Şimdi Ara

Ofiste klima serverlar yanmasın diye öneri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

İki adet 10-12 metrekare civarı odadan olan ofisin bir odasına klima koymayı planlıyoruz.
    Arada kapı var ve hep açık.

Amaç ofis sıcaklığını biz yokken de 27 nin üstüne çıkarmaması, çünkü 30+ sıcaklarda server dağılıyor kafayı yiyiyor :) .
    Ortamın çok soğuk olmasına ihtiyacımız yok. Camlar aliminyum pencere, ama perde kapalı güneş girmesin diye.

Klima sadece soğutma amaçlı kullanılacak. Ancak yaz aylarında ofise günlerce gidilmese dahi full çalışacak.

Nasıl bir şey önerirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkankarakas -- 8 Ağustos 2012; 16:57:38 >

Orijinalden alıntı: erkankarakas

Hocam cidden çok önemli bir noktayı hatırlattın sağol, kesinlikle bu özellik olan bir klima almalıyım.
    Çünkü uzun süreli kesinti olmuyor ancak kısa süreli kesintiler oluyor ve bu durumlarda elektrik gelince devam edebilmesi önemli.

teşekkürler.

Ben teşekkür ederim hocam

Şimdi google da araştırdım bu linki buldum

http://www.vestel.com.tr/isitici-ve-klimalar/klimalar/inverter/inverter-9-a-enerji-inverter-klima-r410a

marka olarak değilde bu özelliği arattım RESTART ÖZELLİĞİ herhalde bizim istediğimiz özellik. Frimadan firmaya belki ismi değişir bu özelliğin

Bende bizim server odalarında hangi klima var bakayım size burdan haber ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-calibur -- 12 Ağustos 2012; 1:49:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.