Şimdi Ara

ODTÜ'lüler Buraya. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
5
Favori
32.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Odtü'nün tek kişilik yurtları da var senin durumundakiler için EBİ diye aratırsan bir sürü şey bulursun. Onun dışında 100. yılda ve Bahçeli'de de kalacak yer bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeV1lMayCry

Odtü'nün tek kişilik yurtları da var senin durumundakiler için EBİ diye aratırsan bir sürü şey bulursun. Onun dışında 100. yılda ve Bahçeli'de de kalacak yer bulabilirsin.

Hocam ben ebi'yi inceledim gittim gördüm. 2 kişilik oda için yıllık 8bin tl ye yakın para istiyorlar. Bana bu parayı verince daha iyi bir yerde kalınabilir geldi ama tam da bilmiyorum. Gene odtü çevresinde özel yurtlar var mı?
  • Dikmen'den ulaşım nasıl arkadaşlar? Minibüs + otobüs ya da otobüs + otobüs yapmayı planlıyordum ama servis var falan dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Dikmen'den ulaşım nasıl arkadaşlar? Minibüs + otobüs ya da otobüs + otobüs yapmayı planlıyordum ama servis var falan dediler

en hızlı şekilde dolmuş + dolmuşla gelirsin sanırım. Biraz önce yazdığım gibi semt servisleri mevcut ego'nunhttp://www.tim.metu.edu.tr/ego.php buradan bakabilirsin :)

edit; akşam saatlerini yazmamışlar ama tüm semt servisleri 17.45'de dönüyorlar semtlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texture -- 14 Ağustos 2010; 14:24:27 >

• Bu ego hareket memurluğu olarak kastettiği yer neresi acaba.Bide bu servisler ana kapının ordamı bırakıyo yoksa mühendislik fakültelerinede ugruyomu yoksa yürücez anlasılan baya
  • ODTÜ'ye ulaşım şöyle oluyor :

1)Kızılaydan güvenparktan kalkan ODTÜ minubusleri veya gene güvenparktan kalkan ( Milli Müdafa caddesi üzerinde olan EGO ODTÜ-Kızılay otobusleri(198 numara)
    2)Ulustan kalkan ODTÜ-Ulus dolmuşları
    3) Aştiden geçen 417 Aktepe-ODTÜ ego otobusu
    4)Kızılay meydanından geçen 132 nolu Kızılay-Karakusunlar-ODTÜ ego servisi
    4)Sıhhıyeden kalkan ODTÜ-Sıhhiye ego otobusu (saati azdır yakalamak zordur)
    5)Ayrancı'dan kalkan ODTÜ-Ayrancı minubusleri
    bu saydıklarım hepsi kampusun içine girer.

Ayrıca Eskişehir yolundan geçen herhangi bir minubus veya ego otobusude ODTÜ nün onundan geçer ama içeri girmez bir daha okul içirisene girmek için minubuse binmeniz gerecektir.Ondan pek tavsiye etmem

Ayrıca hafta içleri saat 9:20-13:20-14:20-15:20 da ücretsiz Aşti-ODTÜ ring servisleri vardır, Aştinin karşısından kalkar(Konya yolundan)

• quote:

Orijinalden alıntı: tezocan

aga bu odtü nün katkı payları neden bu kadar uçuktur diğer üniversitelere göre ya, resmen 2. öğretim okuyomuşuz gibi... Neden böyle bu, açıklaması tamamen ingilizce eğitim olması mı???

Bu olay bir tek beni mi rahatsız etti, odtünün 2010-2011 kayıt kılavuzunda mimarlık/mühendislik için bir dönemlik harç 502 TL gözüküyor, yani yılda 1000 TL den fazla para demek bu.. ösym'nin kılavuzunda ise mühendisliklerin yıllık katkı payı 387 TL gözüküyor, burada neredeyse 3 katlık bi fark var..
  • İngilizce eğitim yapan bölümler normal harç ücretinin yüzde 10 u kadar daha fazla para ödemek durumundalar.Ama genelde dönem başlarından bundan daha fazla ücret alınır çünkü harç miktarları takribidir dönem başladıktan sonra tam belli olur. Fazla alınan tutar ikinci dönem harcından düşülür.
  • arkadaşlar iki soru soracağım.

1 işletmenin dönemlik harcı ne kadar?

2 kayıt dondurmak içi harç yatırıyomuyuz?
  • konu çok cansız yahu koskoca forumda bu kadar mı az ODTÜ'lü var?

ben bir şeyi anlamadım yalnız. hazırlık okumak istiyorum ve yanlışlıkla hazırlığı atlamak istemiyorum. hazırlıkla ilgili 3 tane sınav var. hangisine gircem hangisine girmicem anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermés -- 15 Ağustos 2010; 15:03:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: se[R]pentine

konu çok cansız yahu koskoca forumda bu kadar mı az ODTÜ'lü var?

ben bir şeyi anlamadım yalnız. hazırlık okumak istiyorum ve yanlışlıkla hazırlığı atlamak istemiyorum. hazırlıkla ilgili 3 tane sınav var. hangisine gircem hangisine girmicem anlamadım

Galiba kaydın aynı günü yapılan saat 16.00 da düzey belirleme sınavı var ona girilecek.

İngilizce yeterlilik sınavı hazırlık atlamak için heralde.
  • Hiçbirine girmezsen direk beginner'dan başlarsın zaten ama eğer ingilizcen elementary veya intermediate seviyesindeyse hocalar seni seviye atlatma insiyatifine sahipler. Hazırlık atlama sınavına girip o sınavdan geçemediğin sürece hazırlık okumak zorundasın. O sınava girmeyip kur belirleme sınavına girip istediğin veya hakettiğin kurdan başlarsın. Ayrıca hazırlığı atlama sınavını kaçıran ama hazırlık atlamak isteyenler için toefl veya ielts'i de kabul ederler. Tabi onların stili farklı ve bence daha zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

Hiçbirine girmezsen direk beginner'dan başlarsın zaten ama eğer ingilizcen elementary veya intermediate seviyesindeyse hocalar seni seviye atlatma insiyatifine sahipler. Hazırlık atlama sınavına girip o sınavdan geçemediğin sürece hazırlık okumak zorundasın. O sınava girmeyip kur belirleme sınavına girip istediğin veya hakettiğin kurdan başlarsın. Ayrıca hazırlığı atlama sınavını kaçıran ama hazırlık atlamak isteyenler için toefl veya ielts'i de kabul ederler. Tabi onların stili farklı ve bence daha zor.

hiçbirine girmeyip beginnerdan başlamak istemiorm. ingilizcem orta. 1-2 hafta çalışırsam ortanın üstü olabilir.

kayıt günü saat 16 daki sınava girip ingilizce yeterlilik sınavına girmemek gerekiyor anladığım kadarıyla. ben bir de oradaki görevlilere sorup iyice emin olurum

bu arada ben elektrik-elektroniği kazandım. oryantasyon gününde görüşebiliriz arkadaşlar. hepimize hayırlı uğurlu olsun şimdiden. ODTÜ de geçecek zaman çok keyifli olacağa benziyor.

• İngilizce yeterlilik sınavına girmeyeceksin hazırlık okumak istiyosan.Kur belirleme sınavına gireceksin.
  • hacı hazır odtülü adamsın bende sorayım ben şimdi haziran profunu geçemedim yaz okuluna da gitmedim eylül profuna girecem ya benden bi belge istiyorlarmı başvuru filan yoksa direk ismim listede çıkacak bende o binaya gidip sınava mı girecegim bi yardımcı olursan sevinirim aga
  • Bildiğim kadarıyla eylül profuna başvurman gerekiyor.Hatta para falan yatırıyorsun sanırım başvurmak için.
  • quote:

quote:

aga bu odtü nün katkı payları neden bu kadar uçuktur diğer üniversitelere göre ya, resmen 2. öğretim okuyomuşuz gibi... Neden böyle bu, açıklaması tamamen ingilizce eğitim olması mı???

Bu olay bir tek beni mi rahatsız etti, odtünün 2010-2011 kayıt kılavuzunda mimarlık/mühendislik için bir dönemlik harç 502 TL gözüküyor, yani yılda 1000 TL den fazla para demek bu.. ösym'nin kılavuzunda ise mühendisliklerin yıllık katkı payı 387 TL gözüküyor, burada neredeyse 3 katlık bi fark var..

bi arkadaş cevap vermiş, ama bu fark %10 dan daha fazla bir fark değil mi, ilk dönemde 502 yatırıcaksak, tahmini olarak ne kadarını keserler 2. dönemdeki katkı payından.. ayrıca hala sadece beni rahatsız etmiş galiba, herkes parayı yoldan mı topluyor anlayamıyorum..

• hacı ama şöyle bi ibare var

Aşağıdaki öğrenciler İngilizce Yeterlik Sınavı için ayrıca başvuru yapmaz

* ÖSS/YÖS vb. sınavlarla lisans programlarına yeni kabul edilen öğrenciler

* Temel İngilizce Bölümüne yıl içinde devam eden öğrencilerden yönetmelik çerçevesinde sınava girme hakkı olanlar (Temel İngilizce Bölümü öğrencilerinden ilişiği kesilmiş durumda olup sınav hakkı bulunanlar hariç)

ama ben öss den yerleştigimde başvuru yapmıştım
  • ben başvurman gerekiyo diye biliyorum ama kesinlikle eminim de diyemem.bir bilene sormanda fayda var.durduk yere repeat olmanın manası yok
  • ben de geldim, ODTÜ Psikoloji (: .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.