Bildirim
Ofis 2016 da exel otomatik toplama olmuyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Otomatik toplama dediğiniz işlem tam olarak nedir ?
Topla formülünde mi sorun var ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Exel toplama işlemini kendisi yapıyor, ama her nedense bendeki fis 2016 programındaki exel ile bunu başaramadım.quote:
Orijinalden alıntı: cdemir
Otomatik toplama dediğiniz işlem tam olarak nedir ?
Topla formülünde mi sorun var ? -
şimdi oldu mu?quote:
Orijinalden alıntı: refikilhan
İlgilendiğin için çok teşekkürler dostum,aynısını bir kaç kez bende denemiştim ama olmamıştı.
Alıntıları Göster -
Hayır dostum, dedim ya Formüllerdeki otomatik bende zaten seçili idi ve olmadı.quote:
Orijinalden alıntı: akcan
şimdi oldu mu?
Alıntıları Göster -
Ben de akcan üstadın çözümünü önerecektim.
Başka formüllerde durum nedir. Çarpma bölme eğer vb. formüllerde sonucu hemen veriyor mu ?
Topla fomülünü uygulayınca ilk 0 değeri verip excel dosyasını kaydedip, kapatıp açınca mı hesaplama yapıyor?
Diğerleri çok gerekli oladığı için otomatik toplamada takılıp kaldım dostum. Ben sanırım toplama ile ilgili formüller nelerdir onları bilmiyorum. toplama yerini seçiyorum, girişten otomatik toplamı tıklıyorum toplama yerine "TOPLAM()" yazıyor enterlesem de olmuyor.quote:
Başka formüllerde durum nedir. Çarpma bölme eğer vb. formüllerde sonucu hemen veriyor mu ?
Topla fomülünü uygulayınca ilk 0 değeri verip excel dosyasını kaydedip, kapatıp açınca mı hesaplama yapıyor? -
Evet il değeri sıfır veriyor ama ben kapatıp açmadım.quote:
Topla fomülünü uygulayınca ilk 0 değeri verip excel dosyasını kaydedip, kapatıp açınca mı hesaplama yapıyor? -
Toplam degil de =Topla() olarak dener misiniz? Muhtemelen Toplam yazdığı için sorun çıkıyor..
Toplam almak istediğiniz hücreyi secip el ile =TOPLA( yazdıktan sonra toplam alınacak hucreleri seçin parentezi kapatın entere basın.
Formül şuna benzer olmalı. =TOPLA(A1:A5)
Yine de sorun devam ediyorsa. Office yüklenmesinde sorun olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 7 Ocak 2019; 18:42:26 >
Şimdi onu da denedim dostum, ama yine olmadı, şimdi ayni exeli tamamen silip yeni bir deneme yapacağım.oda olmaz ise senin önerdiğin gibi ofis programını yeniden yükleyip deneyeceğim.quote:
Toplam degil de =Topla() olarak dener misiniz? Muhtemelen Toplam yazdığı için sorun çıkıyor..
Toplam almak istediğiniz hücreyi secip el ile =TOPLA( yazdıktan sonra toplam alınacak hucreleri seçin parentezi kapatın entere basın.
Formül şuna benzer olmalı. =TOPLA(A1:A5)
Yine de sorun devam ediyorsa. Office yüklenmesinde sorun olabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X