Şimdi Ara

Ofis 2016 lsans anahtarını girmediğim halde etkinleşti, korkuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, masaüstü bilgisayarımda önceden satın aldığım microsoft office lisansını kullanmakta iken bu gün de Netebook için n11 den süresiz Microsoft office 2016 satın aldım, Office yi kurdum, microsoft hesabımı girince daha lisans anahtarını girmeden etkinleşti,
    Bunda ters giden bir şey var, nasıl böyle bir şey olabilir, bu benim masaüstü Pc deki ofisimi de 2 bilgisayarda kullanıyor diye tamamen iptal edecek diye korkuyorum. Ben bu gün aldığım lisans anahtarını giremedim, sizce ne yapmalıyım. lütfen yardım edin.

• Bazı lisanslarda birkaç bilgisayara kurabiliyorsunuz diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C8EB4BF65

Bazı lisanslarda birkaç bilgisayara kurabiliyorsunuz diye biliyorum.
    Sanmıyorum dostum, bu lisans tek bilgisayar için
  • https://account.microsoft.com adresinde Microsoft hesabınız ve şifrenizle giriş yaparak hesabınıza ekli yazılımları ve lisansları takip edebilirsiniz. Eğer sitede Office 2016 ile ilgili herhangi bir bilgi görünmüyorsa o zaman Microsoft'u arayıp konuyla ilgili yardım almanız gerekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

https://account.microsoft.com adresinde Microsoft hesabınız ve şifrenizle giriş yaparak hesabınıza ekli yazılımları ve lisansları takip edebilirsiniz. Eğer sitede Office 2016 ile ilgili herhangi bir bilgi görünmüyorsa o zaman Microsoft'u arayıp konuyla ilgili yardım almanız gerekebilir.
    Çok teşekkürler dostum, şimdiye kadar hiç bilmediğim bir şeyi sayende öğrenmiş oldum, bunun içinde ayrıca teşekkür ediyorum, bana her zaman gerekecek bir link onuda saklayacağım.
    Linke baktım, sadece masaüstü bilgisayarımdaki ofis görünüyor notebook için yeni aldığım ofis yok, ben eski ofisi yükleyip kurmuştum, belki o yüzden lisans anahtarı istemedi, şimdi yeniden verilen linkten yüklüyorum orada lisans anahtarını da istedi, inşallah sorun çözülür. yardımın için tekrar teşekkürler dostum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.