Şimdi Ara

Ofis için (Ezici) Bi kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar amcam bi kasa istiyor ki ben ofis sistemi olduğu için makul bişey tarif etmeme rağmen olmaz dedi ve çok iyi bi sistem istedi.. Asus un 4 Tane Pci x16 lı olan anakartını istedi DDR3 ün fiyatlarını gösterdim o şekilde döndü yani adamı lafından döndüremiyorum istiyorum diye tutturdu.. Cok baba bir anakart lazım.. Anakartta limit 400 YTL.

Kasa TT Xaser Full tower
    PSU OCZ 600 WATT Stealthxstream
    Anakart = ?
    İşlemci= Q9300
    Ram = 4 GB ddr2 800+ olucak(Ocz reaper dusunuyoruz ama kingston da olabilir Hyperx gibi)
    Ekran kartı = 9600 GT seviyesi bi kart
    HDD = 500 GB Seagate Sata2 Ncq
    Dvd rw = ASUS 2014L1T 20X DOUBLE LAYER LIGHTSCRIBE SATA
    O/S = Windows Vista (hangisi olabilir? Muhasebe programı ETA yı kullanıcak 32 Bit program)
    Sistem kaba taslak bu şekilde.. OC yapmayı düşünmüyoruz kesinlikle şöyle uzun vadeli bi anakartla beraber tavsiyelerinizi bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keşiş -- 25 Nisan 2008; 6:01:18 >

• Anakart DFI X48 DK serisinden
    Ramler Team Xtreem DARK 2x2 gb 5-5-5-15
    İşlemci Q6700 veya Q6600
    Ekran Kartı Palit 9600gt
    HDD=2x250 gb Seagate 410as
    DVD=ASUS 2014 Blt

psu ya karışmıyorum.
  • 64-bit işletim sistemi lazım 4GB ram için. Ayrıca Vista 32-bit bile çalıştırmayabilir onun iş için kullandığı programları.
  • ofiste crysis - cod4 mü oynanacak

500 ytl ye bi sistem toplasa her işini görür...fazla bile kalır...

x48 serisi anakartlara bakın...onlar pahalıdır...uyar size...ddr2 olan modeller
  • quote:

Arkadaşlar amcam bi Kasa istiyor ki ben ofis sistemi olduğu için makul bişey tarif etmeme rağmen olmaz dedi ve çok iyi bi sistem istedi.. Asus un 4 Tane Pci x16 lı olan anakartını istedi DDR3 ün fiyatlarını gösterdim o şekilde döndü yani adamı lafından döndüremiyorum istiyorum diye tutturdu .. Cok baba bir anakart lazım.. Anakartta limit 400 YTL.

Kasa TT Xaser Full tower
    Anakart = ?
    İşlemci= Q9300
    Ram = 4 GB ddr2 800+ olucak(Ocz reaper dusunuyoruz ama kingston da olabilir Hyperx gibi)
    Dvd rw = Asus 2014L1T 20X DOUBLE LAYER LIGHTSCRIBE SATA
    O/S = Windows Vista (hangisi olabilir? Muhasebe programı ETA yı kullanıcak 32 Bit program)
    Sistem kaba taslak bu şekilde.. OC yapmayı düşünmüyoruz kesinlikle şöyle uzun vadeli bi anakartla beraber tavsiyelerinizi bekliyorum..

bunun neresi ofis resmen oyun için toplamışsın 600 ytllik bilgisayar rahatlıkla işini görür

• bildiğim kadarıyla ETA vistada çalışmıyo (vista versiyonu çıktıysa onu bilemem)
  • Dinletemedim valla bi türlü arkadaşlar bu gün sipariş vericez diye sıkıştırıyo bi de. Bakıyorum bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Keşiş

Arkadaşlar amcam bi kasa istiyor ki ben ofis sistemi olduğu için makul bişey tarif etmeme rağmen olmaz dedi ve çok iyi bi sistem istedi.. Asus un 4 Tane Pci x16 lı olan anakartını istedi DDR3 ün fiyatlarını gösterdim o şekilde döndü yani adamı lafından döndüremiyorum istiyorum diye tutturdu.. Cok baba bir anakart lazım.. Anakartta limit 400 YTL.

Kasa TT Xaser Full tower
    Anakart = ?
    İşlemci= Q9300

hadi hepsini anladım ego tatmini diyelim de , şunlar cidden fazla...

4 gb ram
    500 gb hard disk
    tower kasa (iş yerine cidden gitmez, hani gören bilgisayar dükkanı felan zanneder

• quote:

Orjinalden alıntı: aootahca

quote:

Orjinalden alıntı: Keşiş

Arkadaşlar amcam bi kasa istiyor ki ben ofis sistemi olduğu için makul bişey tarif etmeme rağmen olmaz dedi ve çok iyi bi sistem istedi.. Asus un 4 Tane Pci x16 lı olan anakartını istedi DDR3 ün fiyatlarını gösterdim o şekilde döndü yani adamı lafından döndüremiyorum istiyorum diye tutturdu.. Cok baba bir anakart lazım.. Anakartta limit 400 YTL.

Kasa TT Xaser Full tower
    Anakart = ?
    İşlemci= Q9300

hadi hepsini anladım ego tatmini diyelim de , şunlar cidden fazla...

4 gb ram
    500 gb hard disk
    tower kasa (iş yerine cidden gitmez, hani gören bilgisayar dükkanı felan zanneder

Valla doğru dedin Ego tatmini.. Hadi ben meraktan hobiden yapıyorum Armor+ aldım ilerde modifiye+su sogutma falan yapacam da gerçi ben varken onada yaparız bi bakmışsın bizim amcada Overclocker olmuş çıkmış Alcaz artık napalım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.