Şimdi Ara

Office uyumluluk modu sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc yi 1-2 ay önce aldm.İçinde office 2007 vardı.Geçen gün office açtığıdma kullanılamaz durumda olduğunu gördüm.Uyumluluk modu diyor.Ne yapmam lazm? Var mı bir çözümü?Sanırım süresi falan bitti...

• quote:

Orijinalden alıntı: efege

Arkadaşlar pc yi 1-2 ay önce aldm.İçinde office 2007 vardı.Geçen gün office açtığıdma kullanılamaz durumda olduğunu gördüm.Uyumluluk modu diyor.Ne yapmam lazm? Var mı bir çözümü?Sanırım süresi falan bitti...

60 günlük deneme sürümü kurulu gelmiş olmalı deneme sürümü olan office i kaldır

Torrent forza ... GenetiğiDeğiştirilmişOrganizma'lı Office 2007yi kur gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrySystem

quote:

Arkadaşlar pc yi 1-2 ay önce aldm.İçinde office 2007 vardı.Geçen gün office açtığıdma kullanılamaz durumda olduğunu gördüm.Uyumluluk modu diyor.Ne yapmam lazm? Var mı bir çözümü?Sanırım süresi falan bitti...

O noluo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CrySystem

quote:

O noluo

Unlisanslı office 2007 oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Mac Office sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.