Şimdi Ara

FİNAL: ODTÜ Sıralamaları Ne Oldu Ne Bekledik? (2023-2024) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
138
Cevap
5
Favori
14.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • odtücüler toplanın acil mat'a 19k dan giren duydum.

• Uİ Tutmadı

KİMYA sanırım tuttu

Metalurji tutmadı.

net sıralamalra açıklanınca direkt ilk başa ekleyeceğim yenilerini

• EistroY661 E kullanıcısına yanıt
    kimya mı kimya müh mü hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kimya mı Kimya müh. Mü

Sıralamanız neydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tm sıralamaları benim dediğimden de kötü oldu ? Stat kaç knkam

metalurji kaç olmuş

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

stat 19kya gelmemiş birilerine ama daha giren sadece 8k lık bir arkadaş gördüm diğerlerinden bilgi toplamaya çalışıyorum.

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Sayısaldan alan işletme nasıl bu kadar rağbet görüyor anlamıyorum. Birkaç ceo, yönetici görünce herkes ceo olma hayali ile endüstri yazar olmuş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 42 K ile Odtü petol ve doğlagaz mühendisliğine giremeyen varmış

• TeamCikaykur kullanıcısına yanıt

tutturdum bu arada ie 2k civarı kapatmış asklnalsknaş on numra bölüm

Hocam 4.8k ile makine gelmedi diye bir info ulaştı bize forum aracılığı ile. Doğru ise yer yerinde bu sefer ciddi oynadı.

• nickolangelo kullanıcısına yanıt

size kandık hocam. ben demiştim burada 5 in altına iner diye. yok dediler 30 kontenjan azalsa da yazanların çoğu o sıralama arasında zaten dediler :(

• çok kaliteli konuymuş. normalde forumun zaptiyeleri aklına ne eserse onu açardı böyle kaliteli başlıklara hasret kalmışız.

bu sene ceng hariç herkes kazandı. tıp, ee, makina ve temel bilim bölümleri olması gereken sıralamalara ilerlemişler. haklının acelesi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3C285131 -- 20 Ağustos 2023; 1:20:24 >
  • teşekkür ederim. şunun ytü versiyonu yapılsa ne güzel olurdu be. ytü kimya'ya (düz kimya) 32k ile giremedim diyen var. kıyamet kopmuş resmen ytü'de

Valla hocam haklısınız ben bozmuştum sizi. Eğer doğru ise bu info tahminim bayağı şaşmış. Daha öndeki sıralamalardaki tercih eğilimi de değişmiş gibi.

harbi ytü alt üst olmuş. matematik mühler yine uçmuş gitmiş. itü için de yapan olsa keşke ama çok şaşırtıcı şeyler göremedim henüz itü için. normal ilerlemiş absürt bir şey yok gibi sanki.

• nickolangelo kullanıcısına yanıt

kralsın hocam sıkıntı yok. konuyu editlemeyeceğim sonuçlar gelsin bölümlerin yanına bu seneki sıralamaları yazacağım yanılma payımızı ölçeceğiz. konunun amacı zaten forumla beraber yapmaktı

• bu arada sıralamaların çoğu tutmamış. hepsi beklenenden daha çok öne çekmiş (ytü kadar olmasa da) özellikle ea bölümlerinin eredeyse tamamı farkla tutmamış.

tutanlardan sadece belki endüstri var sakndlaksn oysa listeyi hazırladığımız gün herkes bu gayet uygun demişti. vay be.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.