Şimdi Ara

odtü mimarlık vs. itü mimarlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben merkezi puanla tıp fakültesinden mimarlığa yatay geçiş yapacağım.başvurulara biraz daha zaman var.puanım bütün mimarlık fakültelerine yetiyor.seçenek olarak itü ve odtü var aklımda.eğitim olarak okuduğum kadarıyla yakınlar birbirine.ikisi arasında çok kararsız kaldım.istanbulda yapabilir miyim bilmiyorum.pahalı ve kalabalık bir şehir bildiğim kadarıyla ama güzel de aynı zamanda.ankara daha sakin.

sizce eğitim açısından ve şehir açısından hangisini seçmeliyim?gerçekten çok kararsız kaldım.cevap verirken nedenini de söylerseniz ve kapsamlı bir açıklama yaparsanız çok mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erununtorunu -- 26 Temmuz 2015; 1:44:37 >

• bari bir kişi cevaplasın gerçekten kararsız kaldım.
  • 10. sınıftan beri tek hayalim İTÜ Mimarlık ama tabi ki şehir olarak da kıyaslamalısın istanbulda mı yaşamak istersin ankarada mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • karar veremiyorum sorun orda zaten.ikisi de olabilir diye düşünüyorum.
  • Odtunun mimarlik eğitimi zorlu ve başarılı diye biliyorum. Ikisinde de okusan pisman olmazsin.Sehirler senin dedigin gibi ona senin karsr vermen lazım.Egitim konusunda bi eksiğin olmaz.Senin hayatin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odtü her zaman ayricaliktir ama iki bolum de eş diyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben itü'ye yerleştim ama odtü isterdim mimarlık falan hakkında bişey bilmiyorum, tamamen itü ve odtü'ye odaklandım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ MİMARLIK
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Odtüden mezun olan bi tanıdığım şu an istanbulda çalışıyor. Gayet memnundu.

• odtü mimarlık mühendisliklerden daha zor ciddiyim çocuklar sabah akşam stüdyo kasıyor itü hakkında bilgim yok
  • eğitim olarak veya iş hayatı olarak birbirine denktir. ama itü mimarlık istanbulun en güzel kampüsünde. TAŞKIŞLA . sırf taşkışlada daha çok kalmak için okul uzatanlar var
  • Mimarlık itünün kalesidir,kendini en çok gösterdiği bölümlerden biridir.Zaten puanlara bakarsan fark atiyor.Ayrıca mimarlik gibi sanatsalligi olan bir bolum istanbul gibi tarihi ve estetik bir sehirde okunmali.Staj,is imkanlarida gayet iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadlab

Mimarlık itünün kalesidir,kendini en çok gösterdiği bölümlerden biridir.Zaten puanlara bakarsan fark atiyor.Ayrıca mimarlik gibi sanatsalligi olan bir bolum istanbul gibi tarihi ve estetik bir sehirde okunmali.Staj,is imkanlarida gayet iyi.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terrence -- 24 Ağustos 2015; 17:48:36 >
  • Biraz araştırırsan mimarlık için itüyle odtünün karşılaştırılmasına bile gerek olmadığını görürsün.Diğer bölümler için çok bilgim olmamakla birlikte odtünün 1 tık önde olduğunu düşünüyorum.
  • Terrence kullanıcısına yanıt
    istanbul'da ev ve yurt fiyatlarının bayağı yüksek olduğunu biliyorum ama sadece uygun fiyattaki yurt içinde seçilmez gibi geliyor.
  • Ben olsam kesinlikle İTÜ'yü seçerdim

• quote:

Orijinalden alıntı: erununtorunu

istanbul'da ev ve yurt fiyatlarının bayağı yüksek olduğunu biliyorum ama sadece uygun fiyattaki yurt içinde seçilmez gibi geliyor.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terrence -- 24 Ağustos 2015; 17:48:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadlab

mimarlik gibi sanatsalligi olan bir bolum istanbul gibi tarihi ve estetik bir sehirde okunmali.

bu sebepten itü yazmalısın. bilgisayar, elektronik filan desen odtü olurdu ama mimarlıkta itü. neyse konudaki eleman yerleşmiştir yerleşeceği yere, gelecek nesiller faydalansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supermann07 -- 6 Eylül 2015; 17:38:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.