Şimdi Ara

Ofis'te kullanım için Siyah/Beyaz ve Renkli yazıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Firmamda kullanmak üzere renkli ve siyah/beyaz yazıcı ihtiyacım var. Elimde mevcut olan HP Color LaserJet CP1215, HP Color LaserJet 1600, HP 1280, HP OfficeJet 7000 modelleriyle bayadır sıkıntı çekmekteyim.

Elimdeki durumu elimden geldiğince anlatmaya çalışayım. Eminim ki bu konularda uzman olan arkadaşlardan birisi bana en optimal seçeneği sunabilecektir.

Yazıcı ihtiyacı olan 3 bürom var: Muhasebe, Teknik, Üretim Büroları.
    - 3 Büro'da Renkli ve Siyah/Beyaz çıktı alıyor.
    - Teknik ve Üretim büroları A3'e Excel de hazırlanmış Renkli çıktı alıyorlar.
    - Muhasebe sadece A4 kullanıyor. Hem renkli için hem de siyah/beyaz için.
    - Teknik ve Üretim bürolarının çıktı A4 çıktı adeti fazla olmuyor: Büro başına ayda 500 sayfa diyebilirim.
    - Muhasebe de çıktı alımı fazla oluyor: Ayda 1000-1500-2000 değişmekte.
    - A3 çıktı alacak yazıcıların çözünürlüğü çok önemli değil. Sadece çıkacak olan yazıların, AutoCAD çizimlerinin okunabilir olması önemli.

Elimdeki durumu yukarda açıkladım. İsteklerim ise şunlar:

- Yazıcılar network destekli olmalı.
    - Kartuş/Toner dolumu yapmayacağım. Yeni kartuş/toner fiyatı uygun olmalı.
    - Toplam Maliyet 4000 TL'yi geçmemeli.

Önerdiğiniz markaları ve modelleri, sebepleri ile birlikte yazarsanız sevinirim. Hem benim için hem de daha sonra ofis yazıcısı arayan arkadaşlar için de genel bir bilgi olmuş olur.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamLoRD -- 2 Haziran 2011; 12:51:17 >

• İstekleriniz doğrultusunda size yardımcı olmak isterim.

Özel mesaj kutunuza bakınız lütfen.
  • bende aynı konuda müzdariptim.elimdeki kartuşlu veyaz küçük lazer yazıcılardan kurtuldum.tek bir renkli yazıcı aldım.çokta rahatım şuan.benim a3 ihtiyacım olmadığından bukadar bütçe ayırmam gerekmedi.tecrübelerime dayanarak sana HP Color LaserJet CP5525n öneririm.
    nedenleri ise 10 sn ilk çıktı hızı,dakikada 30 sf çıktı verebilmesi,yüksek kapasiteli tonerleri ve ayrı kağıt havuzları.benim tonerler 280 tl civarı 2500 çıktı veriyorlar ancak bunun 450t civarı ve 13.000 çıktı veriyorlar.buda yaklaşık 5 ay sana yeter.Hp kalitesi zaten belli.Önceden oki c5750 vardı.kutusunda 8000 çıktı yazardı ama 1500 sayfadan sonra biterdi.

http://www.sanalreyonum.com/urun/hp-color-laserjet-cp5525n-renkli-laser-yazici-a3/a4--ce707a-_850261.aspx?CatID=29854

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.