Şimdi Ara

off yaa!!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar ben 15 yaşındayım ve 162 cm boyundayım ve minyon tipliyim(yaşımı göstermiyorum)ve herkes beni küçük görüyor..
    mesela;
    arkadaşla dolaşırken arkadaşım benden küçük olmasına rağmen görenler arkadaşımın kardeşi zannediyorlar
    yaşıtlarıma iddia oynatırlarken bana oynatmıyorlar(mecburen bende onlara yatırtıyom)
    mahallede benden 2 yaş küçük bi kız war(gıcık kapıyom)o bana abla dedirtmeye çalışıodu ya(o derece yani)
    ve bunun birçok örnekleri war ve
    bu örnekler hergün yaşanmaktadır....
    bu minyonluktan nasıl kurtulabilirim????

• quote:

Orjinalden alıntı: cokkezbanlanmis

ya arkadaşlar ben 15 yaşındayım ve 162 cm boyundayım ve minyon tipliyim(yaşımı göstermiyorum)ve herkes beni küçük görüyor..
    mesela;
    arkadaşla dolaşırken arkadaşım benden küçük olmasına rağmen görenler arkadaşımın kardeşi zannediyorlar
    yaşıtlarıma iddia oynatırlarken bana oynatmıyorlar(mecburen bende onlara yatırtıyom)
    mahallede benden 2 yaş küçük bi kız war(gıcık kapıyom)o bana abla dedirtmeye çalışıodu ya(o derece yani)
    ve bunun birçok örnekleri war ve
    bu örnekler hergün yaşanmaktadır....
    bu minyonluktan nasıl kurtulabilirim????

ne güzel idda oynatmıolar daha ne istion

• Fake

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Flames -- 24 Mayıs 2007; 20:14:18 >
  • ilerde değişir bu merak etme

yüzün hareketlerin vs gelişince zaten boy farketmiyor kısa insan çok, bikaç yıl sonra farkı kapatırsın

uzun olmakta iyi birşey değil haberin olsun
  • Sana sadece onlardan fiziksel olarak küçük olduğun için farklı davranıyorlar ve seni üzerler ise onlar senin gerçek arkadaşların değildir
  • F
  • quote:

Orjinalden alıntı: *METT*

F

A
  • Bizim okuldada böyle çocuklar var yani ilk okul beşe gidiyor deseler inanırım o derece.
  • bu önemli bişey degil aslında benim boyum uzun diye bana cikolata vermiyolar kücük kıza gelince cak bitane agzına görsün gününü asla acıma

önemli olan dış görünüş değildir iç görünüşdür dışardan istersen 10 m görün içinde yoksa 5 para etmessin
    diger insanları takmamaya calıs bu konuda sen busun seni böyle kabullenmezlerse hiç kabullenmesinler

bence senin boyunda uzuyacak merak etme bazı insanların boyu öyledir aniden uzarlar hiç kasma kendini sen insanların kölesi olma onlar senin kölen olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: In Flames

quote:

F

A

K
  • quote:

quote:

quote:

F

A

K

E
  • quote:

quote:

quote:

quote:

F

A

K

E

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.