Gercekten super ama baska modıng bır kasaya olsaydı daha baska dururdu bıldıgım kadarı ıle bu kullandıgın cevırıcı zor bulunan bır sey nerden buldugunuzu yazarsanız sevınırız
Çok güzel olmuş
böyle mod görünce adamın canı çekio işte ama şu dönüştürücü kart olayını çözmek lazım
hocam güzel çalışma eline sağlık da söylemeden edemeyeceğim. Bilgisayarı habire yan tutmak biraz kullanışsız olmuş bi de başka bi kasa kullansan gerçekten 10 numara modifiye olacakmış ama bu kadarı bile güzel en azından emek vermişsin kutluyorum seni
ARKADAŞIM ELİNE KOLUNA SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ KISKANDIM VALLA.... EMİNİM YENİ NESİL KASALAR SENİN YAPTIĞIN GİBİ GELİŞTİRİRLER. HEMEN PANANTİNİ AL BENCE :D
Arkadaşım birşey sormak istiyorum...
Bu kasaya kim ödül verdi?Bilmek ister bence herkes
Bende merak ettim ödül olayını ilk kez yapılan bir olay değil cunku..
Helal olsun dıorm hocam baska soze gerek yok mukemmel
selam arkadaşlar. bir kaç arkadaşım ödülü sormuş. çalıştığım firmada yaratıcı beyinler adı altında bir proje var. bu proje kapsamında bir ödül aldı makina. ( 8000 işçi çalışan bir firma ) ve ödülü bunu icat olarak gördüklerinden değil başarılı bir çalışma olarak gördüklerinden dolayı verdiler. saygılarımla.
baya güzel olmuş
Keşke bizim okuldada öyle bir proje olsa
böyle güzel modlar görünce türk olmak süper bizde bu gençlik bu deha varken mausumuz suya düşmez
ellerine saglık güzel olmus
boşta laptop lcd si bende de var ancak kartın fiyatı ve bulunma zorluğu caydırıcı oldu!!!!
güzel olmus tek kalem de iş bitmiş.....her şey ortada yani göz ününde.. ..sorsan herkesin aklında olan bir şey ama uygulaması kişiye özel olmus... ps2 ve pc aynı anda vardı modifiye.. birşey sorsam lcd yi alıp yan tarafa direkman monte edince sokme takma olayıda olmadıgından adama uctun mu sen demezlermi..bilsem demiyecekler.. hemen yapıcamda. korkum var yenemedigim toplumca..
çok güzel olmuş gerçekten
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
sökme takma derdi yok. kapakla birlikte sökülüp takılabiliyor ve çok basit. ben nereden baksan haftada 3 kez zçıyorum içini. ve demiyorlar,emin olabilirsin.