Şimdi Ara

Oem marka sıfır rami takınca pc görmüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben izmir tekmardan 2 gb ddr 667 mhz oem marka bir ram aldım 45 tlye. Yalnız rami takınca pc açılmıyor. Ama başka bir ram takınca aynı özellikteki o zaman açıyor. Elimde veritech marka oem başka bir ram ve artı olarak garantiden gelen sıfır kingston marka ram takınca her ikisini görüyor ama bu oem marka sıfır rami takınca görmüyor. Eski işlemcim p4 3.00 ghz'i takınca bu kez bu rami görüyordu. Ama şimdiki işlemci e2200 görmüyor. Daha 19 ay garantisi var bu ramin bu rami garantiye versem benim pcde4 çalışmıyor bunun yerine başka bir ram gönderin desem olur mu yapar larmı_? Bilgilendirirseniz seviniirim..

• eger ram arızalı ıse evet ... ama sıstemınde bır uyusmazlık varda ram baska sıstemde sorunsuz caslıyorsa hayır ..!!
  • ne biçim ram bu ya bir sistemde çalışıyor bir sistemde çalışmıyor şimdi ben bunu garantiye veremem mi? Vermeye gittiğimde başka marka ram gönderin dessem olmazmı kabul etmezlermi ram benim pcde çalışmıyor sonuçta..
  • dene dostum ne kaybedersın kı ? ..sonucda degısmezlerse degısmezler .. ugrastırabılrler belkı senı ..sızın sıstemde calısmayabılır ama ramı alıp teknık servısde calıstırırlarsa ram saglam dıye gerı almayabılırler.. degıstırme durumu olabılr ama ...
  • biosdan yeni takdığın ram ın frekansını düşür bua rada oem marka değil:)) birde anakartların modellerini yaz isdersen daha kolay yardımcı olurlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyasing40 -- 16 Mart 2012; 0:29:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.