Şimdi Ara

Ogame 1. Evren Oyuncuları Haberleşme Topici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ogame de daha önce 11. evrende oynuyordum. 65. sıradaki hesabımı, ittifaktan bir arkadaşıma devrettim. Devrettiğim arkadaşın kendi hesabı aldığı ceza ile kapatılmıştı ama iyi oyuncuydu. Daha sonra bu arkadaşa başkaları da şifrelerini vermiş ve çoklu hesap kullanılmaktan hepsi kapatıldı. Ben de bu duruma üzülüp ggeçen hafta gidip 1. evrende yeni bir hesap açtım.

Hesabı ilk açtığında rakamlar çok ufak oluyor ve küçücük bir maden yardımı bile çok işe yarıyor. İşte bu aşamada "hatayli" rumuzlu arkadaşım devreye girdi ve benim bir anda kullanamayacağım kadar bol yardım yaptı. Arkadaşım derken, önceden hiç tanımıyordum bile. Sadece buradaki bir mesajını görüp yardım istedim ve gönderdiği madenleri 3-4 günde zor harcayabildim. Kendisine buradan teşekkür ediyorum.

Şimdi de şöyle bir durum var. Bulunduğum sistemde 7-8 tane gezegeni olan birinin tüm gezegenleri uçtu gitti. Yani sistemde tek gezegenimle tek başımayım. Ama yan sistemler dolu. Ben bir an önce sistemdeki avantajlı diğer sıralara hemen koloni atmak istiyorum. Ama bir haftalık bir oyunda hemen öyle çokça koloni gemisi basamıyorsun. Yüzümü kızartıp, yine hataylı arkadaşımdan yardım istedim. Sanırım şu an online değil. Ben hemen uzay tersanesi 4 bastım biraz önce. İmpuls 2 yi de şimdi bastım. (Koloni gemisi için impuls 3 gerekiyor.)

Sonuç olarak diyeceğim şu ki; impuls 3 ve koloni gemileri için madene ihtiyacım var. İmpuls 3 ü ancak gece 24 gibi basabilirim kendi üretimimle. Bu durumda koloni gemileri yine eksik kalır. Bana birkaç koloni gemisi basabileceğim ve impuls 3 ü daha erken tamamlayabileceğim oranlarda yardım gönderen olursa, çok makbule geçer. (Başkası kapmadan, sistemdeki 4-5-6-9. sıraları kapmalıyım.)

Yardım etmek isteyen olursa, koordinatımı PM ile atabilirim. Yardım edebilecek olanlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZORZORRO -- 8 Mayıs 2006; 16:04:36 >

• MY ANGEL dan mı bahsediyorsun arkadaşım gezegenleri uçtu derken ?
  • pm at koordinatları yakınsan yaparız bişeyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: guide

MY ANGEL dan mı bahsediyorsun arkadaşım gezegenleri uçtu derken ?

Evet doğru, öyleydi galiba nick. Koskoca evreni nasıl takip ediyorsun? :) Ya da senin hesabın mıydı?
    Neden kaybolduğunu da anlamadım gezegenlerin. Eğer isteği dışında uçtuysa geçmiş olsun kendisine, ya da sana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: talaria

pm at koordinatları yakınsan yaparız bişeyler

Koordinat attım PM ile, tşk ederim şimdiden.
  • talaria çok tşk ederim. Filon göründü bile, ben daha koordinatımı PM'ine atar atmaz. Yardımın çok işime yarıycak, tıpkı geçen hafta hatayli 'nin yaptığı cansuyu yardımı gibi. (Yani cansuyu derken, kaç gün harcadım zor bitti o madenler.)

Teşekkür ederim ederim tekrar talaria.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZORZORRO

quote:

MY ANGEL dan mı bahsediyorsun arkadaşım gezegenleri uçtu derken ?

Evet doğru, öyleydi galiba nick. Koskoca evreni nasıl takip ediyorsun? :) Ya da senin hesabın mıydı?
    Neden kaybolduğunu da anlamadım gezegenlerin. Eğer isteği dışında uçtuysa geçmiş olsun kendisine, ya da sana.

Onu ben bitirdimde ordan biliyorum 200 lerde idi sıralamada sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin durum da iyi o zaman 1. evrende. İlk 200'deki birini bitirmek kolay mı? Hem de 1. evrende.

Esas ilginç olan da şu ki. Toplam 26 tane evren içinden 1. evrende bir sistemde birinin hesabı uçtu diyorum. Burayı takip eden bir arkadaş hemen çıkıp soruyor, şu hesap mıydı diye ve doğru biliyor binlerce hesap içinden.

Sen de bir miktar koloni gemisi yardımı yapmıycak mısın, bitirdiğin hesabın sistemindeki birine?
  • hehehehe , eh işte durum biraz iyi diyebiliriz .

arkadaş yardım yapmış sana yeterli gelir sanırım daha sonra düşünürüz birşeyler . Bu arada sen bana koordinatını verirsen biraz takip ediyim seni , nasıl gidiyorsun bakıyım bi ...
  • quote:

hehehehe , eh işte durum biraz iyi diyebiliriz .

arkadaş yardım yapmış sana yeterli gelir sanırım daha sonra düşünürüz birşeyler . Bu arada sen bana koordinatını verirsen biraz takip ediyim seni , nasıl gidiyorsun bakıyım bi ...

PM attım koordinatımı. Takibe al bakalım. :)
  • quote:

Ogame de daha önce 11. evrende oynuyordum. 65. sıradaki hesabımı, ittifaktan bir arkadaşıma devrettim. Devrettiğim arkadaşın kendi hesabı aldığı ceza ile kapatılmıştı ama iyi oyuncuydu. Daha sonra bu arkadaşa başkaları da şifrelerini vermiş ve çoklu hesap kullanılmaktan hepsi kapatıldı. Ben de bu duruma üzülüp ggeçen hafta gidip 1. evrende yeni bir hesap açtım.

Hesabı ilk açtığında rakamlar çok ufak oluyor ve küçücük bir maden yardımı bile çok işe yarıyor. İşte bu aşamada "hatayli" rumuzlu arkadaşım devreye girdi ve benim bir anda kullanamayacağım kadar bol yardım yaptı. Arkadaşım derken, önceden hiç tanımıyordum bile. Sadece buradaki bir mesajını görüp yardım istedim ve gönderdiği madenleri 3-4 günde zor harcayabildim. Kendisine buradan teşekkür ediyorum.

Şimdi de şöyle bir durum var. Bulunduğum sistemde 7-8 tane gezegeni olan birinin tüm gezegenleri uçtu gitti. Yani sistemde tek gezegenimle tek başımayım. Ama yan sistemler dolu. Ben bir an önce sistemdeki avantajlı diğer sıralara hemen koloni atmak istiyorum. Ama bir haftalık bir oyunda hemen öyle çokça koloni gemisi basamıyorsun. Yüzümü kızartıp, yine hataylı arkadaşımdan yardım istedim. Sanırım şu an online değil. Ben hemen uzay tersanesi 4 bastım biraz önce. İmpuls 2 yi de şimdi bastım. (Koloni gemisi için impuls 3 gerekiyor.)

Sonuç olarak diyeceğim şu ki; impuls 3 ve koloni gemileri için madene ihtiyacım var. İmpuls 3 ü ancak gece 24 gibi basabilirim kendi üretimimle. Bu durumda koloni gemileri yine eksik kalır. Bana birkaç koloni gemisi basabileceğim ve impuls 3 ü daha erken tamamlayabileceğim oranlarda yardım gönderen olursa, çok makbule geçer. (Başkası kapmadan, sistemdeki 4-5-6-9. sıraları kapmalıyım.)

Yardım etmek isteyen olursa, koordinatımı PM ile atabilirim. Yardım edebilecek olanlara şimdiden teşekkürler.

hafta içleri ogame i oynamadığımdan dolayı bana attığın mesajı yeni aldım filolar havada bir miktar yardımda benden gelir sana sadece filolarım insin 30 dakikası falan kaldı sonra sana doğru havalanırlar :)

• quote:

Orjinalden alıntı: hatayli

quote:

Ogame de daha önce 11. evrende oynuyordum. 65. sıradaki hesabımı, ittifaktan bir arkadaşıma devrettim. Devrettiğim arkadaşın kendi hesabı aldığı ceza ile kapatılmıştı ama iyi oyuncuydu. Daha sonra bu arkadaşa başkaları da şifrelerini vermiş ve çoklu hesap kullanılmaktan hepsi kapatıldı. Ben de bu duruma üzülüp ggeçen hafta gidip 1. evrende yeni bir hesap açtım.

hafta içleri ogame i oynamadığımdan dolayı bana attığın mesajı yeni aldım filolar havada bir miktar yardımda benden gelir sana sadece filolarım insin 30 dakikası falan kaldı sonra sana doğru havalanırlar :)

Hatayli tekrar teşekkür ederim. Filon yaklaşıyor gezegenime. Bir süre bilgisayar başında yoktum ben de yeni döndüm. Gelince hem filonu hem mesajını gördüm. Yaklaşık 50 dakika sonra hem senin hem de talaria'nın filosu ulaşıyor gezegenime.

Bu arada şunu söylemeliyim ki, hem talaria hem de hatayli çok eliaçık davranmışlar. Fakat özellikle belirtmeliyim ki, hatayli gibi eliaçık oyuncuya bu oyunda hiç rastlamamıştım.

• olsa düükkan senin
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hatayli

quote:

Hatayli tekrar teşekkür ederim. Filon yaklaşıyor gezegenime. Bir süre bilgisayar başında yoktum ben de yeni döndüm. Gelince hem filonu hem mesajını gördüm. Yaklaşık 50 dakika sonra hem senin hem de talaria'nın filosu ulaşıyor gezegenime.

Bu arada şunu söylemeliyim ki, hem talaria hem de hatayli çok eliaçık davranmışlar. Fakat özellikle belirtmeliyim ki, hatayli gibi eliaçık oyuncuya bu oyunda hiç rastlamamıştım.

yolladım bir daha.yoldan karşılarsın

• Talaria dün gece yolladığın ikinci filoyu da yolda karşıladım bu sabah. Senin binalar madeni bol basıyor galiba. 24 saat dolmadan, ikinci büyük yardım geldi. Depo seviyelerimi 4-3-2 yaptım üretimim durmasın diye. Teşekkür ederim.

1. evrendekiler çok cömertmiş. Bu arada koloni gemisi atıp duruyorum gelen yardımlar sayesinde. Umarım büyük alanlar yakalarım.
  • senin kordinatların kac.yakındaysan koruma islemleri felan yapabilirim.
    yeni oyuncuların korunması lazım bana kalırsa cunku arada cok dengesizlik var..millet kendisinden 50-60k alttaki adamlara saldırıoy marifetmis gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: skunet

senin kordinatların kac.yakındaysan koruma islemleri felan yapabilirim.
    yeni oyuncuların korunması lazım bana kalırsa cunku arada cok dengesizlik var..millet kendisinden 50-60k alttaki adamlara saldırıoy marifetmis gibi...

dostum senin kooridinatlar kaç bana yakınmısın bakim ?
  • ben1.nici galaksideyim.sende 6 daydın galiba konusmustuk daha once...
  • quote:

senin kordinatların kac.yakındaysan koruma islemleri felan yapabilirim.

Koordinatımı PM'le attım skunet, teşekkür ederim. Şu an olmasa bile, noob korumasından çıkınca sondalamaya başlarlar muhakkak.
  • quote:

ben1.nici galaksideyim.sende 6 daydın galiba konusmustuk daha once...

evet hatırladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatayli -- 7 Mayıs 2006; 11:09:27 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.