Şimdi Ara

Öfkemi dindiremiyorum ne yapmalıyım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beylet allah aşkına çıldırıcam sinirimden bizim yan dükkanda komşunun kardeşi var 23-22 yaşlarında bende 18 yaşındayım ikide bir bana laf yapıyordu karşılık verincede bana " sen kimsin lan bana öyle diyorsun falan filan diyor ben senin abin yaşındayım diyor bende sen abim falan değilsin senin çok büyük egon var diyoruö bu şekilde karşılık veriyorum geçen telefonumu istedi almaya gittim şakayla karşık telefonum nerde lan dedim bana ne dese iyi " sen kimsin lan bana öyle diyorsun ben senle aynı yaştamıyım ben senin abin yaşındayım dedi bende "tamam bağırma şaka yaptık dedim , (tamam çık s*ktgt dedi ) abi ogün bugündür çıldırıyorum onun bana sataşacağı bekliyorum ama öfkemden ölecem allah için bana bi fikir verin birde bizim kiracımızlar babam için ses çıkarmadım ama nefret ediyorum ondan zaten babama dedim verme dükkanı bunlara diye verdi . Şimdi bana biraz fikir verin ne yapayım gördüğüm zaman iğreniyorum nefret ediyorum bugün birşey mırıldandım arkadasına baktı ters ters bana baktı ondan korktuğumu sanıyor ama allah kuran çarpsınki babam için ve kiracımız olduğu için tepkimi koymuyorum ama bana sataşmasını bekliyorum sataşsın ozaman yapacağımı biliyorum....

Edit ; bügun babam istedi bitanede ona yap dedi hemen yanımızda oturuyordu kaç şekerli içersin dedim 3 şeker attım verdim çayı şimdilik tüm öfkem geçti yardımlarınız için teşekürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aNTIWIRUS -- 26 Ocak 2016; 21:18:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    durumu babana söyleyeceksin.ağzı torba olana oşekilde cevap vermelisin.istersen nette ara ister kendin düşün ona laf sok.varsa bi kaç büyük tanıdığın onlara söyle"konuşsunlar". bu türinsanlar sonuna akdar vurdumduyamzdır.gerekirse telefon ile kayıt yaıp seni tahrik ettiğini belgele.
  • cevaplarınız için teşekürler beni sünepe ergen olarak görmüş tabiri caizse ama bunu onun yanına koymucan soğuk savaş başlatıcam bana patlamasını bekliyorum sadece o zaman geldikten sonra allah büyüktür onun dayak manyağı yapacam

• Spheroidite S kullanıcısına yanıt
    bilemiyorum abi ne olacağını ama şöyle birşey var onlara dükkana vermeyin diye saatlerce dedim babama hiç aldırmadı o yüzden fazla uzatmak istemiyorum siizin dediğinizi yapıcam teşekürler tekrardan
  • Tek care oyle laga luga yaparken birden cenesine ya da burnuna yumrugu indirmen ondan sonra srninle o tarzda konusamaz

• Mode03 kullanıcısına yanıt
    yav boşver gitsin allah bildiği gibi etsin hepsini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.