Şimdi Ara

ODTU'luleri buraya alalim! :) (32 kisiyiz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
494
Cevap
3
Favori
49.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EA'dan odtü giren 3kişi olduk şimdilik hadi bakalım
  • trapspeed valla ayni durumdayim
  • ODTÜ'nün yurtları nasıl bilen, kalan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: derZyklus

trapspeed valla ayni durumdayim

hayırlısı olsun.benim metalurjiden sonraki tercihim itü inşaattı.metalurjiye giremem diye tahmin ediyodum arada 400 kişi var.ama girdik....ODTU başkadır yahu.kampusu istanbulu aratmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

trapspeed valla ayni durumdayim

hayırlısı olsun.benim metalurjiden sonraki tercihim itü inşaattı.metalurjiye giremem diye tahmin ediyodum arada 400 kişi var.ama girdik....ODTU başkadır yahu.kampusu istanbulu aratmaz...

Tabi ya aratır mı hiç? Şehir statüsüne geçse niye geçti denmez yani

• türkiye 2. olan arkadaşta odtu eee yi yazmış
  • Hayatimda ilk defa okulun baslamasini iple cekiyorum! Agustos ortasina geldik, tatilden bi bok anlamadim valla baslasin okul artik :)
  • İnşaat mühendisliği son sınıf öğrencisiyim, okul,yurt, ders gibi her türlü sorunuzu sorabilirsiniz elimden geldiğince yardım ederim
  • bookworm zamanlama super abi. ben istanbuldan gelicem de ogrendigime gore yurtlar oss puanina gore dagitiliyomus dogru mu? yurt alamama sansi var mi yani?
  • quote:

bookworm zamanlama super abi. ben istanbuldan gelicem de ogrendigime gore yurtlar oss puanina gore dagitiliyomus dogru mu? yurt alamama sansi var mi yani?

yerleşememe gibi bir olay çok düşük özellikle dışardan gelenler için yüzde 99 yerleşirsin.Ama o dediğin puan olayı daha kaliteli yurtlar( demiray yurtları diye geçiyor) için geçerli onlar.
  • beyler..öğrenci bilgileri evlere ne zaman postalanır?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ddelphi

elektrik ve elektronik mühendisliği

• quote:

beyler..öğrenci bilgileri evlere ne zaman postalanır?

yanlış hatırlamıyorsam 2 hafta içinde gönderiyorlardı
  • bende odtü tıp kazandım

• quote:

Orijinalden alıntı: bookworm

quote:

geç olur ya.2 haftaya zaten kayıtlar başlıcak nerdeyse.bide işin kötü tarafı metalurji için kayır günü 31 ağustos ve kayıt süresi sadece 1 saatmiş.
  • ODTÜ'yü kazanan arkadaşlar, bol bol havuza gidin. Ben zamanında pek fazla gidememiştim. Bu sene mezun oldum ve havuza gidiyim dedim. Oda ne. Yıllık üyelik ücreti: 110 TL ve her seans için 5 TL. Öğrenciyken ne güzel 0,85 TL idi.. ODTÜ iyidir ama fazla bir beklenti içine girmeyin yoksa ben bunun için mi o kadar çalıştım dersiniz.
  • ODTU'nun istanbulda spor tesisi oldugu dogru mu?
  • quote:

ODTU'nun istanbulda spor tesisi oldugu dogru mu?

ODTÜ neden İstanbul'a spor tesisi yapsın ki. Zannetmiyorum, varsa da mezunlar derneğinindir. ODTÜ'nün değil.
  • Bugun duydum da birinden, galiba derneginmis evet..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bookworm

quote:

geç olur ya.2 haftaya zaten kayıtlar başlıcak nerdeyse.bide işin kötü tarafı metalurji için kayır günü 31 ağustos ve kayıt süresi sadece 1 saatmiş.

kayıt mayıt onları dert etmeyin problem olmaz merak etmeyin :)zaten kayıt dediğin olay sizden istenen belgeleri görevlilere vermek . Okulun size göndereceğiz belgeler de kargoyla gönderliyor yani gecikme ihtimali düşük

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.