Şimdi Ara

Ofis ve internet kullanımı için laptop

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun falan oynamıyorum. Sadece Microsoft office müzik ve internet için laptop Bakıyorum. En önemli kriterim ucuz olsun ve sorun çıkarmasın yeter. Ekran kartıyla falan işim yok.
    Lenovo b50-10 nasıldır fiyat 800lira?
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/lenovo-b50-10-cel-n-dizustu-bilgisayar-253513162

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcarbonom -- 2 Aralık 2016; 22:57:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence ultrabooklara bakmalısınız.Hem hafif ve ince oluyorlar.Tasarım ve taşınabilirlik anlamında çok iyiler.Ekran kartsız istediğiniz için 1500e kadar hemem hemen her fiyat aralığında bulabilirsiniz.

• selcukas S kullanıcısına yanıt
    Hocam tavsiye edeceğiniz ürün var mı?

Not:4 yıllık asus k55vj-sx025h kullanıcısıyım. Ekran kart okuyucusunda problem var bu yüzden asusa güvenim sarsıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: selcukas

Bence ultrabooklara bakmalısınız.Hem hafif ve ince oluyorlar.Tasarım ve taşınabilirlik anlamında çok iyiler.Ekran kartsız istediğiniz için 1500e kadar hemem hemen her fiyat aralığında bulabilirsiniz.

Hocam tavsiye edeceğiniz ürün var mı?

Not:4 yıllık asus k55vj-sx025h kullanıcısıyım. Ekran kart okuyucusunda problem var bu yüzden asusa güvenim sarsıldı.

• Geç döndüğüm için özür diliyorum.Ürün tavsiye edecek bilgiye sahip değilim kusura bakmayın.Ama eğer ekran kartsız bir dizüstü bilgisayar alcaksanız ince ve hafif olmalı.Önerdiğiniz ürün rakiplerine göre kalım ve ağır.İmkanınız varsa teknosa, mediamarkt gibi mağazaları gezip biraz fikir sahibi olabilirsiniz.Çokta acele etmeyin ve çokta kafaya takmayın derim :)

• selcukas S kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeleriniz için teşekkürler hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.