Şimdi Ara

OEdit ve Blender hakkında yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PES 2008 için yüz yapmaya çalışıyorum. Photoshop'ta yüz ekleme işi bittikten sonra OEdit ya da Blender ile 3D nesne üzerinde oynamalar yapmam lazım ancak OEdit çalışırken ciddi anlamda takılıyor ve son sürümünü yüklediğim Blender programı da Stadium(.sef) dosyasını açmıyor. (açabildiği dosya türleri arasında da ".sef" görünmüyor.) Bu arada vista 32 bit işletim sistemi kullanıyorum. Birşey önerebilecek olan var mı?

• pes 2008 modifiye için biraz karışık eskilerine göre diyolar ama yine de kolay gelsin sana....
  • Şimdiye kadar GGS'nin PES 2008 e uymaması sorun oluyordu, yeni sürümüyle o halloldu. Son bi sorun olarak bu kaldı önümde ama aşamadım bi türlü. OEdit le ilgili aklıma tek bişey geliyo, o da OEdit'in Vista'yla uyumsuz olması...
    Blender'ı hiç anlayamadım. Tutorial'larda "file/import" listesinde Stadium(.sef)'i seçince yüz dosyasının eklenebildiği görünüyor ama benim import listeme o dosya türü yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluE_Boi -- 4 Temmuz 2008; 11:34:15 >
  • import listesinde .sef görünmemesinin çözümü blenderin script dosyasının içine stadiums importer programını kur.Pes2008 stadiums importer diye basit bir program var onu indirip kur.Blender\.blender\script in içine.Sonra blenderde importta .sef görünecek.Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Java'ya Başlamak Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.