Şimdi Ara

Oem AMD Radeon 2GB RX460 910486-002 GDDR5 İNCELEME(**350 tl**) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.104
Cevap
14
Favori
69.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: imfatalty

Hocam 700gr yazıyor eski anakartlarımızı çatırdatmasın?
    dusunmesim değil , en olmadı fanları sökerim kasa eski zaten ince tel ile radyatörden yukarıya bağlarım sonuçta 700 gram ilerleyen zamanlarda sıcakla beraber esnetme yapabilir ama gel gelelim bu fiyata muadili olmayan bir ürün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • miki026 M kullanıcısına yanıt
    Benim monitör yeni Hdmi ile görüntüyü alıyorum ve anakartım ddr3.Bana satan abinin anakartı ddr4 müş onda görüntü vermemiş,onlar ddr3 bir anakartta denemişler sonra onda görüntü vermiş.Yani bazı kartlarda sorun anakarttan olabilir.Monitörden olacağını zannetmiyorum çünkü eski bir monitörde vga hdmi dönüştürücü ile denedik onda da görüntü verdi.

Edit:O abi aynı anakartta Rx580 kullanıyor şu an onda sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ensüginhan -- 26 Şubat 2019; 15:55:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stok kalmadı diyen satıcı 399 TL'ye N11'e koymuş, çakal.

• sakkin kullanıcısına yanıt
    Bi anda anlaşmalı gibi tak diye nasıl bitti bende anlamadım dh bu konuyla kart satışını arttırdı
  • harbi hiçbir yerde bulamıyorum artık
    bulduklarım 400-420 falan
    eğer hiç kalmaz ya da çok artarsa 2. el gtx 560 ti ile devam
    evet çok güç harcıyor ama elimdeki psu da şuanki sistemim için yetersiz. Değiştireceğim 500 watt ile
  • Ben kasa topluyorum. Alma maksadım kasayı kurmaktı.
    Şimdi tek psu kaldı.
    Psu alınca sistemi kurup satarım arkadaşlar 350 den. Düşünen olursa şimdiden bana pm atsın. İstanbul içi uygun olur. Kargo vs eklenince anlamı kalmıyor sanki.

• İlgin için çok teşekkür ederim. Benim anakart MSI 870a g54 DDR3 . Sorun anakart olsa ben TV de görüntü alamazdim diye düşünüyorum . Monitör 10 yıllık nerdeyse . Şimdi yeni monitör alır da yine görüntü alamazsam büyük zarar benim için . Ne yapmalıyım bilemedim @Yoruldum artık lan..

• Delikli Nane kullanıcısına yanıt
    evet soğutucu çok iyiymiş gerçekten bu paraya. Son parama da ram takviyesi yaptım bu aralar alamam maalesef ama stok soğutucu max 80 de tutuyor yük altında 3.5ghz overclock ile buda gayet besliyor kartı ve yeterli. Extra masraf yapmıyım şimdi aklıma sokma hocam
  • S-Link Sl-Hv56 model cevirici alıp kullanmaya basladım eskı basit dvı ceviricim calısmıyor cunku kart uzerındekı dvı-d kı bunuda bulup taksanız yıne calısmaz cevirici lazım adaptorlu neyse biraz ugrasıp cozdum ama kafam takılan ıkı sey var lag varmıdır lolde test ettım yok gibi varsa nasıl anlarım ıkıncı sorun ise pc ilk actıgımda bozuk bi goruntu gelıyor sonra kendıne gelıyor bu cevırıcının kendını ateslemesi bir zamanmı alıyor anlamadım =) fikri olan ?
  • vhmproject kullanıcısına yanıt
    Ona da cevap vereyim Biosa girip LOGO animasyonunu Disabled yaparsan o bozuk görüntü gelmez. nedense bu ekran kartı anakart logoları ile anlaşamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: medyanet60

evet soğutucu çok iyiymiş gerçekten bu paraya. Son parama da ram takviyesi yaptım bu aralar alamam maalesef ama stok soğutucu max 80 de tutuyor yük altında 3.5ghz overclock ile buda gayet besliyor kartı ve yeterli. Extra masraf yapmıyım şimdi aklıma sokma hocam
    ben hafta sonunu bekliyorum almak içinbu paraya bulunmaz baska zaman bide kupon olsa varya bu arada bende ekran kartı olarak 2.el Gigabayt rx460 windforce 4gb Oc aldım 400 liraya sırada stock sogutucudan kurtulmak var , peşine ram takviyesi ve hemen ardından x5460 vurucam kırbacı vurucam kırbacı

• quote:

Ona da cevap vereyim Biosa girip LOGO animasyonunu Disabled yaparsan o bozuk görüntü gelmez. nedense bu ekran kartı anakart logoları ile anlaşamıyor
    aynen ole duzeldi tesekkurler bios yazıları biraz dalgalı gıbı gelıyor cokta muhım degıl okadar olur bi ara e5450'de alıcam ins bakalım neler olucak ozman ...
    vhmproject kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam her ne kadar 4 gb vram bu kart için bi nebze gereksiz olsada yinede iyidir 2 gb oemden her türlü ^^
    Bu soğutucu şart zaten x5460 için. Çılgınca ısınan işlemciler Xeonlar ama overclock sınırları müthiş, ramler dayanmıyor işlemci hala verrr diyor

Al hocam DDr2 sistem için xeon candır :) Quad işlemcilere 200tl istiyolar şaka gibi resmen. Oyun testleri konumuz var , bu tarz bi sistem ile neler çıkıyor ortaya ordan bakabilirsin aşağı yukarı.
  • quote:

Hayırlı olsun hocam her ne kadar 4 gb vram bu kart için bi nebze gereksiz olsada yinede iyidir 2 gb oemden her türlü ^^
    Bu soğutucu şart zaten x5460 için. Çılgınca ısınan işlemciler Xeonlar ama overclock sınırları müthiş, ramler dayanmıyor işlemci hala verrr diyor

Al hocam DDr2 sistem için xeon candır :) Quad işlemcilere 200tl istiyolar şaka gibi resmen. Oyun testleri konumuz var , bu tarz bi sistem ile neler çıkıyor ortaya ordan bakabilirsin aşağı yukarı.
    yani 2gb parasına çift fanlı modeli aldık

sistem ddr3 hocam p43 çipset (GA-EP43T-UD3L) 1600 mhz 16gb taktımmı ilerde çok temiz upgrade etme şansım var sadece anakart ve işlemci ile , sogutucuya bile gerek olmayacak

Diğer arkadaşa yazmıştm onu ama olsun DDr3 aynen daha avantajlı ram derdin olmaz en azından 200 300 tl avantajlısın ddr2 upgrade edeceklere göre
  • quote:

Diğer arkadaşa yazmıştm onu ama olsun DDr3 aynen daha avantajlı ram derdin olmaz en azından 200 300 tl avantajlısın ddr2 upgrade edeceklere göre
    aynen ddr2 toplaması kolay upgradesi sıkıntı, en azından ilerde anakart+cpu yu kolayca elden çıkartma şansım var, benim gibi kırık biri alıt sonuçta ddr2 anakart çok var ddr3 8gb eh işte 16 altın gibi

• Konuya Yeni oyunlar veya güncel oynadığım oyunlardan video kayıt alıp ekliyorum.

Xeon e5450 DDr2 sistemle ne kadar performans alınacağını görmek için takip edebilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/oem-rx-460-ve-xeon-e5450-oyun-testleri--137230750#137230750
  • Öncelikle depopark ve biosis firmalarına ilgileri ve hassasiyetleri için çok teşekkür ederim.
    (depopark ile ürün almadan az önce iletişim kurup 1024 shaders gönderileceğini teyit almıştım. Sağolsunlar dürüst ve kaliteli firmalarmış.)

Ürüne gelirsek; (çok kişi zaten yazmış ama...)

Artıları:

+Güçlü işlemci ve ram
    +Düşük enerji tüketimi(power supply ekstra güç takviyesine ihtiyaç duymuyor.)
    +Her ne kadar kimileri soğutmayı yeterli bulmasa da, kasa içi sirkülasyonunuz iyiyse fazlasıyla yeterli ve güçlü.
    (Aslında eski ekran kartımın soğutmasına nazaran bunu görünce acaba demiştim ama soğutması çok başarılı.
    %100 yükte dahi 65-70 C arası seyrediyor bende.
    AMD Radeon- Oyun - Global Ayarlar - Global Wattman - Fan ve sıcaklık kısmından Hız/Sıcaklık butonunu Manuel'e getirip grafikten yüksek değerler için yüksek fan hızını belirlemenizi şiddetle tavsiye ederim.)
    +Tabii ki yüksek performans düşük maliyet.
    (Donanımım her nekadar kaliteli de olsa eski olması performans açısından düşündürüyordu ama birkaç sistemi yoracak ağır oyunda test ettiğim kadarıyla en yüksek ayarlarda bile şaşırtıcı derece akıcı sonuçlar aldım.)

Eksiler:

-PC açılışında "Bios logo"sunu bozuk gösteriyor.
    -İlk taktığımda ekrana görüntü geldi ama işletim sistemi veya önyükleme birimlerine girmedi. Kartı sök-tak yapınca düzeldi, umarım bir sorun değildir.
    -Eski GPU'da sorunsuz çalışan 1-2 uygulama/oyunda "executable..." hatası aldım, sanıyorum ki "sürücü yazılımı" kaynaklıdır.
    -Ürün PCIe 8x çalışıyor bu yazılımsal değil donanımsal olarak böyle. (kartın pcie girişlerinden bu zaten farkediliyor rahatça.
    Acaba 16x olsa ne kadar performans artışı olurdu? Net olarak söyleyim neredeyse hiç. Eski ekran kartım 16x olmasına rağmen mecburi sebeplerden 8x çalıştırıyordum arada farkedilebilir bir kayıp olmuyor, kısacası çok da önemli bir ayrıntı değil.)
    -AMD Radeon/Adrenalin bazı ufak sorunlar...

Özetle bu fiyat bandı için kaçırılmayacak güçlü bir kart.
    (Umarım tekrar fiyatı düşürülür ve 1024 shaders olarak da çok kişi sahip olur.)

NOT: Şu an ürünün kendi bios ve Adrenalin 19.2.2 kullanıyorum. Önerisi olan varsa yazarsa memnun olurum.

• ewlf E kullanıcısına yanıt
    Hocam inceleme için sağol direk son sayfaları okuyan arkadaşlar için özetlemişsin resmen hepimizde olan durumları :)

Stoklar tükendi sayılır artık fiyat düşmez , ikinci eli bile sıfırdan pahalı olacak gibi duruyor.
    Konuyu başından beri takip eden biri olarak , zaten herşey yazıldı çizildi nerdeyse tüm sorunlar dile getirildi , çok zengin bi konu burası. Baştan takip ederseniz kafanıza takılan herşeyi bulabilirsiniz.
  • miki026 M kullanıcısına yanıt
    Yakınlarında yeni bir monitörü olan varsa onda dene.Eğer olursa sorun monitördedir.Ona göre de alacaksan 0 veya 2.el yeni bir monitör alırsın istersen. Bu arada önemli değil :)

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.