Şimdi Ara

odtü makine ilk yıl ortalama yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kusura bakmayın sürekli aynı tip konular açıyorum ama en hızlı bilgi alabileceğim yer burası.

odtü dışı bir üniversiteden odtü makineye, makine 1. sınıfta kurum içi yatayla odtü havacılığa geçmeyi düşünüyorum. makine çok zor bir bölümmüş fakat mühendisliklerde ilk yılların rahat olduğu söyleniyor. odtü makinede ortalama kasıp havacılığa geçmek ne kadar zor olur sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 6 Eylül 2021; 21:43:58 >

• "odtü dışı bir üniversiteden makineye, makine 1. sınıfta kurum içi yatayla odtü havacılığa"

odtü dışı bir yerden makineye geçip ardından nasıl kurum içi odtü havacılık oluyor ya ben anlamadım ya anlatamadınız eksik bir şeyler var

• Penanggalan kullanıcısına yanıt

hocam puanım odtü makineye yetiyor ama havacılığa yetmiyor. odtü'ye girince de kurum içi yatayla havacılığa geçmeyi düşünüyorum.

• Hocam bir sene bekleyip myp mi yapacaksın itü ilk sene derslerini saydırabiliyor musun odtüde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • air raid siren A kullanıcısına yanıt

odtü dışı bir üniversiteden önce odtü makineye, yazarsanız daha iyi anlaşılır hocam burada havacılıkta 1.sınıf 1 kontenjan 2.sınıfta 2 kontenjan var yazıyor baya zor gözüküyor yani genel olarka yatay gecisler zor zaten ama başka bilgim yok başarılar dilerim umarım yaparsınız

oidb.metu.edu.tr
    Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları | ODTÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI
    https://oidb.metu.edu.tr/kurum-ici-yatay-gecis-kontenjanlari
  • [sm=afro.gif] [ kullanıcısına yanıt

hazırlık sınıfı bitince geçebiliyoruz diye biliyorum myp ile. odtü'ye geçerken hazırlık sınavını geçmek gerekiyormuş sadece.

odtü için yalnız başvurudan önce sınava girmen gerekiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    1. sınıfta ortak dersler olur yani gıda ile makina aynı dersleri alır. bu 1.
    2. yatay geçiş en erken 3. dönem diye biliyorum onu da araştır 2.sınıf zordur makinanın
  • romario11111 R kullanıcısına yanıt

evet hocam 3. dönemin başında başka bölüme geçebiliyorsunuz. 1. sınıfın sonunda yani.

• hocam benim bir arkadaş odtü makinada ve aşırı zor olduğunu söylüyordu. Tabi bunu genel olarak söylemişti.

• haxball da 2 tane elemanla tanışmıştım.

2side odtü makine de okuyordu, sınıf arkadaşılarmış.

odtü makinenin aşırı zor olduğunu, odtü ile kıyaslanacak seviyede olan diğer üniversitelerdeki makine müh. sınavlarının bu kadar zor olmadığını vs. söylüyorlardı.

yatay geçiş düşünüyormuş ikisi de, sırf daha kolay bir yere geçmek için.

ne kadar doğru bilmem ama odtü ise zor olabilir, haklılık payları var  

• odtü genel olarak zor universite makinede okuyan abimin arklarından (abim malzeme okudu) adamlarda saç kalmadı okulları uzadı

genel olarak makine ortalama yapılacak bölüm gibi durmuyor

yine de böyle dediğime bakma yüksek ortalama yapan çıkıyor illaki

ki zaten havacılık istiyorsun hocam , havacılık-makine uzak sektörler değil ki hatta yanlış bilmiyorsam makinenin alt dalı

ki sıralamaya bakarsak abimin girdiği zamanlar odtü havacılık 15k civarındayken makine 5lerdeydi. Sıralamaya takılıyorsan öğrenci keyfine kalan durum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 6 Eylül 2021; 22:7:8 >
  • mbayediagne10 kullanıcısına yanıt

havacılık bölümü makineye göre daha insani zorluktaymış, odtü makinenin çok zor olduğunu sık sık duyduğum için başta yazmamıştım zaten.

• Çoğu üniversite dışardan gelip kurum içi geçişe izin vermiyor diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtü uzaya bakmış mıydın hocam?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.