Bildirim
Office Lisansları hk.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
https://www.saglamlisans.com/urun/office-365-lisans-hesabi-satin-al// süresiz lisans satın alma seçeneği var. Sitenin desteğinden detay için bilgi alabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam office 2019 veya 21 için süresiz lisans seçince bir bilgi yer alıyor "Formattan sonra tekrar kullanılamaz" şeklinde. Bu yüzden tek kullanımlık olduğunu düşündüm
Turbolisans.com'daki office 2021 pro plus format sonrasında da geçerli olacak şekilde satılıyor.
Oraya bakmanızı tavsiye ederim. Kafanıza uyarsa oradan alabilirsiniz. Fatura da kesiyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowor -- 12 Mayıs 2025; 23:36:12 >
bunu kaybetmenin yolu var mı, her seferinde çıkıyor.
-
Ofis keyler çanuk bloke olur,
Key varsa atarım, kontrol etmem gerek.
Veya kazımsa pm atarsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 22 Temmuz 2025; 17:21:46 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bi bak kanka varsa halledeyim şu nalet sorunu
-
Tmm, bu gun bakayım 👍quote:
Orijinalden alıntı: abormenbi bak kanka varsa halledeyim şu nalet sorunu
Ozelden attım hocam,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 23 Temmuz 2025; 10:1:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
office lisansını kesinlikle golisanstan almanızı tavsiye ederim. 2024 satın aldım format sonrası gidiyor evet ama bu fiyata 2024 almak bence cok iyi ve 5 dakikada kurulumu sağladım.
golisans - işletim, yazılım, office lisansları
Office 2024 Professional Plus Lisans Anahtarı ( Süresiz ) Satın Al | Golisanshttps://www.golisans.com/urun/office-2024-professional-plus-lisans/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X