Şimdi Ara

Odtü yayınları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
27.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir sene ygs sorularını tübitak bir sene odtü hazırlıyomuş.doğrumu bilmem ama bu sene odtü hazırlıcakmış.o sebebten dolayı odtü yayınlarını öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4sUmKURT

bir sene ygs sorularını tübitak bir sene odtü hazırlıyomuş.doğrumu bilmem ama bu sene odtü hazırlıcakmış.o sebebten dolayı odtü yayınlarını öneririm.

Hikaye o :D

Bu arada lys matematiğini aldım. Soru tipleri güzel hoşuma gitti. Tavsiye edilebilir kitap. Etap olayları güzel olmuş özellikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunazobu

quote:

Orijinalden alıntı: incizzers

Matematik hocama sordum odtü yayınlarını kesinlikle tavsiye etmiyor. Çünkü ODTÜ geliştirme vakfı hazırlıyor yani öğrenciler. Kendi egolarını tatmin etmek için.Bu yüzden her soru çeşidi olmayabilir ve oradan soru kaçırabilirsin dedi.
    Not: Odtünün geçen yıllardaki kitabı için bunu dedi bu sene basılan öncekilerin aynı mıdır farklı mıdır bilemem.

Senin hocan muhtemelen ODTÜ yü çok isteyip de gidemeyenlerden biridir :)
    ODTÜ Yayıncılık LYS ve YGS kitaplarını ilk defa Kasım 2011 Tarihinde yayınlamıştır.

ODTÜ Yayıncılık ODTÜ Geliştirme Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren bir firmadır.
    Tüm geliri ODTÜ Öğrencisi burs fonuna gitmekte olan bu kuruluşun yazar kadrosu Akademik düzeyde olduğu gibi dışardan eğitmenlerle de desteklenmiştir.
    Bu Projede her kesimden eğitimci bir araya gelerek çalışmıştır. (Dersane,Kolej,Lise ve Eğitim Fakültesi)
    Biz ODTÜ Yayıncılık olarak sizler için en iyiyi ve en faydalı olanı yapmış bulunmaktayız.
    Başarılarınız devamı dileriz..
    Saygılarımızla

o geçen yıllardadır. yeni ygs-lys kitabı için her soru çeşidi yok demesi bir garip. bu kitabı hazırlayan yazarı tanıyorum.her soru çeşidinin bulunması için gecesini gündüzüne katarak çalıştı..güzel bir inceleme yapılmadan böyle yorum yapılması üzücü..

• bende ygs deneme seti vardı çok yazım yanlışları var , şıklar eksik
  • bende matematik lyssi var şuana kadar çözdüğüm en zor matematik kitabı diyebilirim birey mat b de var onuda çözüyorum ama bu kitap birey mat b dende zor
  • Geçen sene 10lu ygs denemesini almıştım ilk 3 deneyi çözüp kırtasiyeye geri götürdüm alın bunu geri gönderin yanlışlarını düzeltsinler dedim o kadar illet bir kitap yaklaşık 30 40 soru yanlıştı her denemesinde :D bu sene düzeltildi mi bilmiyorum
  • Odtü yayıncılık türkçe soru bankasını kullanan var mı?
  • ben denemelerinede girdim bence hos deil gereksiz cok soru koymuslar
  • Ygs kimya soru bankasını alarak paramı boşuna harcadığım yayıncılıktır. Çok fazla yanlış cevap şıkkı var cevap anahtarında. Bildiğim sorudan da şüphe ettirecekler. Testleri etaplara ayırmaları ve kitabın 3. sayfasındaki Atatürk resminden başka pek bir olumlu yanını bulamadım. Sonuçta kesinlikle önermediğim yayıncılıktır(en azından şimdilik).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzeldir iyidir süperdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bowarrow -- 14 Aralık 2013; 23:10:25 >
  • Odtü yayınlarının fizik kimya biyoloji ve matematiğini aldım.Bence mükemmel soruları var,konuyu kavramanızda çok yardımcı oluyor,eğer kaynaklarınız bittiyse alıp çözebilirsiniz. :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrenalkorteks

Odtü yayınlarının fizik kimya biyoloji ve matematiğini aldım.Bence mükemmel soruları var,konuyu kavramanızda çok yardımcı oluyor,eğer kaynaklarınız bittiyse alıp çözebilirsiniz. :)))

İnanmayın gençler, adam bu konuya yorum yazmak için üye olmuş(mesaj sayısı:1) Ayrıca imzası: Orta Doğu Teknik Üniversitesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_06

quote:

Odtü yayınlarının fizik kimya biyoloji ve matematiğini aldım.Bence mükemmel soruları var,konuyu kavramanızda çok yardımcı oluyor,eğer kaynaklarınız bittiyse alıp çözebilirsiniz. :)))

İnanmayın gençler, adam bu konuya yorum yazmak için üye olmuş(mesaj sayısı:1) Ayrıca imzası: Orta Doğu Teknik Üniversitesi.

güldürdün kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 17 Ocak 2013; 21:01:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AudreyTautou

quote:

Orijinalden alıntı: Mert_06

quote:

güldürdün kardeş

Gerçekten çok faydalı olacağını düşünüyorum. Ygs'den sonra lysye geçtiğinizde çok zorlanmıyorsunuz :))

• Coğrafya soru bankasında bu şık asla olamaz dediğim soru var baya, eğer siz de aynı düşünüyorsanız çekip koyacağım soruları.

Odtü bile hata yapıyor arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende de odtü yayınları var gerçekten süper bir yayın arada çok zor soruları olmasa tabi:)) adamların çok orjinal soruları var piyasadaki diğer yayınlar sırf kitap basma adına ordan burdan topladıkları soruları doldurup basıyolar kitabı ama bu odtü yayınlarının soruları gerçekten seçmece sorular. ÖNERİRİM

integral den bir sorum olcak çözen arkadaş yazarsa sevinirim.
    soru: integral du bölü u.lnu ;?
  • Yaz için Fizik ve Kimya Ygs kitaplarını aldığım yayın.Umarım aşırı kazık sorular yoktur :D
  • ygs kimyasını aldım, siz almayın. Çok hatalı ve birbirine benzeyen sorular vardı
  • ygs-lys matematik ve fiziğini önerir misiniz?
  • güncel fiziğini ve matematiği önerir misiniz dostlar?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.