Şimdi Ara

FİNAL: ODTÜ Sıralamaları Ne Oldu Ne Bekledik? (2023-2024) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
5
Favori
14.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence 4.5k-5k arası kapatır kontenjan değişmediyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veri&Kedi -- 25 Haziran 2025; 17:48:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GodKingDarius kullanıcısına yanıt

Yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene devlet üniversitelerinde kontenjanlar ne olur? Tahmini olan var mı. Birkaç senedir çoğu bölüm için düzenli düşürüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veri&Kedi -- 25 Haziran 2025; 17:53:40 >
  • Odtü bu sene bildiğim düşürmeyecek. Ama keşke ee düşürse 170 kişi ÇOK fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickolangelo -- 25 Haziran 2025; 18:20:28 >
  • bu sene ucar babalar eylem muhabbetinden oturu

• Bu sene bir bölümü bile düşmez gibime geliyo

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt
    dostum uçar derken ne anlamda demek istiyorsun. bu muhabbet de her zaman oluyor :-) insanlar sıralama ileri çeker diyor ileri ne demek daha mı iyi daha mı kötü, daha iyi kötü ne demek ne tarafa oturtulamadı hiçbir zaman

• keşke odtüde okusaydım

• Dusurebilirler

• 170 -> 150 kontenjan ile büyük ihtimalle yanlış bir tahmin daha Domestos Professional Bleach Original Thick 24hr Rinse Proof 750ml Ref 85741 kardeşim :)

@EistroY661 hocamdan yeni tahminleri bekliyoruz heyecanla

• nickolangelo kullanıcısına yanıt
    Sevgili dostum seni biraz stresli ve sinirli gördüm.

Sanırım beni yanlış anladın. Hedefin odtü ya da odtüde okuyorsun zannedersem. Düşmezden kastım geriye düşmezdi. Zaten odtü niye geriye düşsün deprem nedeniyle daha çok rağbet görecek. benden önceki kişi de uçar demiş, zaten onun kastı da ileriye doğru gider (örn: 5000 -> 4500)

Daha önce ne tahminim yanlıştı yazarsan onu da merak ettim

• D0MEST0S kullanıcısına yanıt

chill bro damn shawty, ben sakinim dostum yazdığım mesajda da stress kızgınlık yoktu ya. Amazon'dan aldığım domestos full isimden anlaşılır diye ummuştum :(

o mesaj da eski tek hatırladığım sen bilkentteydin ve biz 1-2 yıl önce salak bir sebeple tartıştık o nedenle artık sen benim archnemesisimsin. duygularımız karşılıklıysa ne mutlu bana forumda sevgi kardeşlik ortamı sarmıyor stres gerginlik kavga drama prim lazım. Bu konuda ben elimi taşın altına koyuyorum.

archnemesisin olmayı haketmek için elimden geleni yapacağım

ağabey çok üşeniyorum ya, sabah 7 de kalkıp işe işten 5.40 da okula, oradan yemek + kütüphane derken diğer işlerle de uğraşıyorum saat 10 oluyor zaten :( zaman konusunda sıkıntı çekiyorum ama siz aklınızdakileri sırasıyla yazın ortalamasını alıp ekleriz tercihler kapandığı gün.

zaten geçmiş seneleri de tek başıma yapmamıştım birlikte güncellemiştik yine, taa bu olayın üstünden 2sene geçmiş vay be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 30 Temmuz 2025; 20:22:18 >
  • EE valla 1kya yanaşabilir. Bayadır 2-2.5k olmasının sebebi 200 kontenjandı, 150ye düşmesi doyum noktasını aşağı çeker. 1k değil de 1.3 civarı mümkün bu sene.

Çok korkunç lan 1.5k yapıyorsun ODTÜ ee gelmiyor olaya bak. IE bile 2.4 olmuş 2-3 sene önce EE 2.6k falandı

• Var mı bi sene yine tahminler
    Ya da tahmin veren siteler
    Şu bölüm şuraya gelir vs gibi

• shalian14 kullanıcısına yanıt

Çok sanmıyorum ben 1kya yaklaşmasını. EE'nin büyük bir çoğunluğunun sıralaması taban sıralamaya yakın kişilerden mesela 1.5k ile kapattıysa çoğunluk 1k - 1.2k ve sonrasından oluşuyor. Neden böyle bilmiyorum sanırım önce diğer ee ceng falan deneniyor herhalde

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.