Şimdi Ara

Off Offf!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kusura bakmayın 2.konu oluyor ama çok berbat bir sorunum var.Cs de interneten oynuyorum oynarken server bağlantısı gidiyor retry çekmem gerekiyor 1mbit iken değildi 8mbite geçtim baya cs oynamadım ilk defa 8mbit iken cs oynuyorum şimdi başladı sorun deli olcam ya bazen 20sn bazen 2dk bazen 5dk bazende 3-4 saniyede bir çekmem gerekiyor lütfen yardım

• Her server'da aynı sorunmu var ?
  • Önce bir hız testi yap. Hızın normal mi kontrol et. Bağlantıyı senden başkasının kullanmadığından emin ol. ComboFix yap (rootkitler için) bilgisayarın network ayarlarınıda kontrol ediyor ComboFix, Sonra Avira Antivirus kur. Birde Telekomda sorun olabilir. Durumu Telefon ile bildir. Bazı serverlarda da sorun olabiliyor; başka serverlarıda dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemagX

Önce bir hız testi yap. Hızın normal mi kontrol et. Bağlantıyı senden başkasının kullanmadığından emin ol. ComboFix yap (rootkitler için) bilgisayarın network ayarlarınıda kontrol ediyor ComboFix, Sonra Avira Antivirus kur. Birde Telekomda sorun olabilir. Durumu Telefon ile bildir. Bazı serverlarda da sorun olabiliyor; başka serverlarıda dene.

Her serverde öyle hız ile sorunum yok virüsde yok
  • Serverda sorun olabilir. Yanlış yapılandırma; Güncel olmuyan amxmodx üzerine kurulu yeni pluginler böyle sorunlara neden olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemagX

Serverda sorun olabilir. Yanlış yapılandırma; Güncel olmuyan amxmodx üzerine kurulu yeni pluginler böyle sorunlara neden olabilir.

yahu yok serverde sorun diyorum her serverde oluyor
  • quote:

Her serverde öyle hız ile sorunum yok virüsde yok

cümlesini yanlış anlamışım, özür dilerim!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ATV Ah be GÜZELİM!!!!!!
    16 yıl önce açıldı
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    AH BE ÇOCUK
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anti-virus leri cs ye girerken kapat
  • hattın 8mps kaldırmıyor olabilir. ki büyük ihtimal öyledir.
    internette dolaşırken de bazen sayfalarda geç açılma oluyormu?
    ttneti ara bi
  • TTNET; hastasıyız

Ben de oyuna girene kadar kaç kere denerim, haddi hesabı yok.
  • ayni sorun bendede vardi nedeni bulundugun bölgenin 8 mbit internet hızını desteklemesi bunu sana belirtmiyorlar ben cok uğraştim artik neti kapatiyorduk sonra beni arayip söylediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunayaydin

ayni sorun bendede vardi nedeni bulundugun bölgenin 8 mbit internet hızını desteklemesi bunu sana belirtmiyorlar ben cok uğraştim artik neti kapatiyorduk sonra beni arayip söylediler

Bende ondan olduğunu düşünüyordum içim içimi yiyiyordu gerçektende bu sanırım.Tarife değiştirmeden nasıl hızımı 1mbite düşüreceğim

Edit: ama adsl+2 var burada baktım şimdi 8192kbps destekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuickPlay -- 2 Ekim 2009; 16:56:18 >
  • ara söyle deki ben cs oynuyorum eskiden böle böle olmuyodu şimdi böle böle oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***No FeAr***

ara söyle deki ben cs oynuyorum eskiden böle böle olmuyodu şimdi böle böle oluyo

TTnete he
  • UP hala olmadı 1mbite geçtim sorun tekrar ediyor nabacam ben ya antivirüsüde disable ettim gereksiz programları sildim yine aynı
  • off lütfen arkadaşlar ya cs yi bırakmak istemiyorum şu lanet olasıca sorunu çözmek istiyorum up
  • Ttnetin 8 mbps ye gecince "Adil Kullanım Şartı" denen bir kuralı var. Lütfen onu 8mbps ye gecerken dikkate alın. Aynı ay içinde 15 gb lik adil kullanım şartını aştığınız anda İnternet sınırınız 512 kpbs ye düşer.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.