Şimdi Ara

Off Road Drive (UnrealEngine3) [ÇIKTI!!!] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
11.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

İngilizce versiyondan haber yokmu arkadaşlar ??

Gözünü seveyim yaaa Başlıkta yazıyor iki üç satır önce arkadaş tekrar yazdım tarihi direk en son mesaja inip şöyle sorular sormayın lütfen...
  • 2011 İkinci Çeyrek deniliyor

Pardon hocam görmemişim
  • bu oyun yalan oldu galiba
  • 2. ceyrek bıttı .Ortada oyun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

2. ceyrek bıttı .Ortada oyun yok

mamundada oyunu buldumda yukleyemedim bir turlu dili rusca baştan soyliyeyimde yukleyebilen varsa bir zahmet solerse çık sevinrim
  • bu oyunu kurup oynayan yok mu hala ??
  • Ben de hala beklıyorum.Ses seda yok
  • çıkış tarihi olarak resmi sitesinde 30 eylül 2011 yazıyor sanırım bu ay sonunda full sürümü çıkacak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: akt02

çıkış tarihi olarak resmi sitesinde 30 eylül 2011 yazıyor sanırım bu ay sonunda full sürümü çıkacak .

kesin ertelenir
  • %99.5 . 0.5 yanılma payımız var
  • çıksın artık ya çıktımı birisi alır veya indirirse haber versinn
  • okullar açılmadan çıksaydı ii olurdu aslında ama napalım idare etcez
  • oyunu buldum cracığını bulamadımm
  • Oyun Rusça da olsa 4-5 bölüm geçmeyi başardım.
    Fizikler başarılı bence, yalnız simulasyon havası var ve özellikle çamur, bataklık gibi yerlerde kafayı yiyebiliyorsunuz. Tekerlekler toprağı eşebiliyor ve çamurda iseniz iyice batabiliyorsunuz. Güzel düşünülmüş ayrıntılar bunlar.
    Sesler başarılı, müzikler harika.
    Grafikler güzel, optimizasyon pek iyi değil, diğer unreal engine 3'lü oyunlarda 1920x1080'de oynanabilir fps alıyorken bunda 1280x720'de 25-50 arası gidip geliyor.
    1090t cpu *3770 mhz , 4gb ddr3 ram *1733 mhz ve emektar gt240 c*650 m*4200 s*1675

Hem 9800gt hem de gt240 da oynadım zaten benzer performans veren kartlar. Sanırım ekran kartına abanıyor, daha iyi kartı olanlar daha iyi fps alacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 28 Eylül 2011; 19:05:51 >
  • ben yükleyemedim bir türlü yüklerken hata veriyordu . Neyse ayın 30 'unda ingilizce full sürümü çıkacakmış zaten bakalım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

Oyun Rusça da olsa 4-5 bölüm geçmeyi başardım.
    Fizikler başarılı bence, yalnız simulasyon havası var ve özellikle çamur, bataklık gibi yerlerde kafayı yiyebiliyorsunuz. Tekerlekler toprağı eşebiliyor ve çamurda iseniz iyice batabiliyorsunuz. Güzel düşünülmüş ayrıntılar bunlar.
    Grafikler güzel, optimizasyon pek iyi değil, diğer unreal engine 3'lü oyunlarda 1920x1080'de oynanabilir fps alıyorken bunda 1280x720'de 25-50 arası gidip geliyor.
    1090t cpu *3770 mhz , 4gb ddr3 ram *1733 mhz ve emektar gt240 c*650 m*4200 s*1675

Hem 9800gt hem de gt240 da oynadım zaten benzer performans veren kartlar. Sanırım ekran kartına abanıyor, daha iyi kartı olanlar daha iyi fps alacaktır.

ya oyunu tam olarak newrden buldun nasıl kurdun ??

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraylmz

quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

Oyun Rusça da olsa 4-5 bölüm geçmeyi başardım.

ya oyunu tam olarak newrden buldun nasıl kurdun ??

+1

• Az önce torrente ekledim iniyor
  • Evet arkadaşlar oyun çıkmış 3.11 GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: hektorSTK

Evet arkadaşlar oyun çıkmış 3.11 GB

hadi mamundaya koşak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.