Şimdi Ara

Ofans kazandırır Defans Şampiyon Yapar(Ümit Ozat) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KRHTH

Onunla ilgili bir video da var

Real madrid takım değil ya

• çok saçma bi laf nereye çeksen oraya gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

ben katılmıyorum, o eskidendi artık fazla gol atan kazanıyor

örnek verecek olursak, ligimizde bu mantık kesinlikle işe yaramaz, Galatasaraylı olarak ligimizin en iyi defansının
    beşiktaşta olduğunu düşünüyorum, son Gaziantep maçı hariç, çok başarılıydılar ligimizin en az gol yiyen ve en az pozisyon veren defansıydılar. Fakat ofans olarak başarısız oldukları için tablo ortada..

Aynı şekilde İngiltereden Aston villayı örnek gösterebiliriz ingilterenin en az gol yiyen ve en iyi savunmasına sahip takımıdır bence. takım olarak çok iyi kapanıyorlar fakat gol atamadıkları için üst sıralarda barınamıyorlar.

ama yinede tartışılacak bir konu.

o öyle değil işte.defansım iyi diye çıkıp forvete nobreyi bilmemkimi koyarsan istediğin kadar uğraş dur.o kadar da değil yani.. defansı iyi yapmak ile forvetinin dandik olması mevzusunda kavram kargaşası yapıyorsun sanırım.iyi defans yapıp elinde 1-2 tane çok iyi forvet oyuncusu da bulunduracaksın ki atacak golü.yoksa defans yapamasın takımın,her maç 3 yeyip 4 mü atacaksın? ya atamadın forvetin o gün formsuz,ne olacak?.

• "the team who has the ball is the master of the game " ...... cruyff van gaal rijkaard guardiola gibi hoacaların fikir babası rinus michels in dediği gibi ... teamwork ...sadece defans yada sadece ofans modern futbolda hiçbir zaman başarılı olamaz ....başarı için ikisinin bir arada olması şarttır ...
  • Fazilete giden kapıyı açmak güçtür...
  • Parola 3 puan
  • beni candan usandırdı, cefadan yar usanmazmı
  • gamzedeler gamzedeler
    gam vurur gam zedeler
    sinemi hakkak delemez
    delerse gamze deler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.