Şimdi Ara

ODTÜ Uluslararası İlişkiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magrathea -- 19 Aralık 2014; 15:34:52 >

• Herkesin inaç ve görüşlerine saygı duyarsan fazla olacağımı zannetmiyorum:ama şunu söyleyeyim arkadaş çevrende hep sol görüşlü insanlar olacak çünkü okulun büyük kısmı sosyalist.Sen onlarla anlaşabilir misin ?Biraz da buna bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anarşistgenç

Herkesin inaç ve görüşlerine saygı duyarsan fazla olacağımı zannetmiyorum:ama şunu söyleyeyim arkadaş çevrende hep sol görüşlü insanlar olacak çünkü okulun büyük kısmı sosyalist.Sen onlarla anlaşabilir misin ?Biraz da buna bağlı.
    [quot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magrathea -- 19 Aralık 2014; 15:38:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magrathea

quote:

Orijinalden alıntı: anarşistgenç

Herkesin inaç ve görüşlerine saygı duyarsan fazla olacağımı zannetmiyorum:ama şunu söyleyeyim arkadaş çevrende hep sol görüşlü insanlar olacak çünkü okulun büyük kısmı sosyalist.Sen onlarla anlaşabilir misin ?Biraz da buna bağlı.

Apolitik olmasamda belirli bir siyasi görüşe sahip değilim .Benim için siyasi görüşten çok fikirler önemlidir benim merak ettiğim okuldaki bu tutumun takım taraftarlığı şeklinde mi yoksa her görüşe saygıyla yaklaşılan bir biçimde mi olduğu .

Hiç bi görüşe mensup olmayan tanıdıklarım gayet rahat sorunsuz okuyolar.Hiç şikayet ettiklerini duymadım.

• Gelme okutmam seni orada :P
    Abicim öyle şey mi olur yahu, sonuçta bir eğitim kurumu ODTÜ kamp değil ki... Gel, pişman olmazsın.
  • merak etme sıkıntı yaşamazsın gel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.