Şimdi Ara

ODTÜ'mü YTÜ'mü? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

ODTÜ'mü YTÜ'mü?

(En Son Oy Tarihi: 22.1.2023)
Giriş
  • Ytünün iyi yerleri beşiktaş yıldız kampüsünde kalanı öylesine açılmış bir şekilde yüksek puanlı olan bölümler

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needtactic -- 11 Nisan 2021; 21:33:14 >
  • soru mu bu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: needtactic

.

sanırım aynı anda 2 mesajı alıntılayamıyorum o yüzden bir üstteki hocama da ithafen yazıyorum bu mesajı. ikiniz de haklsınıız. ders meselesinde yaptıklarımla beklentilerim örtüşmüyor. açıkçası yapılan eğitimin tedrisattan çok hırsızlığa dönüşmüş olması yüzünden oluşan ön yargım sebebiyle olacak ki direkt olarak devlet eğitimi kavramıyla bayağı zıtlaştım.

görünen o ki eninde sonunda o yola dönüp onların kurallarıyla oynamaktan başka çare de yok. istemeye istemeye o bitki biyolojisini bitirmeyene ne odtü ne boğaziçi yok, oturup molekül geometrisi ezberlemeyene de yurt dışı falan yok. 18 yaşında gençleri hem sosyolojik hem ekonomik hem de sistemsel krizlerin içine aynı anda bırakınca benim gibi hafif zıpır olanlar fazla tepki veriyor sanırım. doğru yol oturup gelen ağamdır giden paşamdır şeklinde önüne koyulanı yapıp yoluna bakmak. ne zamanımı ne irademi ne de odağımı bu mesele için harcamak istemezdim ama... nafile sanırım. mevcut durumda ilk sınavım yorum beceriye dayandığı için iyi geliyor, tek zayıf yeri fen çünkü orada bilgi var ona vakit ayırırsam biraz da geometriye göz gezdirip 85leri geçerim gibi. ayt oturumuna bayağı mesai harcamam gerekiyor sanırım, onu da artık bu sene olduğu kadar, istediğim gibi bir yer gelmezse seneye halletmeye çalışacağım. bakalım neler olacak.

• odtüye hakaret bu konu

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needtactic -- 11 Nisan 2021; 21:33:25 >
  • thevictorious kullanıcısına yanıt

ilk cümlene %100 hak veriyorum dostum. 1 dönemdir ee okumaya çalışıyorum, bak yüzyüze bile değil ama wp, ig gruplarından anladığım kadarıyla inanılmaz toksik, p*ssy guard, varoş bir kitle var. her gün hayret ediyorum bu adamlar nasıl bu netleri yapıp da gelmişler diye.

bir de okulun 7 haneli sıralamalarla alan ön lisans bölümleri var. okulun isminin negatif etki yaratmasında bu bölümlerin etkisi çok yüksek.

• Böte dersiyle programmer olamazsın kardeşim, dersler genel seviyeye ve amaca göre verilir üniversitelerde.Yani kendi çabanla birşeyler yapacaksın fakültede olsan bileo yüzden sana tavsiyem hangisi daha kolaysa onu seç ki sana birşeyler yapacak zaman kalsın bir de network meselesi var tabii ki.Ben bunlardan ziyade az daha kasıp odtü istatistik yazmanı öneririm orada senin gibi adamlar daha çok vardır seviye de artık bir nebze boş beleş adamlardan arınıyor.Odtü böte sırf odtü olsun diye gelen elemanlarla dolu mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ağlayanmezun -- 11 Nisan 2021; 21:14:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: needtactic

.

hocam sınavdan kaldırılmasından çok etkisi konusunda problemim var. yanılmıyorsam bir önceki sınav sistemiydi, mf1 mf2 mf3 gibi puanlamalar vardı, alakan olan bölümlerden daha çok puan alıp yazabiliyordun. elbette ideal değil fakat yksden iyiydi sanıyorum. eğitim sisteminden memnun olmayıp kendi hayatına yön verme olayı da maalesef biraz abartı bir iddia. belirli bir sermayen veya tanıdıkların vardır ticari işlere atılırsın vesaire o ayrı da, okul okumadan bir alanda çok iyi olup okumuşlarla denklenmek diye bir şey yok. varsa da dünyada çok nadir manyak koreliler çinliler vesaire çıkabilir belki. yakında tuvalete giderken bile diploma sorulacak bir dünyada gerçekçi olmayan bir hayalden fazlası değil bu.

''Bu sınava harcamıyor olsan neye harcıyor olurdun? Ona harcayabilirsin.'' demişsiniz ama yok öyle bir dünya. evet bu yılla birlikte 13 senem gasp edilmemiş olsaydı en başta olabilirdi, ama derenin ortasına kadar sakat katıra zorla bağlanıp şikayet edince de e hadi kardeşim yap kendi sandalını da yüz demek doğru olmuyor. kıyıda izin verseydiler odun keser yapardık. 12 yıl okudum ve okuma yazma+4 temel işlem hariç kalan her şeyi kendime kendim ''okula rağmen'' kattım. altını özellikle çiziyorum okula rağmen. fakat olan oldu ve bu yolda devam edeceğiz. dgs hakkında pek bir bilgim yok göz gezdirebilirim.

yatırım tavsiyeniz için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ağlayanmezun

Böte dersiyle programmer olamazsın kardeşim, dersler genel seviyeye ve amaca göre verilir üniversitelerde.Yani kendi çabanla birşeyler yapacaksın fakültede olsan bileo yüzden sana tavsiyem hangisi daha kolaysa onu seç ki sana birşeyler yapacak zaman kalsın bir de network meselesi var tabii ki.Ben bunlardan ziyade az daha kasıp odtü istatistik yazmanı öneririm orada senin gibi adamlar daha çok vardır seviye de artık bir nebze boş beleş adamlardan arınıyor.Odtü böte sırf odtü olsun diye gelen elemanlarla dolu mesela.

istatistiği zorlamayı deneyeceğim hocam. umarım gelir bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: köprüden önce son çıkış

ilk cümlene %100 hak veriyorum dostum. 1 dönemdir ee okumaya çalışıyorum, bak yüzyüze bile değil ama wp, ig gruplarından anladığım kadarıyla inanılmaz toksik, p*ssy guard, varoş bir kitle var. her gün hayret ediyorum bu adamlar nasıl bu netleri yapıp da gelmişler diye.

bir de okulun 7 haneli sıralamalarla alan ön lisans bölümleri var. okulun isminin negatif etki yaratmasında bu bölümlerin etkisi çok yüksek.

ben de tam bundan bahsediyordum hocam, bir de ee diyorsunuz, diğer bölümleri ben düşünmek istemiyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.