Şimdi Ara

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusü (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.224
Cevap
63
Favori
462.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kıbrısta diğer üni.lerinde kampüsü var mı odtü kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Kıbrısta diğer üni.lerinde kampüsü var mı odtü kadar

İsim vermeyim. Bir tanesinin kampüsüne gitmiştim. Çok kötüydü. Başka bir tanesinin bahar şenliğine gittim. Baya kalabalıktı. En başta kalabalık hoşuma gitti ama geri dönünce sakin ortamı özlediğimi hissettim.
  • Tahsis edilen arazi olarak çok geniş. Deniz kıyısına kadar gidiyor, içinde bir de orman var.

Kullanılan alan konusuna girmeyelim :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trivento -- 12 Ağustos 2011; 2:17:30 >
  • http://oradabirodtuvarkibrista.blogspot.com/

Blog yazmaya başladım gece gece devam edebilirsem belki ileride birilerinin işine yarar bakalım tercihten itibaren her şeyi yazıcam neler çıkacak bende merak ediyorum :)
  • Denizi nasıl kıbrısın hiç girmedim hayatımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Denizi nasıl kıbrısın hiç girmedim hayatımda

Valla ben de daha henüz gidemedim ama karpaz var adanın burnu hani 3 tarafın denizle çevrili su adeta bir çarşaf gibi uzanıyor tertemiz berrak diyorlar ama dediğim gibi bende henüz gidemedim
  • @FearFroMe : kıbrıstaki diğer üni. ler berbat ve ötesi hepside. birini al vur ötekine.
    @FearFroMe : altın kum sahili çok güzeldir. fakat uzak olduğu için bende gitmiyorum çoğunlukla girnede girerim denize. rosy' placede. çok güzel denizi vardır taşlı değil bu ardaa deniz hep kumdur ama çoğu sahil yeri hep taşlıdır..
  • Bir sorum daha var. Kıbrıs'ta kış ne zaman başlar?Kazaklarımızı hangi ayda dolaptan çıkarmalıyız?Ve genelde hava kapalı mı olur yoksa yağmurlu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamb Of God -- 13 Ağustos 2011; 22:58:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lamb Of God

Bir sorum daha var. Kıbrıs'ta kış ne zaman başlar?Kazaklarımızı hangi ayda dolaptan çıkarmalıyız?Ve genelde hava kapalı mı olur yoksa yağmurlu mu?

Aralığın sonlarında başlar, hayatında görmediğin kadar yağmur yağar :)
  • Yalnızca bir yazı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgunay

http://oradabirodtuvarkibrista.blogspot.com/

Blog yazmaya başladım gece gece devam edebilirsem belki ileride birilerinin işine yarar bakalım tercihten itibaren her şeyi yazıcam neler çıkacak bende merak ediyorum :)

http://kontrgerilla.blogspot.com/2011/08/kuzey-kbrsn-odtu-frsat-adada.html burda da bir şeyler var :)

• Kampüsteki ve yurtlardaki internet bağlantı hızını öğrenebilir miyim?

Teşekkür ederim.
  • quote:

Kampüsteki ve yurtlardaki internet bağlantı hızını öğrenebilir miyim?

Teşekkür ederim.

Kullanım saatlerine göre değişiklik gösteriyor. 50mbps de görürsün 2 de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE_mAnIaC

quote:

Teşekkür ederim.

Hocam geleceğiz büyük ihtimalle umarım can sıkıntısından ölmeyiz.
  • Bu yıl okula dh tayfası olarak kalabalık geliyoruz sanırım
  • Kıbrısta kısık bütçeyle okuyan arkadaşlara helal olsun valla
  • Cuma sonuçlar açıklanacak hadi bakalım :)
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim.

dostum tanıdık bi abimle konuşmuştum odtü kkk dan boğaziçine yatay geçiş yapmıştı geçen sene şuan bou da. sormuştum işte millet neler yapıyor sanırım merkezde değilmiş kampüs diye fln cevabı aynen şuydu ' dediğin doğru merkeze uzak biraz anca hafta sonları takılmalık geçiyoruz. kampüste millet 2 şey yapıyo ya sürekli ders çalışıyorlar yada sürekli içiyorlar. aktiviteler kısıtlıydı. az mezun vermesinin sebebi de içiciler olabilir' :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nunez

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim.

dostum tanıdık bi abimle konuşmuştum odtü kkk dan boğaziçine yatay geçiş yapmıştı geçen sene şuan bou da. sormuştum işte millet neler yapıyor sanırım merkezde değilmiş kampüs diye fln cevabı aynen şuydu ' dediğin doğru merkeze uzak biraz anca hafta sonları takılmalık geçiyoruz. kampüste millet 2 şey yapıyo ya sürekli ders çalışıyorlar yada sürekli içiyorlar. aktiviteler kısıtlıydı. az mezun vermesinin sebebi de içiciler olabilir' :)

hangi bölümdeymiş acaba yatay geçiş yapmış?

• Tercih edecekler için şimdiden hayırlı olsun, geçen sene ben de orta halli derece yaptığım için araştırmıştım, kıbrısa gidip okulu gezmiştim. Hayal pahalılığı ve orada yapamayacağımı düşündüğüm için sabancı üniyi tercih ettim.

Kampüsü genel olarak beğenmiştim, büyük ve yeterliydi. Fakat gittiğimde yaşam belirtisi yoktu, yine bu günlerde gitmiştim. Oradaki birinden bilgi almıştım, genelde gençler 3-4bin liraya broadway felan alıyorlarmış. Okul bitene kadar 4 yıl kullanıp satıyorlarmış tekrar, araba kiralamak felan hep yapılacak iş değil ve açıkcası kıbrısda da araba çok lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quentin Costa -- 17 Ağustos 2011; 7:17:16 >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.