine yönetici kullanıyor ardından admin demeyi daha uygun görüyor. Burdan " Yılmaz " adlı arkadaşımızın yazarken kendini tabiri yerindeyse " Nasıl kastığını " görmekteyiz.

" Büyüde gel " diyeceğim herkese karşı kullandığın malum kelime fakat o zaman kadar burada barınırmısın bilemem, kullanmıyorum, uygun değil.

Herkesi eleştirme kendine bak. Türkçe sabit bir değil ve pekçok dilin etkisi altında. Düzeltmek sana kalmamış. Mevcut kelimeleri doğru kullan karşındaki büyük hatalar yapmadıkça uyarma. Git kendini güncelle yada ben güncelleme dosyalarını indirip getireyim sana olur mu?

Kasıntı olma, olacaksan yol belli " Cehennemin Dibi " en azından Erdal Demirkıran böyle diyor. O kim mi? Git öğren ama ufak bir açıklama Türkçeyi tam manasıyla doğru kullanmamasına rağmen Türkiye' de kitapları en çok satan yazarlardan.

Ha birde beni bir daha eleştirme. Türkçeyi yanlış kullananlar Türk değilse değilim kardeşim ok? "Nick" imde uymuyor zaten içinde x var. :)

Birde sanırsam Rezalet arapça kökenli, emin değilim. Değilse sana cevap hakkı doğar fakat öyleyse bu kadar lafın üstüne bir su iç derim.

İdolün senden her zaman 16 kat büyüktür. Özenme, illaki özenecem diyorsan git Mevlana' ya, Yunus Emre' ye, Fatih Sultan Mehmet' e, Hz. Muhammed' e (S.A.V) özen.

• quote:

Türkçe ile ilgili herhangi bir hata yaptığımı düşünmüyorum.

quote:

Ben 20 levelim. ,
    Ya kaybolun gözümden rica ederim ya.Virüs olduğunu kanıtlarlarsa hesabımı sınırsız banlatacağım.Üzerime iftira atmayı kesin.Herkesi admin yapmak zorunda değilim. ,
    Beyler durum anlaşıldı, Mudiko nickini Yılmaz yapıp iftira atmış.İsteyen kaldırsın tabi onlara birşey diyeceğim yok.

Gördüğünüz gibi adamın son 10 mesajı beni uyardığı tipteki ingilizce kelimelerle kaynıyor.
    Ban - Yasaklama,
    Level - Seviye,
    Server - Sunucu,
    Admin - Yönetici
    Nick - Rumuz

vs.

Yalnız birşey daha dikkatimi çekti birkaç saat önce attığı mesajda admin kelimesi yerine yönetici kullanıyor ardından admin demeyi daha uygun görüyor. Burdan " Yılmaz " adlı arkadaşımızın yazarken kendini tabiri yerindeyse " Nasıl kastığını " görmekteyiz.

" Büyüde gel " diyeceğim herkese karşı kullandığın malum kelime fakat o zaman kadar burada barınırmısın bilemem, kullanmıyorum, uygun değil.

Herkesi eleştirme kendine bak. Türkçe sabit bir değil ve pekçok dilin etkisi altında. Düzeltmek sana kalmamış. Mevcut kelimeleri doğru kullan karşındaki büyük hatalar yapmadıkça uyarma. Git kendini güncelle yada ben güncelleme dosyalarını indirip getireyim sana olur mu?

Kasıntı olma, olacaksan yol belli " Cehennemin Dibi " en azından Erdal Demirkıran böyle diyor. O kim mi? Git öğren ama ufak bir açıklama Türkçeyi tam manasıyla doğru kullanmamasına rağmen Türkiye' de kitapları en çok satan yazarlardan.

Ha birde beni bir daha eleştirme. Türkçeyi yanlış kullananlar Türk değilse değilim kardeşim ok? "Nick" imde uymuyor zaten içinde x var. :)

Birde sanırsam Rezalet arapça kökenli, emin değilim. Değilse sana cevap hakkı doğar fakat öyleyse bu kadar lafın üstüne bir su iç derim.

Or'un Türkçe karşılığı veya'dır.TDK tarafından onaylı olarak Level,Ban ve Diğer Kelimelerin bana Türkçe karşılığını söyleyebilrmisin?Ayrıca bu forumdada en üst rütbe Admin'dir, forum Admin'leri dilini korumuyorlar mı?

• Admin değil Dh-Yönetici ki öyle dahi olsa sorun olmaz Türkçe bozulmadığı sürece.

Görüyorumki köşeye sıkıştın ve araya dikkat çekmek için adminler dayadın, güzel, takıl, dünyanın merkezisin. :)

Level düz karşılık Seviyedir. :)
    Ban Yasak bunlar ve diğerlerini zaten söyledim görüyorumki mesajımı bile okumamışsın.

İmzan baştan sona ingilizce kelimelerle dolu, terim olabilir fakat sonuç önemli. Dilini o kadar düşünüyorsan pc-programlama dili yapta biraz ünümüz artsın. :)

Çüz...

Böyleyim, böyle giderim, Türkçeyi iyi konuşurum, Bir gün sözlü münazara yapalım istersen resmi bir mekanda. :)

• quote:

Orjinalden alıntı: YıLMaZ

quote:

Türkçe ile ilgili herhangi bir hata yaptığımı düşünmüyorum.

quote:

Ben 20 levelim. ,

Ban - Yasaklama,
    Level - Seviye,
    Server - Sunucu,
    Admin - Yönetici
    Nick - Rumuz

vs.

Or'un Türkçe karşılığı veya'dır.TDK tarafından onaylı olarak Level,Ban ve Diğer Kelimelerin bana Türkçe karşılığını söyleyebilrmisin?Ayrıca bu forumdada en üst rütbe Admin'dir, forum Admin'leri dilini korumuyorlar mı?

Arkadaşım

Level = Seviye demek cache bellekten aklına gelsin
    Ban diye bir kelime yoktur aslı banneddır ve yasaklanma anlamına gelir
    Server = Türkçe karşılığı sunucudur.Eminimki daha önce hiç host işleriyle uğraşmadın
    Nick = Rumuz bilmiyeni dövüyorlar bizim burada
    Adminde forum dilince yönetici demek en basitinden temaların dil çevirilerine bakabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ogame volans 9 hesap birden
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdi smirdonda başlıyalım ban diye bir kelime vardır. banned onun geçmiş zamanda kullanılan durumudur.bunu yazmaktaki amacın 1.gereksiz mesaj(post kasma)2.araneli destekleme.
    araneli gelince aranel durumu iyi değerlendiriyor ama or yanlış kullanım güzel TÜRKÇE veya varken ora ne gerek var.ayrıca münazaranın anlamını da biliyor mu=?
    yılmaz sende haksızsın çünkü Türkçe'yi rezil etmek? şu cümlen anlamsız ve noktalama işaretleri yanlış ve konusu burası değil arkadaş bir oyundaki hesabını devretek istiyor gereksiz mesaj(post kasma)atmadaki gayretiniz ve forumu kirletme şevkiniz sizi bu hale getirdi ne diyim size...

Kış Kış.

Bu bölümde benden daha fazla sevilmeyen tek kişisin, ummazdım, bravo. :)

Münazarayı biliyorum, geçen sene ilçe birincisi olmuştum teklide. :)

Nüfus: 1 milyon.

Ok. ßß. :)

• sadece ilçede bravo senin gibiler için büyük başarı beni sevmeyen sen ve senden çıkar sağlayanlar

Orjinalden alıntı: tr26tr

sadece ilçede bravo senin gibiler için büyük başarı beni sevmeyen sen ve senden çıkar sağlayanlar

Üstteki mesajı atmanın tek nedeni aranele duyduğun anti-patidir.Yalanmı ?

Benim veya aranelin mesaj atması senin için hiç önemli değil.Senin için önemli olan bizleri kötülemek.Sen acaba çokmu düzgün yazıyorsun ?

( Bu arada yazımdan söz ediyoruz dil bilgisi değil birisi çıkıpta bu x ünlü uyumuna uymuyor derse kafayı yerim veya -ki ayrı yazılır tarzı )

Edit bu arada o ban değil hala banned olduğu konusunda ısrarlıyım.İstersen öğretebilirim kaynaklı şekilde ? ( forum dilini öğren )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 22 Ocak 2008; 15:36:03 >

Orjinalden alıntı: Smirdon

quote:

sadece ilçede bravo senin gibiler için büyük başarı beni sevmeyen sen ve senden çıkar sağlayanlar

Benim veya aranelin mesaj atması senin için hiç önemli değil.Senin için önemli olan bizleri kötülemek.Sen acaba çokmu düzgün yazıyorsun ?

( Bu arada yazımdan söz ediyoruz dil bilgisi değil birisi çıkıpta bu x ünlü uyumuna uymuyor derse kafayı yerim veya -ki ayrı yazılır tarzı )

Edit bu arada o ban değil hala banned olduğu konusunda ısrarlıyım.İstersen öğretebilirim kaynaklı şekilde ? ( forum dilini öğren )

-Ed takısı geçmiş zaman için kullanılır.Forum dili diye bir dil var da benim mi haberim yok?

• quote:

Orjinalden alıntı: YıLMaZ

quote:

Orjinalden alıntı: Smirdon

quote:

-Ed takısı geçmiş zaman için kullanılır.Forum dili diye bir dil var da benim mi haberim yok?

Evet dediğin gibi bana onaylı olarak o kelimelerin anlamlarını söylüyebilirmisin ?

O kelimelerin Türkçe karşıtları dediğim gibi dil paketleri dolayısıyla çıkmıştır ... ( Bu arada sizlerel af anlatıcak kadar çok zamanım yok.Kendimi burada kesiyorum.Uyarı almak istemem ... )

Konuyu açan arkadaş bir şikayette bulunman yeterli uyarılar verilir ve konun temizlenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 22 Ocak 2008; 15:45:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.